- 25 Mayıs 2020
- 383
- 276
- 29
-
- Konu Sahibi Flowers001
Canım test varsa yapsana hamilesin belkideMerhaba canım, aynı durum bende de var. Daha önce hiç olmamıştı. Beyaz süt kesiği peynir kesiği gibi akıntım var. Çok şaşırdım. Bugun adet olmam gerekiyordu olmadım. Benim adetim 28 günde bir gelir ve hiç şaşmaz bu saatlere kadarda kalmazdı. Kasıklarımda ara ara girem ağrılar var ve midem allak bullak bulantı gibi değişik bir his var. Ben bu akıntıyı mantara yordum daha önce hiç olmadım ama netten araştırdığıma göre kaşıntı olması gerekiyormuş. Ne kaşıntı var nede koku. Anlayamıyorum. 1 saat önce test yaptım negatif. Çok merak ediyorum.
Canım 1 saat önce yaptım ama negatifti. Yarın sabaha kadar olmazsam ilk idrar ile yapayım diyorum.Canım test varsa yapsana hamilesin belkide
Merhaba canım akıntin yoğun mu peki? Bende 28 günde bir olurum adetime daha 9 gün var benim. Ovulasyon biteli 5 gün oldu femara ilaç kullandım yumurtam gelişsin diye bir de her gün 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay önce de soğan kürü yaptım 15 gün. Benim böyle akan birşey değil ama elime geldi pütür pütür beyaz ve yapışkan birşeydi süt kesiği gibi. Umarım sonuç istediğin gibidirMerhaba canım, aynı durum bende de var. Daha önce hiç olmamıştı. Beyaz süt kesiği peynir kesiği gibi akıntım var. Çok şaşırdım. Bugun adet olmam gerekiyordu olmadım. Benim adetim 28 günde bir gelir ve hiç şaşmaz bu saatlere kadarda kalmazdı. Kasıklarımda ara ara girem ağrılar var ve midem allak bullak bulantı gibi değişik bir his var. Ben bu akıntıyı mantara yordum daha önce hiç olmadım ama netten araştırdığıma göre kaşıntı olması gerekiyormuş. Ne kaşıntı var nede koku. Anlayamıyorum. 1 saat önce test yaptım negatif. Çok merak ediyorum.
Ay cok merak ettim yaa hamilemisin acabaaaYok canım hiç kaşıntı yanma yok. Ben daha önce mantar olmuştum 4 yıl falan oldu yine böyle süt kesiği gibi akıntı vardı ve çok kaşiniyordu ama bu defa kasinmiyor ve 4 yıldır böyle akıntı hatirlamiyorum.
Sbah ilk idraela test mi yapsan ki canimm yada sen direk kan ver yaa merak ettim ins hamilesindirrMerhaba canım, aynı durum bende de var. Daha önce hiç olmamıştı. Beyaz süt kesiği peynir kesiği gibi akıntım var. Çok şaşırdım. Bugun adet olmam gerekiyordu olmadım. Benim adetim 28 günde bir gelir ve hiç şaşmaz bu saatlere kadarda kalmazdı. Kasıklarımda ara ara girem ağrılar var ve midem allak bullak bulantı gibi değişik bir his var. Ben bu akıntıyı mantara yordum daha önce hiç olmadım ama netten araştırdığıma göre kaşıntı olması gerekiyormuş. Ne kaşıntı var nede koku. Anlayamıyorum. 1 saat önce test yaptım negatif. Çok merak ediyorum.
