Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sonunda çözdük. Anladım ki bir insan eşine bir şeyler demeden önce 100 kere düşünmeli.
Sevgililiğe benzemiyor hiç bir durum kusura bakma canım.
Henüz aynı evde yaşamadığımız için farkına varamıyorum, nasılda kırmışım seni...

Cozdum gercekleri. Itiraf etmene gerek kalmadi. Icim oyle rahatladi ki anlatamam sana. Yanlis anlamisim seni. Yanildigim icin o kadar mutluyum ki. Zaten sen yapmazsin ki oyle bir sey. O kadar kotu biri degilsin. Keske zamaninda cozseydim. Cok geciktim. Cok gec artik her sey icin. Cok uzgunum. Cok uzgunum ben. Cok uzgunum. Cok ama cok uzgunum. Bir firsatim olsa keske. Bir firsatim olursa degerlendirecegim soz veriyorum. Koccaman soz veriyorum hem de. Yeter ki o firsati ver bana. . .

Baya agladim rahatladim. Aglamak cozum degil ama insan rahatliyor yine de. Keske aglamak sorunu halletseydi. Denizler kadar aglardim o zaman. . .

Bana o "sinirden söyledim/yaptım" dediğin her şey içimde yara, kırıklık olarak kaldı, kalıyor, istemesem de kalacaktır sanırım.
İyiyken bazen çok iyi mutlu hissediyorum kendimi ama hep öyle kalmadığı için bir gün yine aynı şeyi yapınca eskilerle birlikte hatırlıyorum her şeyi. Ben seninle büyükken tanışmış bir insan olsam bana "sinirden söyledim/yaptım" desen anlayabilirdim belki ki kim olduğu farketmez beni kıran herkese uzak hissederim ben ama beni büyüten kişi bunu söyleyince ve ben kendimi bildim bileli o insan sinirden sürekli bir şeyler yapıp söylüyorsa söyleyemez bana bunu.
Belki evet nesil farklılığı, yetişme farklılığı, yaşanılan çekilen şeylerin farklılığı var üstelik sen de çok hassasın, bir yanım anlıyor ama bir yandan da benim suçum neydi demeden de edemiyorum, bana pahalıya mal oldu gibi hissediyorum, ben de çok hassasım.
Bana yine "sinirden" bir şey yapamazsın sen diyorsun ya, ki beni hiç tanımadığın için aslında iyi hissettiğimde baskı hissetmediğimde çok şey yapabileceğimi bilmiyorsun çünkü baskıdan hiç kurtulamadım, bir gün yaparsam bunu hatırlarım, hatırlatırım.
Bunu yazarken bile görsen ne üzülürsün diye düşünüyorum, suçlu gibi hissediyorum ama bir yandan da beni anlaman gerektiğini düşündüğüm için sinirleniyorum.
İçimi bir yerlere dökmem lazım benim de işte...
Kırgınım, kırılıyorum, elimde değil...

Sana çok kötü davrandığım günleri hatırlıyorum hala.
Ahhh artık kaybettim seni biliyorum.
Geri dönmüyorsun.
Keşke hayatımda olsan ama nasip değilmiş.

Cok pismanim desem pismanligim ise yarar mi ki? Ya vallahi yanlis anladim. Allah beni bildigi gibi yapsin. Off telafi hakkim da yok. Cildiracagim resmen. .

Her gün seninle karşılaşan apartmanınızdaki o komşular, yolda seni gören, gün içinde seni görebilen her insan çok şanslı. Biliyorlar mıdır ne kadar şanlı olduklarını. Çok özledim seni canım. Çoook.. Oraya gittim oralardan geçerken sen aklımdaydın. Ne güzel hayaldi.. Bizim de öyle evimiz olacaktı. Tıpkı senin anlattığın gibi. Ben oradaydım ama sensizdim. Gittiğim her yerde sen varsın. Geldiğim bu şehirde de sen varsın. Bu yabancı şehirde bile oralardan geçerken aklımda sen vardın. Bugün ellerime baktım. Bugün sana çok ihtiyacım vardı canımın içi. Burda olsaydı elimi tutsaydı diye içimden geçirdim. Senin gittiğin yere gittim ama sen yoktun. Sensizlik çok zor.. Gelsen keşke..

Her söylediğimi bu kadar güzel dinlemen, değerli olduğumu hissettirmen
Beni anlaman
Ne bileyim aşığım sana işte...

Kapat o telefonu diye bagiriyor. Hic mi kibar olmaz bir insan. Gorgu kurallarindan habersiz yasaman cok uzucu. Sonsuza dek kapatildi o telefon uzulme sen tamam mi! SONSUZA DEK. .

Pismanligim oyle derin ki. Cok icten cok derin. Melek gibiydin sen. Sadece senin yaninda kendim olabiliyordum. Tamam sikintilarimiz vardi ama bunlar asilabilirdi. Ailenle ilgili oldugunu bilemedim ki. Neden surekli sakladin ki. Bagira bagira aglayasim var. Bitsin artik bu iskence. KATLANAMIYORUM!

Sen anormal bir insansın.

Ve sen nişanlı olduğun halde beni ve başka kızları neden ekliyorsun? Yazık.

Kararlı olduğumda sert duruyor olabilirim, ama çok hassas biriyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…