Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Rüyalarıma girdiğine göre bir şeyler oluyor demektir.
Ama kasvet veriyorsun sadece.
O yüzden hiç hoşuma gitmiyor bu.
Senden kurtulduğum için şükrediyorum.

İlk kez canım yanmıyor. Ama ilk kez böyle bir yalandan dolayı kendime acıdım. Bu sefer bu yalan canımı acıtıyor. İnsan canı acıyınca mantıklı düşünemiyor. Acıyan yanımı söküp atmak istiyorum. Bağırmak, çağırmak nafile... İçimde sadece bir soru var.
Uyusam uyansam geçer mi? Bu yalan canımı çok pis acıtıyor.

Suan dinledigim sarkiyi cok guzel soyluyordun sen. Hatta soylerken susardin ben kaybetmedim ki derdin. Sen de kaybettin be adam. Tipki sarki da ki gibi olduk biz de. . .

Bu ne yaaa.
Ne pişkin çıktın hee.
Peşimi bırak bence.
Yoksa seninle oyun oynicam.
Burdan gidene kadar süründürücem.
Hahaha

O kadar çok şey var ama ben o kadar azını söyleyebiliyorum ki. Sanki yıllar önce kaybettiğim, yıllarca özlemekten yorulup kalbime gömdüğüm biriydin. Unuttum sanmışken birdenbire çıktın geldin. Evlat gibi, kardeş gibi, koca gibi, sevgili gibi yakındın kalbime. Seni kaybetmiş olmayayım ne olur. Aylardır dualarımda sen varsın kara gözlüm, askerlerin en yakışıklısı. Ne olur yeniden barışalım ne olur.

Ama hala peşimdesin?
Napayım artık?
Alışmışsın herhalde.
Çok zenginsin ona güveniyorsun eminim de beni ilgilendirmiyor. Çünkü çakalın tekisin.

Ben ihtiyacım olduğunu düşündüğüm bir şey istediğimde laf edip kendi başına hiç ihtiyacım olmayan gereksiz şeylere para vermen anne...

Bunları günlüğe yazmalıyım ama seninle dertleşmek istiyorum bu gece. Buraya geleli bir aya yakın olacak. Bu şehre alıştım. Yadırgamadım hiç. Ama mekan değişikliği kafa değişikliğine neden olmuyormuş. Çok özledim seni bu gece. Bazen dertleşmek istiyorum kimse anlamıyor beni. Aylar öncesinden ablama anlatayım dedim o da anlamadı. Şimdi sana anlatsam dinler misin beni? Sana sensizliğin ne kadar zor olduğunu anlatsam anlar mısın? Sorunlar üst üste geliyor. Bütün sorunların üzerine bir de seni özlemek eklenince ezildikçe eziliyorum. Kalbim ağır geliyor taşıyamıyorum. İki gündür uykusuzum. Dosyalara bakarken gözüm kapanıyor ama uyku gözüme girmiyor bir türlü. İyiydim ama şu iki gündür iyi değilim. Ayrı bir özlem var içimde. Gözlerim doluyor. Şuan bu satırı yazarken de ağlamaklıyım. Bak dışardan bakılınca anlaşılmıyor ama kalbimi açıp göstersem, seni ne kadar özlediğimi göstersem... Bir insan ne kadar özlenebilirse o kadar özledim seni. Bir insan bir insanı ne kadar özleyebilirse bir gece de bende seni öyle özledim bu gece.

Yaaaaa umut oldu bu durum bana. ^.^ cekinme benden eski ben yok artik. Yemem seni yani. olmaz ama biliyorum annem istemiyor cunku! O istemedikce bu is yas. . .

Seneye beraber çalışmıyoruz.
Günün en güzel haberiydi. Ohhhh
Defolup gidin. Yüzünüzü görmeyecek olmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…