Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

hala pasta müziği bulamamak beni çok yoruyor, nedense müzik konusunda takıntılıyım pfff

Az kaldi galiba dimi?
Di mi?
Hic bi zaman sabirli bir insan olamadim. Simdide sabirsizlaniyorum. Ama sayende baska carem olmadigi icin sabretmeyi ogreniyorum. Terbiye ediyorsun beni be canim :)

Dun aradiginda uzun sure telefonumda kayitli olmayan numarana baktim, bakakaldim oylece.

Tek kelime edecek durumumuz yokken neden aradin ki onca aydan sonra?

Bitmisti coktan halbuki.

Özlemek güzelmiş gelecekse beklenen... Gelmeyeceksin... Özlemek ızdıraptan başka birşey değil...

O kotu kalbinden nefret ediyorum. Her seyi mahvettin. Ben mutsuz oldukca mutlu olacagim sanma! Her seyi goren duyan Allah var unutma. . .

Korkuyorum. Beni neler bekliyor bilmiyorum ama korkuyorum... Icimdr kotu bir his var sana karsi. Hersep ćok guzel gorunurken hemde. Nereye gitcem nasil olacak bilmiyorum ? Tekrar uzakken Nsil olacak orasini hic bilmiyorum...

Sen benim için bambaşka bir şeysin.
Hep yanındayım, hep seninleyim...
Gün geçtikçe sana olan aşkım da artıyor biliyor muydun bunu

Beni her görüşünde şoka girmiş gibi bakmak ve çeşitli arabalarla etrafımda gezinmek yerine harekete geçsen nasıl olur?
Rüyama bile girdin. Dikkatimi çekmeyi başardın.
Ama böyle devam etmez söyleyeyim.

Senelerdir ayrıl barış ayrıl barış.Canın isteğince geliyosun canın istediğinde gidiyosun çünkü canın çapkınlık yapmak istiyor.Sonra tabi bekleyen bi enayi var.Bide utanmadan sen benim kürkçü dükkanımsın ne yaparsam yapayım sana dönücem diyosun.Ama bu sondu mendebur ruh hastası.Seni bidaha asla affetmiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…