Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bilip de bilmemezlikten gelme...
Nereye kadar devam edecek ki?.. gittiği yere kadar söndürmeye çalışiyorum bu yangını.
Elimde olsa hepsini suratına vurur, sana acıyarak ve iğrenerek bakar ve zamanı geri alıp kendimi yok ederdim..

Insanlarin bilhassa menfaatin icin kanka edindiklerinin gucune guvenip bana meydan okuma! O gucune makamina konumuna guvenenler bile karsimda duramadi! Gerekirse mahkemede hesaplasiriz bana bulasma diye haber gonderiyorsun ozel haber sef bozuntusu :) kim kime satasiyor acaba? Acikcasi hakkimda atip tutarken ben elma toplamiyordum,sen bilirsin. Iha siha yapanlara karsi bi takikligin var soyleki yurtdisindaki sahiplerin bu firmaya bu sekilde ket vurulacagini saniyor. Bundan once kardesine olan takikligini esi ve annesi,kayinvalidesi biliyor. Sen istedigin kadar yatirlara gidip kayinvalidesiyle yeniden barismak ve gucune(!) Guc(!) Katmak icin agaca caput baglayip deve adaginda bulun. Nihayetinde kardes olmadi bari agabey olsun diye simdide abisine takiksin. Fabrika icinden abisine yakin isimlerin eslerini buldun arkadas ve kanka oldun. Abisi hakkinda sana bizzat haber ucurmalarini sagladin. Bu arada eskiden takik oldugun ve evleneli 10 yil olmus kardeside unutabilmis degilsin ama senin yurt disi odakli hedef ve görevlerin var tabi,saha'da olmak herkesin harci degil. Konu dagilmasin neyse takik oldugun kardesin haniminin ablasiyla kankasin ,o sana yanasmis isin dogrusu abisi hakkinda olmayan seyleri sanki olmus gibi anlatip seni heveslendirmis,aşık etmis.sen bu kankanin gaziyla bircok kez abiye msjlar laf arasi bulusma teklifleri olmadi msjla"bana vakit ayirabilir misiniz" demeler falan işe yaramamis.
Unlu tarotcun var gunluk ve uzun vadeli fal baktiriyosun. Kimse sana hakkimda bilgi vermedigi icin astrolog carcurt gidiyosun evimi ogremek,tlfnumu ogrenmek icin evet her gun ama hergün gun asiri tlfnuma giriyosun! Kafana gore biseyleri siliyosun!! Ama tlf numara ama bi turlu ulasamiyosun! Ahh bi bulsan numara mi :) bana neler neler yapacaksin :) :) tlfda tongaya dusurup sesimi kaydedip bunu yayininda servis edeceksin. evimi bulsan röportaj bâbinda beni rezil(!) Edeceksin. Simdi tek yaptigin sosyal medyadan para ile tuttugun trolleri uzerime salmak,hesabimi kapattirana kadar benimle ugrasmalarini saglamak. Yeni hesaplar acsamsa onlarida bu parayla tuttugun trollere kapattirtmak. Sosyal medyada olmazsam abisi beni gormez ve benden sogur mantigindasin. Gercekten bazen zekâ seviyesini sorguluyorum.
Simdi şekerim şöyle bişi var ne zaman itibar suikastina ugrasam ilkinde sen canli yayinda yaptin fitch turkiyenin notunu negatiften nötr yukseltmisti akabinde.
Dün yine ayni itibar suikasti yapmak istedi senin abisine yamamak icin ugrastigi kankanin esinin firmasi hemen akabinde fitch turkiyenin notunu nötrden iyilesiyor duruma yukseltti.

Kisaca sen ve diğerleri ayaginizi denk alacaksiniz!

Bu yarim akilli savas muhabiri,ozel haber sefi istanbula tasindigim an pesime arabayla adam takip iffetsiz kadin iftirasi attirip elimi kolumu baglama hedefinde oldugu haberi verildi bana. Şimdi canini mi yaktim hayirdir?

