- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi Flowers001
Amin inşallahÖgrenmis oldum bak bunuda allah saglikli evlatlar nasip etsin canim daha fazla aratmadan ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahÖgrenmis oldum bak bunuda allah saglikli evlatlar nasip etsin canim daha fazla aratmadan ins
Eşinden alınacak yani bence içimin sinmediği doktora gitme. Doktora güvenmekte önemli.Spremi nerden alıyor canım , bende yapacam da hiç bilmiyorum ya drlar artık hiç ilgilenmiyor ya
Canım evlilik süreci önemli mi ? 7 ay evliyim ve 25 yaşındayım olurmu peki eşim önceden sprem testi yapmışsa onun sonucu versek olmaz demi mesela 1 hafta önce yaptı iseÇatlatma iğnesi adı üstünde gelişen yumurta var ise çatlamasını uyarmak amacıyla yapılan bir iğne. Şimdi doktora gittiğinde ne kadar evlisin ne kadardır çocuk istiyorsunuz vs gibi durumlarını anlatman lazım. Ona göre doktor zaten ilk başta bir muayne edip senden kanda bakılan hormon testi isteyecektir. Genelde adetin 3. Günü yapılıyor. Aynı zamanda eşinden de spremiyogramda isteyecektir. O zaman eşinde bir üroloji doktoruna gitmesi gerekecek. O testlerin sonucu ve muayne sonucuna göre birde ilk başta dediğim gibi yaş ve deneme süresini de dikkate alarak bir yol izlerler.
Evet zaten bir Dr kalktı eni şoka soktu ben eve geldim oturup ağladım ya , dedi senin yumurtan gelişmemiş tembel kötü iğrenç der gibi , senin 1 sene ye kadar çocuğun olmaz beni öyle tedirgin etti ki anlatamam , kafama takmayacagim varsada ister istemez kafa giriyordu . Şimdi ise halen korunmasız olmasına rağmen bebeğim olmuyor , şimdide şüpheye girdim ama daha sonra başka Dr gittim yok ya herhangi birşey dedi ve benden yumurta rezervi istedi sonuçlarım çıktı 2. 24 çıktı gayet iyi dedi ama o Dr neden öyle dedi şaşırdım tekrar o Dr dan randevu aldım başından salar gibi yok yok hiç birşeyin yok abaana duphaston ilacı yazdı hem adet düzensizliği giderir hem bebek olmasını tutmasına fayda verir yardımcı olur diye hani hicbirsey yok ortada ve bu Mart ayında ben ve eşimle öyle hayal kırıklıgina uğradım ki anlatama 1 hafta adetim gelmedi sandım ki gebeyim gittim kan verdim sonuv <1 ben şok yine aynı hcg o yüzden ben de sizlerin yazimlarinla yorumlarınızla okuyup karar verdim bende çatlama iğnesi vurmak istiyorum belki gebe kalabilirimEşinden alınacak yani bence içimin sinmediği doktora gitme. Doktora güvenmekte önemli.
Daha çok yeniymişsin yaşında genç. Muayne ve tahlil sonuçlarında bişi çıkmazsa zaten doktor 1 sene deneyin öyle gelin der büyük olasılık. Birde spermiyogram için ne der bilmiyorum. Eğer çok önceden yaptırmışsa yenisini isteyebilir.Canım evlilik süreci önemli mi ? 7 ay evliyim ve 25 yaşındayım olurmu peki eşim önceden sprem testi yapmışsa onun sonucu versek olmaz demi mesela 1 hafta önce yaptı ise