Ayy benim adete daha cok var zman nasil gecicek yaYazarım canım mutlaka. Ben de çok merak ediyorum çatlamasam bari
Merhaba canım akıntin yoğun mu peki? Bende 28 günde bir olurum adetime daha 9 gün var benim. Ovulasyon biteli 5 gün oldu femara ilaç kullandım yumurtam gelişsin diye bir de her gün 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay önce de soğan kürü yaptım 15 gün. Benim böyle akan birşey değil ama elime geldi pütür pütür beyaz ve yapışkan birşeydi süt kesiği gibi. Umarım sonuç istediğin gibidir
Canım yoğun mu değil mi anlayamıyorum gerçektenMerhaba canım akıntin yoğun mu peki? Bende 28 günde bir olurum adetime daha 9 gün var benim. Ovulasyon biteli 5 gün oldu femara ilaç kullandım yumurtam gelişsin diye bir de her gün 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay önce de soğan kürü yaptım 15 gün. Benim böyle akan birşey değil ama elime geldi pütür pütür beyaz ve yapışkan birşeydi süt kesiği gibi. Umarım sonuç istediğin gibidir
Canım negatif çıkar diye de korkuyorum açıkcası ama bugunde negatifi gördüm gerçiSbah ilk idraela test mi yapsan ki canimm yada sen direk kan ver yaa merak ettim ins hamilesindirr
Ay valla beyaz akinti belirti diyolar kuzum ama bende beyaz akinti adet baslarken ve biterken hep oluyor ondan ben kafani karistirmiyayimCanım negatif çıkar diye de korkuyorum açıkcası ama bugunde negatifi gördüm gerçiyarın sabah olmazsam ilk idrar ile yapacağım. Bu kaşıntısız süt kesiği akıntı belirti olabilir mi acaba
Allahım isteyen herkese nasip etsin canım yaAy valla beyaz akinti belirti diyolar kuzum ama bende beyaz akinti adet baslarken ve biterken hep oluyor ondan ben kafani karistirmiyayimama pütürlü olmasini bilemedpm vtllahi ya ins hamilesindir valla
Erken gebelik testi al canım. Bir kaç gün geçsin ben de alacağımMerhaba canım akıntin yoğun mu peki? Bende 28 günde bir olurum adetime daha 9 gün var benim. Ovulasyon biteli 5 gün oldu femara ilaç kullandım yumurtam gelişsin diye bir de her gün 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay önce de soğan kürü yaptım 15 gün. Benim böyle akan birşey değil ama elime geldi pütür pütür beyaz ve yapışkan birşeydi süt kesiği gibi. Umarım sonuç istediğin gibidir
Canım yoğun mu değil mi anlayamıyorum gerçektendaha önce beyaz akıntım oldu şeffaf akıntım oldu ama süt kesiği gibi böyle pütür pütür hiç olmamıştı ilk başta korktum bunu 3 gün önce farketttim ama mantar olması için kaşınması gerekıyor demi ? Araştırdığıma göre öyle yazıyor her yerde. Bende kaşıntıda yok. İlaç vs hiç bişeyde kullanmadım ben. Sabah olmazsam yine test yaparım artık bilemedim
Güzel haberlerle gelirsin ins canimAllahım isteyen herkese nasip etsin canım yaBende ümitlenmek istemiyorum ama bakalım sabah test yapınca haber ederim.
Evet sabah aslında adet olmazsam gidip erken gebelik testi almak istiyorum. Benim daha önce hiç gecikmezdi bir gün bile. Ümitlenmekte istemiyorum çünkü kasık ağrılarım var. Sol ağrıyordu şimdi sağ ağrımaya başladı sıcak basıyor resmen. Adet olcam gibi hissediyorum. Nasip artık ne diyeyimErken gebelik testi al canım. Bir kaç gün geçsin ben de alacağım
Amin canım hepimiz inşallahh. Senin adete kaç gün varGüzel haberlerle gelirsin ins canim
Ben daha günlerimi degerlendirmedim bile canim. Catlama İgnesi vurundum dün nisan 22 de falan olurum sanirim bakalim ins olmamAmin canım hepimiz inşallahh. Senin adete kaç gün var
İnşallah olmazsın.Ben daha günlerimi degerlendirmedim bile canim. Catlama İgnesi vurundum dün nisan 22 de falan olurum sanirim bakalim ins olmam
Ayy benim adete daha cok var zman nasil gecicek yahele o adete 1 gun kala falan cok stresli zmanlar valla
Inşallah hiç birimiz adet olmayız bu yılın anneleri oluruzEvet sabah aslında adet olmazsam gidip erken gebelik testi almak istiyorum. Benim daha önce hiç gecikmezdi bir gün bile. Ümitlenmekte istemiyorum çünkü kasık ağrılarım var. Sol ağrıyordu şimdi sağ ağrımaya başladı sıcak basıyor resmen. Adet olcam gibi hissediyorum. Nasip artık ne diyeyim
Aminnn kuzuum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınInşallah hiç birimiz adet olmayız bu yılın anneleri oluruz