Istanbulu birak ülkemin her hangi bir sehrinde basima birsey gelirse en ufak bir olumsuzluk ,takip/taciz/tecavuz vs demiyorum bak! Polise senin adini vericem azmettirici olarak !!!!

Kabul et o kadar hocalara / şarlatanlara gidiyorsun kendini okutturup kapattiriyorsun ben yine haberdar oluyorum senden! Ustune benide okutturuyosun(!) Acaba bana okutturduklarin bana tutuyor mu hiç dusundun mu bunu?

Imani eksik ve yarim akillisin ayrica azmettirici.

Ah..
Milli takımımızın emeklerine çok üzüldüm, o ruha, o adanmışlığa o kafasını ayakla topun arasına sokturtacak milli duyguya.. Hepsine ayrı ayrı üzüldüm
Gamdır, geçer elbet, canımız sağ olsun diyebilirim en olgun yanımla ama ben neden olmadı lan, neden olmadı demeyi tercih edeceğim.
Evet, işte böyle.
Bu hiç bitmeyen umudumuzu da seviyorum ya :))
Bana iyi gelmişti, yaralarımı sarmıştı be, of.

Evvelsi gün Mervişi uğurladım, ne ağladım ama ya.
Herkesin yanında değil ama.
Onu uzağa göndermek çok üzdü beni.
Bir aya da Nurişkoyu göndereceğiz kısmetse
Payıma hasret düştü beee, beklemeler düştü.
Olsun, yel eser kokusu gelir derler ya, biz yine buluşuruz, yine apansız çaya gel diye çağrılırız, ev derli toplu muymuş, ne hazırlamışım bakmadan kalk gel lan derim, lan dememe gülünür yine.
Di mi lan?
Ulan ağlayacağım he.

İnsan kendini tanıyor bazen.
Ben biliyorum.
Önce kabullenmiş görünür herkesin dağılmasını toparlarım, ortalık sakinken ben yıkılırım.
Yıkıldım biraz Allah'ım, gücüne gitmesin ama.
Yerini usulca bir hüzne bırakana kadar ağlarım, sonra da o buruk kabulleniş.
Çok bekletme kabulleniş, içim çıktı ya.
Hayat böyle bir şey olmasın anneeeğğ.

Sevgili günlük, ben bunları çok seviyom, bizi ayırmasaydı yollar, nolurdu ki?
Ben yine elimden başka türlüsü gelmediği için, kendi sırtımı sıvazlayayım.
Başta söyleyemediğimi şimdi söyleyeyim.
Gamdır, geçer; demdir, geçer.
Bakilik Onundur, huuu.
Haydi eyvallah.

He bir de sen,
Seni hiç affetmeyeceğim.
Sen şımarıklığının ben de olgunluğumun bedelini ödedim.
Bundan gayrı kimseye bir olgunluk borcum yok..

Ben ki sözümü asla esirgemem
Bir sana diyemiyorum ,
İçimde coşanı, taşanı, geceler boyu uyutmayanları...
dökemiyorum söze ...
Bizden ne olur hiç bilmiyorum inan
Tek bildiğim şu,
Çıkarsak senle bir gün düzlüğe
Varırsak senle bir gün maviliğin en güzeline,
Çoğu senin sayende olacak
Senin sabrın
Senin olgun ruhun
Senin dost yüreğin sayesinde olacak.

Seninle konuşmak son zamanlarda iyi gelmeye başlamıştı. Bu zorlu süreçte nefes almaya çalıştığım nadir anlardandı. Sohbetini özlüyorum, bitti mi? Kötü hissediyorum, senin de dediğin gibi bu zorlu süreçte yanımda olsan bana iyi gelebilirdi.

Eminim ki... Emin olmak isterdim. Emin değilim. Böyle garip garip sözüm ona manifestlerle bir yere varmaya çalışıyorum ama boş biliyorum. Sonu boş. Hayır hiçbirşey yapmayacağım, göreceksin.