Çatlatma iğnesini bir kere bence kafandan çıkar. Çatlatma iğnesini doktor önerip düzenli olarak yumurta takibi yapması gerekiyor sana ve vurulma vaktinide doktor ayarlıyor zaten. Bizim karar verebileceğimiz bir konu değil. Sen bence etrafındakilerden duyduğun iyi bir doktora git. Güzelce derdini anlat. Duphastonu adet olamayanlara adet olsunlar diye. Gebelik düşünenlere ise bebek olursa tutunmasına yardımcı olarak veriyorlar.Evet zaten bir Dr kalktı eni şoka soktu ben eve geldim oturup ağladım ya , dedi senin yumurtan gelişmemiş tembel kötü iğrenç der gibi , senin 1 sene ye kadar çocuğun olmaz beni öyle tedirgin etti ki anlatamam , kafama takmayacagim varsada ister istemez kafa giriyordu . Şimdi ise halen korunmasız olmasına rağmen bebeğim olmuyor , şimdide şüpheye girdim ama daha sonra başka Dr gittim yok ya herhangi birşey dedi ve benden yumurta rezervi istedi sonuçlarım çıktı 2. 24 çıktı gayet iyi dedi ama o Dr neden öyle dedi şaşırdım tekrar o Dr dan randevu aldım başından salar gibi yok yok hiç birşeyin yok abaana duphaston ilacı yazdı hem adet düzensizliği giderir hem bebek olmasını tutmasına fayda verir yardımcı olur diye hani hicbirsey yok ortada ve bu Mart ayında ben ve eşimle öyle hayal kırıklıgina uğradım ki anlatama 1 hafta adetim gelmedi sandım ki gebeyim gittim kan verdim sonuv <1 ben şok yine aynı hcg o yüzden ben de sizlerin yazimlarinla yorumlarınızla okuyup karar verdim bende çatlama iğnesi vurmak istiyorum belki gebe kalabilirim
Çatlatma iğnesini bir kere bence kafandan çıkar. Çatlatma iğnesini doktor önerip düzenli olarak yumurta takibi yapması gerekiyor sana ve vurulma vaktinide doktor ayarlıyor zaten. Bizim karar verebileceğimiz bir konu değil. Sen bence etrafındakilerden duyduğun iyi bir doktora git. Güzelce derdini anlat. Duphastonu adet olamayanlara adet olsunlar diye. Gebelik düşünenlere ise bebek olursa tutunmasına yardımcı olarak veriyorlpeki
Tamam ablacım öyle yapacam anladım şimdi çok teşekkür ederimÇatlatma iğnesini bir kere bence kafandan çıkar. Çatlatma iğnesini doktor önerip düzenli olarak yumurta takibi yapması gerekiyor sana ve vurulma vaktinide doktor ayarlıyor zaten. Bizim karar verebileceğimiz bir konu değil. Sen bence etrafındakilerden duyduğun iyi bir doktora git. Güzelce derdini anlat. Duphastonu adet olamayanlara adet olsunlar diye. Gebelik düşünenlere ise bebek olursa tutunmasına yardımcı olarak veriyorlar.
Rica ederim. Streste çok önemli bir faktör. Sırf stresten bile hamilelik oluşmayabiliyorTamam ablacım öyle yapacam anladım şimdi çok teşekkür ederim
Bu doktorların 1 sene bekle muhabbeti yüzünden aylarca vakit kaybettim... Bir sorun var ki olmuyor, bir testlere baktir önden tedaviye başla yok illa o süre dolacak 4 tane doktor gezdim git bekle diyor 7 ay oldu artık akıllandım soran dr ye 1 seneden fazla oldu diyorum. Sonra eşimden spermogram istedi benim testlere baktı gördük ki hem eşimde ileri hızlı yavaşlığı var hem bende yumurta rezervi azlığı var hormonlarım düşük vs. Şimdi onun tedavisi için de 4 aydır uğraşıyorum. Bu defa da olmazsa rahim filmi çekilecek ölme eşeğim yaz gelsin... Günah gerçekten günah...Daha çok yeniymişsin yaşında genç. Muayne ve tahlil sonuçlarında bişi çıkmazsa zaten doktor 1 sene deneyin öyle gelin der büyük olasılık. Birde spermiyogram için ne der bilmiyorum. Eğer çok önceden yaptırmışsa yenisini isteyebilir.
