Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili ve canım Şule, senin cennete gidişinin üzerinden yıllar geçti ama seni asla unutmadım. Gittin ama benim hayatımda ve zihnimde nasıl kalıcı bir iz bıraktığını hiç bilemedin ve ben seni anlamakta çok geç kaldım. Senin gibi, yürekten benim iyiliğimi isteyen bir dost bulmanın ne kadar nadir olduğunu anladım.

Seni bugüne kadar sevgiyle hatırlamamın sebebi, benim üzüntümü gerçekten hissediyor olmandı. Senin ardından, içtenlikle benim üzülmemi üzüntüyle karşılayan birini bulamadım. Ailen bana senin fotoğrafını vermedi ama kızın sana tıpatıp benziyor. Onun fotoğraflarına baktıkça içimde bir huzur buluyorum.

Sana söylemek istiyorum ki, hayatımın en zor ve dayanılmaz anlarında, içimde çığlık attığım ama kimseye derdimi anlatamadığım zamanlarda, sadece seni hayal ederek ve seninle olan anılarımı hatırlayarak huzur buluyorum. Ve bu dünyadan gidene kadar, her gün ve her gün seni sevgiyle anacağım.

42T otobüs hattında, İstanbul’da 5 ay önce karşılaştığım öğrenci çocuk…

Ey iyi kalpli çocuk, o gün otobüste benim İstanbul Kart’ımla bilet ücretimi ödediğin ve uzattığım parayı aldığın için sana teşekkür etmek istiyorum. Büyük ihtimalle seni bir daha asla görmeyeceğim, ama burada sana söylemek istedim ki, o küçük iyiliğinle beni ne kadar mutlu ettin.

Ben Türkçe bilmiyordum, İstanbul Kart’ı tam olarak nasıl kullanacağımı ve Türkiye’deki otobüs kurallarını da bilmiyordum. Kartımda yeterli bakiye kalmadığında, ödeme yaparken şoför bana yolculardan rica etmemi ve nakit vererek onların kartıyla geçiş yapmam gerektiğini söyledi. Tam o anda yaşlı bir adam geldi, kendi İstanbul Kart’ını kullandı ve şoför ona “Bu hanımefendi için de kart bas” dedi. Ama o adam gururla “Bunu yapmam” dedi. O an içimde bir boşluk hissettim ve kimsenin benim için kart basmayacağından korktum.

Türkçeyi iyi bilmediğim için bir elimde İstanbul Kart, diğer elimde nakit para tutarak otobüsün içinde dolaşmaya başladım. Yolculara göstermek istiyordum ki benim için kart bassınlar. Tam umutsuz ve korkmuş hissettiğim anda, sen o güzel gülümsemen ve sıcacık kalbinle telefonunla ödeme yaptın. Sana teşekkür ederken yüzündeki iyiliği, tevazuyu ve samimiyeti gördüm.

O günden beri her gün seni hatırlıyorum. Başka bir ülkeden sana güzel enerjiler gönderiyor ve Allah’ın hayatına en iyilerini getirmesi için dua ediyorum. Ne zaman üzgün hissetsem seni düşünüyorum ve biliyorum ki, bu dünyada hâlâ iyi insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…