Bunu sana saniyorum 2 yil oncede demistim. Bazi konulari seninle yuzyuze geldigimizde konusacagiz. Buradan olmuyor eksik kaliyor,duygular monoton oluyor sana kendimi ifade edemiyorum. Bundan 1 yil once xten yedek hesabimi kapattirdin. Icisleri sana dediki yapma etme ,bize yardim ediyor bende sana yine dedimki bazi konulari yuzyuze geldigimizde konusacagiz,hesap dursun. Ana hesapta oldugu gibi kimseyle dmden konusmuyorum,hedef odakli ment yaziyorum dedim mi dedim. Sen yinede istemeyince ben hesabimi kapattim. Sen istedin diye kendimi geri cektim. Elinin hamuruyla erkek isine bulasma dedin diye ben artik karismadim,işi biraktim ,ana hesap harici olanlari kapattim.

Ve biliyosun ki suanki android tlfnumun icinde 20 kisi cirit atiyo yerli ve yabanci olarak.

Son yasananlardan sonra benimle gorusmek istemedigini ogrendim. Benimde istenmedigim yerde durmayacagimi iyi biliyorsun.

Sadece karar vermeni istiyorum, iyi düşun cunku bu kararinin dönüsu olmayacak. Bu bana kacinci ithamin böyle hic düsundun mu?
Insanlari da yorma zira iki tarafli olarak yeterince gerildik. Bende düzenimi kurmaya kaldigim yerden devam edeyim. Sende seni yormayan biriyle kaldigin yerden devam edersin hayatina.

Yaww bu arada fulya hastaneye pesime taktigin turuncu renkli çocuk desifre oldu ,baska yöntemler denemelisin ne bileyim koyu turuncu degilde acik turuncu mesela ? Hee ne dersin Şekerim :) 🟠🔶🔸 haa bide turuncu cicekli elbiseli kadin var️di.
Takik oldugun kisi haluk saniyordum meğer benmişim halla halla niyeki ?

Son düzenleme:
rus ajani eski kocamin; eski sevgilisi kobaniden emir alan sehir yapilanmasindaki ayagi gülenay,buraya yazdiklarimi okudugunu biliyorum. Eger ki yoluma eski kocamida karistirip cikarsan önce onu isinden eder dahasi hapse attiririm. Seninde erkek kardeslerinin ,kizkardesin elif icin bir arabadan önemli bir evrak caldiklari icin asayise oradan hapse boylattiririm. Tercih senin Bebeğim !
Ayrica gülenay tlf takip progminin sonucu kesin olarak hapse girmektir. Bunu gecen sene bana bizzat tlfnum sikayetimin sebebiyle eskisehir cumhuriyet bassavcisi dedi. Kardeslerinden once sen girersin hapse !

Kapimi zorlayip boşa attiran gülenayCIK zavalli seni :) sen bahari sattin ya baharda seni satti. Güngöre herseyi anlatti. Annenin ve senin ,bana yaptigin butun kotulukleri. Güngör herseyi biliyor surpriz! Eski kocamin 3. Sevgilisi olan mirzanin anneside bana yaptiklarini anlatti yine surpriz! :)
EYlul ayinda kardesin elif bekaretini verdi ,şuan istanbulda tutuklu olan organize suc örgüt liderine. Sence onu hapse git attirdi,çeteyi dagittirdi? Umarim birazcik zekisindir de dusunebiliyorsun. Biraz beynini calistir hayan standartin eskortluk olsada bunu basarabilirsin.

🌻 Sana,uzun uzun bakacak kadar hayran
ve bir o kadar da aşığım.
İnsanların çoğu bencil.
İnsanlar kötü. Ne zaman bir dünya
telaşından kaçacak olsam,
seni sığınak olarak bildim.
Sana sığındım.
Şimdi senden tek dileğim;
yıkılsan, zerre kadar parçan
kalmasa bile bizi unutma olur mu…🌙

Aylar sonra ilk kez cesaret edip evimize gittim bu gece.
Kafam hafif güzeldi ve yanımda güvendiğim bi dostum vardı.
Oturdum çimlerin üstünde. Baktım balkonumuza. Mutfağın ışığı yanıyordu.
Şimdi kimlerin izi var yalnızlığımın üzerinde o evde ?
Kimin izi var mutsuz umutsuz dolandığın o odaların üzerinde ?
Şimdi izin nerde, izim nerde ?
Sen ordasın ben burda.
Beraber geldiğimiz bu şehirde ben yalnızım.