Şimdi belli bir prosedür vardır. Onlarda onu uyguluyor. Bir aşamayı halletmeden ötekine geçilmiyor. Doktorlar yaştan tut deneme süresine kadar dikkat ediyorlar. Aile geçmişinde üremeyle alakalı sıkıntı varsa zaten hasta söylediğinde ona görede farklı bir yol izliyor olabilirler. Her şeyin bir vakti var. Ben de vakit harcadım, git gel yaptım, bir sürü para harcadım. Ama bunların hepsini benden daha çok harcayan insanlar var. Umutsuzluk ve strese kaptırmamamız lazım kendimizi her şey Allahtan. Rahim filmi çok uzun bişi değil dert etme kendine 10 dk sürüyor. Birde kendince güvendiğin bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Benim sana nacizane tavsiyem budur.Bu doktorların 1 sene bekle muhabbeti yüzünden aylarca vakit kaybettim... Bir sorun var ki olmuyor, bir testlere baktir önden tedaviye başla yok illa o süre dolacak 4 tane doktor gezdim git bekle diyor 7 ay oldu artık akıllandım soran dr ye 1 seneden fazla oldu diyorum. Sonra eşimden spermogram istedi benim testlere baktı gördük ki hem eşimde ileri hızlı yavaşlığı var hem bende yumurta rezervi azlığı var hormonlarım düşük vs. Şimdi onun tedavisi için de 4 aydır uğraşıyorum. Bu defa da olmazsa rahim filmi çekilecek ölme eşeğim yaz gelsin... Günah gerçekten günah...
Zaten olan oldu giden gitti. Bu süreçler bizi yıpratmış olsa da artık daha bilgili daha tecrubeliyiz. Ama doktorların umursamazliğindan ben çok çektim Umarım bundan sonra herşey daha iyi olur herkes içinŞimdi belli bir prosedür vardır. Onlarda onu uyguluyor. Bir aşamayı halletmeden ötekine geçilmiyor. Doktorlar yaştan tut deneme süresine kadar dikkat ediyorlar. Aile geçmişinde üremeyle alakalı sıkıntı varsa zaten hasta söylediğinde ona görede farklı bir yol izliyor olabilirler. Her şeyin bir vakti var. Ben de vakit harcadım, git gel yaptım, bir sürü para harcadım. Ama bunların hepsini benden daha çok harcayan insanlar var. Umutsuzluk ve strese kaptırmamamız lazım kendimizi her şey Allahtan. Rahim filmi çok uzun bişi değil dert etme kendine 10 dk sürüyor. Birde kendince güvendiğin bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Benim sana nacizane tavsiyem budur.
kızlar selam, perşembe günü gündüz 12 de ovitrelle vuruldum. döngümün 10. günüydü. bu ay femara kullandım 5 gün günde 1 kere. sağda iki yumurta var. doktorun dediği iki günü değerlendirdim şimdilik. fakat soru su ovitrellleden sonra hiçbi şekilde kasık ağrısı batma vs olmadı. bu yumurtaların çatlamadığını mı gösterir ?
geçmiş olsun canım , yok hiç verim bulandırmayım kafamı artık :) geçen ay kendisi çatladı ağrım sızım olmuştu bu ay tık yok resmenCanim benimde olmadi vallahi ama catlamadigini göstermezmis sanirim doktorun progesteron testi istediyse onu ver catlafigi ordan anlasiliyor benim doktorum benden istemisti ama covid olduk karantinadayiz yani ins catlamistir benimkide... agrim falan olmadi cunku
Sagol kuzum hayirlisi olsun hakkimizdageçmiş olsun canım , yok hiç verim bulandırmayım kafamı artık :) geçen ay kendisi çatladı ağrım sızım olmuştu bu ay tık yok resmen
inşallah atlatın en kısa zamanda
Hakkinda hayirlisi olsun cnm hayirli haberlerle gel insBende bu ay femara kullandım 2 yumurtam gelişti sağda ve solda 18 19 mm sanırım. 2ci aşılamamı oldum bugün 7ci günüm test günümü bekliyorum
İnşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizHakkinda hayirlisi olsun cnm hayirli haberlerle gel ins
Sonucu haber ver inş, bata ne kadar var, ne zaman başladı akıntı?Canım negatif çıkar diye de korkuyorum açıkcası ama bugunde negatifi gördüm gerçi yarın sabah olmazsam ilk idrar ile yapacağım. Bu kaşıntısız süt kesiği akıntı belirti olabilir mi acaba
Kaç gün önce başladı akıntı adetine? bende de bu akıntı oldu.Merhaba canım akıntin yoğun mu peki? Bende 28 günde bir olurum adetime daha 9 gün var benim. Ovulasyon biteli 5 gün oldu femara ilaç kullandım yumurtam gelişsin diye bir de her gün 2 defa testere dişli aslan pençesi içiyorum. 1 ay önce de soğan kürü yaptım 15 gün. Benim böyle akan birşey değil ama elime geldi pütür pütür beyaz ve yapışkan birşeydi süt kesiği gibi. Umarım sonuç istediğin gibidir