Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Az kaldi galiba dimi? Di mi? Hic bi zaman sabirli bir insan olamadim. Simdide sabirsizlaniyorum. Ama sayende baska carem olmadigi icin sabretmeyi ogreniyorum. Terbiye ediyorsun beni be canim :)
Korkuyorum. Beni neler bekliyor bilmiyorum ama korkuyorum... Icimdr kotu bir his var sana karsi. Hersep ćok guzel gorunurken hemde. Nereye gitcem nasil olacak bilmiyorum ? Tekrar uzakken Nsil olacak orasini hic bilmiyorum...
Beni her görüşünde şoka girmiş gibi bakmak ve çeşitli arabalarla etrafımda gezinmek yerine harekete geçsen nasıl olur? Rüyama bile girdin. Dikkatimi çekmeyi başardın. Ama böyle devam etmez söyleyeyim.
Senelerdir ayrıl barış ayrıl barış.Canın isteğince geliyosun canın istediğinde gidiyosun çünkü canın çapkınlık yapmak istiyor.Sonra tabi bekleyen bi enayi var.Bide utanmadan sen benim kürkçü dükkanımsın ne yaparsam yapayım sana dönücem diyosun.Ama bu sondu mendebur ruh hastası.Seni bidaha asla affetmiycem.