Ödüm kopuyordu ayrılıktan.
Korktuğum kadar varmış.
Allahım kimsenin yuvasını yıkmasın.
Kimseyi bu yangınla sınamasın.

Geldim evime.
Kendime kurduğum yuvama.
Aynaya baktım.
O gözleri kan çanağı, ama mağrur kadına baktım uzun uzun.
Helal olsun sana kızım dedim.
Terk etmedin kendini.
Başa çıktın.
Öyle ya da böyle göze aldın
İliklerine kadar acı çekmeyi, kavrulmayı göze aldın ve koptun.

Bi söz okumuştum.
İnsan ara sıra evini ateşe vermeli ve oturup seyretmeli.
Ben bunu yaptım.

22/8/24
Ruhumdaki Gri'den

~karanlık bir gökyüzü var bu gece ışığa giydirilmiş..ellerim uzuyor ellerine,bilirsin ben hep saklarım yapraksız sarmaşıklar ile ellerimi..bırak bu gece otoban 7/24 üstünüzden geçsin..ezilirse eğer bir göl kenarı gibi ellerimiz, sıyırıp kendimizi bu kara parçalarından bağımsızlığımızı ilan ederiz, tersleyerek herkesi..bir şeyleri kazanırken , kaybedişlerin acı sesini duymayalım..
sürekli altını ıslatan gözlerim , beni anla.!
~gözlerim kapalıyken bile ben, yatağa girmeyen bir ırmak gibi seviyorum seni..

17 ay önce erkek kardesime is anlasmasi yaptigin adama,ablana sahip cik or... yapiyo dedirttin mi?
Bunu planlayanlar kardesime beni iffetsiz kadin olarak lanse edenler
1)ustume iftirayi atan adam
2)sen
3)benimle ayni iftiraya maruz kalan adamin hanimi
4)bu iftirayi organize edip yayan gazeteci(!)

Sonra bunun bir iftira oldugu ortaya ciktigi halde bunu erkek kardesim basta olmak uzere aileme soylemediniz. Bize soylenen buydu ,inandik ,iftiraymis kusura bakmayin,özür dileriz demediniz. Bile isteye benim ailemle arami actiniz cunku sandiniz ki benim gucum ailemden geliyor. Bu kadini yalniz biraktiralim ki ezmesi kolay olsun,bu kadini koruyacak arkasi olmasin.

Simdi beni asil koruyan kimmis gordunuz mu?!!

Gazeteci(!) Ile uzerime iffetsizlik yapiyo bu diye yaygara koparan adami gectim zaten seviyeleri ortada, ama sizlere yakistiramadim.
YAZIKLAR OLSUN.

bundan sonra firmanizdan destegimi çekiyorum. Hic bir surette arkanizda yaninizda durmayacagim,korumayacagim.

Selametle Vesselam

Ha bide hizlarini alamayip yakin zamanda annemin dayisinin hanimina ayni erkek kardesime yaptiklari gibi "gulruya sahip cikin yoksa ortalik mali olacak, Alinin ilgisi var ona diyorsunuz.
Oglum kafayi mi yediniz ! Manyakmisiniz!!!
Şimdi Aliyi ,kucuk teyzem,annemin dayi hanimi vede akrabamiz olan afyon valisi biliyo. Siz harbi kafayi siyirmissiniz !! Ben şu zamana kadar sizden /sizlerden daha ORTALIK MALI,OR..PUNUN ALASI gormedim,duymadim.

Serefsizler!!!!

"ECELI GELEN CAMÎ DUVARINA İŞER" cümlesine ne merakliymissiniz yaa!!!
Vallahi sirf babaniz icin sövmücem susucam.
ALLAHIM YA SABIR !

X