Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Canım test varsa yapsana hamilesin belkide

Merhaba canım akıntin yoğun mu peki? Bende 28 günde bir olurum adetime daha 9 gün var benim. Ovulasyon biteli 5 gün oldu femara ilaç kullandım yumurtam gelişsin diye bir de her gün 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay önce de soğan kürü yaptım 15 gün. Benim böyle akan birşey değil ama elime geldi pütür pütür beyaz ve yapışkan birşeydi süt kesiği gibi. Umarım sonuç istediğin gibidir

Ay cok merak ettim yaa hamilemisin acabaaa test yap desem adetede cok varmis yaa mutlaka yaz bize

Sbah ilk idraela test mi yapsan ki canimm yada sen direk kan ver yaa merak ettim ins hamilesindirr

Merhaba canım akıntin yoğun mu peki? Bende 28 günde bir olurum adetime daha 9 gün var benim. Ovulasyon biteli 5 gün oldu femara ilaç kullandım yumurtam gelişsin diye bir de her gün 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay önce de soğan kürü yaptım 15 gün. Benim böyle akan birşey değil ama elime geldi pütür pütür beyaz ve yapışkan birşeydi süt kesiği gibi. Umarım sonuç istediğin gibidir

Canım yoğun mu değil mi anlayamıyorum gerçekten daha önce beyaz akıntım oldu şeffaf akıntım oldu ama süt kesiği gibi böyle pütür pütür hiç olmamıştı ilk başta korktum bunu 3 gün önce farketttim ama mantar olması için kaşınması gerekıyor demi ? Araştırdığıma göre öyle yazıyor her yerde. Bende kaşıntıda yok. İlaç vs hiç bişeyde kullanmadım ben. Sabah olmazsam yine test yaparım artık bilemedim

Sbah ilk idraela test mi yapsan ki canimm yada sen direk kan ver yaa merak ettim ins hamilesindirr
Canım negatif çıkar diye de korkuyorum açıkcası ama bugunde negatifi gördüm gerçi yarın sabah olmazsam ilk idrar ile yapacağım. Bu kaşıntısız süt kesiği akıntı belirti olabilir mi acaba

Canım negatif çıkar diye de korkuyorum açıkcası ama bugunde negatifi gördüm gerçi yarın sabah olmazsam ilk idrar ile yapacağım. Bu kaşıntısız süt kesiği akıntı belirti olabilir mi acaba
Ay valla beyaz akinti belirti diyolar kuzum ama bende beyaz akinti adet baslarken ve biterken hep oluyor ondan ben kafani karistirmiyayim ama pütürlü olmasini bilemedpm vtllahi ya ins hamilesindir valla

Ay valla beyaz akinti belirti diyolar kuzum ama bende beyaz akinti adet baslarken ve biterken hep oluyor ondan ben kafani karistirmiyayim ama pütürlü olmasini bilemedpm vtllahi ya ins hamilesindir valla
Allahım isteyen herkese nasip etsin canım ya Bende ümitlenmek istemiyorum ama bakalım sabah test yapınca haber ederim.

Erken gebelik testi al canım. Bir kaç gün geçsin ben de alacağım

Erken gebelik testi al canım. Bir kaç gün geçsin ben de alacağım
Evet sabah aslında adet olmazsam gidip erken gebelik testi almak istiyorum. Benim daha önce hiç gecikmezdi bir gün bile. Ümitlenmekte istemiyorum çünkü kasık ağrılarım var. Sol ağrıyordu şimdi sağ ağrımaya başladı sıcak basıyor resmen. Adet olcam gibi hissediyorum. Nasip artık ne diyeyim

Ayy benim adete daha cok var zman nasil gecicek ya hele o adete 1 gun kala falan cok stresli zmanlar valla

Inşallah hiç birimiz adet olmayız bu yılın anneleri oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…