Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Özledim seni ama bunu sana söyleyemem. Söylemek de istemiyorum zaten.

Çok özlüyorum. Çok özlüyorum. Canımdan can gidiyor sanki. Bugün arkadaşlarla konuşurken konu açıldı. Gülmeye çalıştım güldüm. Evlenmeyi çok geçe bırakma dediler. Nasip dedim güldüm. Görüşür müsün dediler. Onlar konuştular. Bazen konuştum bazen sustum bazen güldüm. Ama kimse içimi göremiyor. Kalbimde biri var. Yıllardır onu taşıyorum kalbimde diyemedim. Özlediğim biri var. Sevdiğim biri var. Onlar anlattıkça ben yine seni düşündüm. Çok özlüyorum seni. Çok. Dayanamıyorum biliyor musun? Gün geçtikçe içimdeki özlem artıyor. Bazı geceler kalbimi söküp atmak istiyorum. Kalbim attıkça ben üzülüyorum seni özlüyorum. Çok özledim seni. Seni çok özlüyorum.:KK43:

Baba umarım 3. bir borç vakası yaşanmaz..
İçim sıkılıyor açıkçası...

Hayatımda gördüğüm en görgüsüz insanlarsınız
Sırf sizin yüzünüzden bayram geliyo diye sevinemiyorum
Huzursuz ettiğiniz kadar sizde huzursuz olacaksınız çünkü bende size karşı hiç sabır kalmadı!

Benim icimden baska bir ben cikardin. Hic tahmin etmedigim seyleri yapiyorum. Seninle hersey artik bambaska. Seni cok ama cok seviyorum. Birtanem

Hahahaa canımm
image.png

Senin adın bulunduğum ortamlarda geçiyor da acaba benim adım bulunduğun ortamda hiç geçti mi?

Neden bütün problem bendeymiş gibi üstüme geliyorsun. Sende biraz çabalasan diyorum. Sende taşın altına elini soksan diyorum. Nereye kadar gider böyle ?

Günü seni görerek bitirmek bile çok güzel.
Düşünsene sadece uzaktan gördüğüm için bile huzur duydum.
Çok özledim seni.
Ama kredimi bitirdim. Beni istemiyorsun.
Olsun. Geçmişte sen üzüldün şimdi de ben buruğum.
Kader.

Buraya yazdıklarımı okuyamazsın küçüğüm,sağ olsan da okuyamazdın,çünki sen,tatlı,sevgili,beyaz,şirin bizim cinsimizden olmayan canımızdın:KK200:
Sana,hayatımıza kattığın gülümsemeler,sevgiler,güzellikler için teşekkür ediyorum,çünki bunu sana borçluyum.Kimbilir kimler şu andaki gözyaşlarımı görse güler,fakat hayır,biz,kuşunu kaybeden bir çocuğun acısını paylaşan peygamberin ümmetiyiz...
O güzel,tatlı gözlerinden öperim minik canımız,veda etmedikçe canım çoğalarak acıyor çünki,hoşçakal,hep mutlu kal:KK200:

Senin kendinle girdigin savasta, neden ben yenildim?

Hep yokluk icinde biraktin . Maddi manevi siniftaki arkadaslarimin babasi gelir sarilirdi da benm icim acirdi simdi 23 yasindayim evliyim bnmde cocugum oluyor. Ama o evlendigim adam da baba askini nasil tattigimi sen anlayamssin ondaki sefkatin 4te 1 sen gosteremessin herseyin simdi en iyisi benm 2 gun smra sana bsy olsa hic bir evladin gelmeyecek benden baska BABA kelimesi bana suan o kadar yabanci ki agzima yakistiramiyorum belki bir kufir agzima daha cok yakisir seni senelerdir gormuyorum gormekte istemiyorum sen yerlere goklere sigdiramadigim adam artik hic bir anlam ifade etmiyorsun yaptiklarinin bedelini insallah laiyla odersin sana ofke ve kinden baska hic birsey birakmiyorum ne sevgi ne bir sevgi sozcugu hic birsey gozumden dusen yas kadar degerin yok keske okusan keske sana icimdeki nefreti gorsen de yaptiklarindan utansan . Ozlesemde bir anlami yok olsende gelecek bir kizin yok cok aci.

X