Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Canım nasıl kullandın birde günde 2 mi bir mi reçetede bir yazıyor ama Dr sabah akşam dedi
Benim doktorum adetimin 4.gunu baslatti gunde iki. Bes gun kullandim altincu gun kontrole cagirdi ilaci icme yaninda getir dedi. Bakti bir yumurtam 18,5mm olmustu ve ilaci kesti catlatma ignesi yapti

Benim doktorum adetimin 4.gunu baslatti gunde iki. Bes gun kullandim altincu gun kontrole cagirdi ilaci icme yaninda getir dedi. Bakti bir yumurtam 18,5mm olmustu ve ilaci kesti catlatma ignesi yapti
Aynen bende yarın başlıcam 15 kontrol ilk defa kullancm klomen kullandım öncesi bu ayda olmaz ise ara verecekmişiz

Ay niye oyle pahali kii keske baska eczanelere sorsaydin
Yok canım uygun bile inofolic combi zaten 80-100 arası devlet onuda karşılamıyor. Hem o hemde femara uygun oldu bence 300 gözden çıkarmıştım zaten 150-170 femara diyorlardı bakalım işe yarasınlar artık inşallah son olur

Ay ben yek femara okumusum yavvv ozaman cok iyi kuzucum hadi guzel guzel kullan bakalim kocaman yumurtalarin olsun

Mrb kizlar bende çatlama iğnesi vurmayı düşünüyorum ama tedirginliklerim var olumlu sonuç alan varmı lütfen banada yardımcı Olursaniz cokkk Sevinirim

Mrb kizlar bende çatlama iğnesi vurmayı düşünüyorum ama tedirginliklerim var olumlu sonuç alan varmı lütfen banada yardımcı Olursaniz cokkk Sevinirim
Ben 5. İnde oldum kuzum igneyi catlama agrim falan olmadi bat da 22 nisan haliyle daha erken bilgilendiremeyecegim malesef daha deneyimli arkadaslar ilgilensin senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…