Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Senin seviyene düşmeyeceğime emin olabilirsin. Aylardır yaptığın saçma sapan laf sokuşturmaları bu zamana kadar anlamamazlıktan geldim, önemsemedim, sustum ama yeter artık.
Bundan sonra dış kapının dış mandalısın.

Benim hakkımda kahanetlerde bulunma anne! Beni başka insanlarla karşılaştırma! Beni tanımıyorsun!

Artık senin tarzına alıştım, çok zaman sonra, şimdi anladığın dilden canım

Hayatımda yanlış anlaşılmanın temelini senin sayende atılmış anne.
Ne dersem yanlış hatta kötü algılıyorsun. Karma mıdır fobi gibi oldu diye midir bilmiyorum ama hala devam ediyor bu konuda çabam...
Ayrıca sen benim içimi hiiiiç bilmiyorsun... Stres yaşayamazmışım... Ahhhh ah.

Son düzenleme:
Suan gercekten ihtiyacim var sana. Soz terslemeyecegim. Ben dersimi aldim. Terslemek yok. Vallahi bak. Incitmeyecegim de. Cok kotu terbiye oldum ben. O dilimi torpuledim hatta. Biliyorum cok ters bir insanim. Ama bak pamuk gibi oldum ki ben. Yasadiklarim beni cok degistirdi. Ispatlayabilirim sana. Firsat ver yeter ki. Ver o firsati n'olur. Cok gec kalmadan ver. Tukenmeden yok olmadan ver. Artik gucum tukeniyor anliyor musun?

kendini bi şey sanan insanlar ..
bir hiç den ibaretiz farkında olun..
topraktan geldik hep birlikte toprağa gideceğiz...net

Aynı evde aynı yatakta küs olmak çok acı..sarılamamak dokunmadan uyumak zor..
Ama incittin be yavrum paramparça ettin beni
Anlık sinirin beni kurdu geçti
Şimdi sen bi odada ben bi odada yavrum iki arada
En çok ne acıtıyor biliyor Musun ;
Verdiğin değeri alamadığını hissetmek
Hep yApıpta yapmadığın zaman anlaşılmamak
FRkında değilsin bjnu sana hiç demedim sana kalsa seni her an bırakabilirim ama öyle değil işte:
Kızsam da küssemde beni bırakma
Seni istemiyorum desem de sarıl bana zorla sarıl
Gel buraya de
Özledim kokunu ama çok kırgınım be yavrum
Bana git demeyecektin bi anlık kızgınlıkta olsa

Canimm. Nasil basladiysan oyle devam ettin. Benim planlarimi yine bozdun :)) boz sana helal olsun. Seninle tanismak icin zaten zor bekliyordum. Tanistigimiza cok cok memnun oldum :)

Neredesin? Bugün seni ayrı bir özledim. Öyle böyle değil çok özledim. Biz neden kavuşamıyoruz? Biz neden biz olamıyoruz? Çok özledim. Ama bu gece daha bir özledim. Şuan sana ne çok ihtiyacım var. Şuan seni ne kadar çok özledim bir bilsen. Ah bir bilsen.. Çok özledim seni. Bazı günler zorlanıyorum. Bugün de öyle bir gün benim için. Bugün ayrı özledim seni. Şuan çok özledim. Özledim dışında bir şey yazamıyorum. İlk kez böyle oluyorum. Keşke gelsen..

Sabır kızım, geleceğim dedin. 6 sene geçti. Gelmedin. Bari rüyalarıma gir artık be çınarım, çok özledim.

Özlem duyuyorum arada, sohbetimizi arıyorum falan ama bunlar hep aldatmaca, geçecektir...

Yattigim yatak batiyor. Gozumden istemsizce belki kac damla suzuldu saymadim. Uzulmemem, aglamam lazim diye 24 saattir kendimi nasil sartlandirdigimi anlatamam ama aciyan yanimdaki acinin herhangi bir tarifi yok. Simdi ne yaparim dusuncesinden ziyade niye diye soran tarafim daha baskin.
Goz cukurlarimda biriken yasin hesabini ben degil zaman soracak sana. Serefsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…