Kriptolari koruyan kanalda savas muhabiri gorunumlu kripto ile savasim var epeydir biliyorsun. Öyle bi raddeye getirdiki insanlar taraf secmek durumunda kaldilar. Buyukelciliklerden tut ust vekiller,bakanlar,duzey emniyet mudurleri,polisler,pasalar,uzman cavusundan subaylara kadar pek cok vatansever sosyal medya hesaplarimdan haber verdiler senin yanindayiz olarak. Kova adamida ust duzey emniyet muduru ile haber etti ;kotulukle iyiligin savasinda elbette iyiligin yaninda duracagim gibi bi sey yazmis. Birebir asla konusmadik kendisiyle. Şuanda xde takip ettigim araci olan bi hesap var yani onun arkadasi benim degil.vatansever emekli tumgeneral komutanlardan biri hesabi takip etmemi dusmana karsi birlik beraberlik etmemiz gerektigini vurguladi (ateskes imzaladik) hatta ben yazdim bunu xtede. Okyanus otesindeki icin yine araci kisiler ile xde acik acik fikrimi beyan ettim oda arkadasi uzerinden fikrini soyledi hepsi bu.
NEyse baktiki kripto muhabir epey taraftar kaybetti bu sefer ahlaksizlik uzerinden iftira propagandasina basladi bir parti uzerinden,su bi haftadir takipten ciktigim veya engellediklerim cok agir ithamlarda bulundular bana. Hatta ahlaksizliklari kendileri yapip bana yavsadi oradaki gucune guvenen vekiller. Okadar sinirlendimki hemen mitin ust duzey personeline haber ettim sonrasini onlar icabina baktilar zaten. Gittigi her partiyi karistirdigi gibi o partiyide ikiye boldu ,o partideki vekillerin kiminden destek msjida aldim sagolsunlar ama ezici bi cogunluk vardi ve cok asiriya kactilar en son genel baskanin parti konusmasinda mitin ust duzeyleri hepsinin agzina sicti o sebeple bana zarar veremediler bi kaci okadar hirslandiki hala öldürmekle tehdit ediyolar beni. Neyse simdi kripto ozel haber sefi bakti bu partide bana dis geciremiyo . Ben partinin basini yaktim cunku bunu hic beklemiyodu neyse yeniden zafere yoneldi zafere yanasti suan, zaferin genel baskani beni karsisina almaya cekinir neyse gitsin o partidede burnu iyice bi surtulsun, AZI DISLERINI KIRIP ELINE VERSINLER.
Bunun disinda xde en sinir oldugum mevzu ben adamin fikrini begendigim icin fav rt yapiyorum veya bende gorusumu yaziyorum hepsi degil ama bazi asalaklar basimin bagli oldugunu bile bile bu fav rtyi veya menti onlara ilgimden(!) Veya bir flort baslangici(!) Sayiyorlar ve yine kasitli olarak etrafina souluyorlar yine kasitli olarak. Tek amaclari bu insanlarin itibar suikasti yapmak ,tek amaclari okyanus otesindekileri memnun etmek. Tek amaclari milli manevi degerleri korumama akillarinca boyle engel olunacagini sanmalari.
Son olarak bir selcuklu sultani olarak yaziyorum kan kussam kizilcik serbeti ictim derim. Yardima muhtac olsam bile asla soylemem soyleyemem genlerimden gelen ve aileden yetistirilme tarzimdan dolayi hic isteyen taraf olmadik. Nasil istenir bilmiyorum Allah istettirmesin insallah.ne oldum degil ne olcam dedim herzaman. Kanunlar neticesiyle bosandigim vakit devlet herkese nasil hak tanimissa bende bir vatandas olarak o haklardan yararlanmasini bilirim. Her yere basvurcam elbette. You tubede yaptigin gururumu kirdi benden cok daha muhtac olanlar vardir onlara yardim et daha cok sevap kazanirsin.
Kocasindan ayrilanlarla konusuyorum surecin nasil isledigi vs devletin nasil yardim ettigi vs.
Hatirlatirimki ben ev hanimi olan bir vatandasim ülkemde , devletim varolsun vatandasini acta acikta birakmaz.