Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Beni kontrol edemeyince delleniyorsun anne. Normal söylediğim her şeye sinirli tepki veriyorsun ben karşılık verince de sinirlenen ben olmuş oluyorum. Sana zıt söylediğim her şeyi inat falan sanıyorsun.
Valla haklısın, ayrı eve çıksam da bir gün iş ya da evlilikle her neyse rahatlasak.
Sana benzediğim tüm huylarımı ileride psikologa giderek yok etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Ne zamandir bana hic bir heycan yasatmadin. Sayende kadinligimi unuttum. Eski sevgilim hic olmadigi kadar cok aklima geliyor bu aralar. Hata mi yaptim diye dusunuyorum. Sense benim ne dusundugumu anlamayacak kadar duyarsizsin. Soyadimi degistirmeyi veya seninle dugun yapmayi neden istemiyorum zannediyorsun??

Annecim bebişim seni çok seviyorum Rabbime şükürler olsun en zor zamanimda beklemedigim anda seni bana nasip etti birtanem. Senle tek bedeni paylaştığımız günden beri ben artik yaşamak istiyorum senin için seninle güzel vakit gecirebilmek için. Hayatta hiç birşeyi tam başaramadım ne sevmeyi ne sevilmeyi ne başarılı olmayı ne de hayallerimi gerçekleştirmeyi hep başkaları üzülmesin baskalari kirilmasin diye yaşadım oysa hep ben kırıldım ben incildim. Şimdi tek bi hayalim var o da sana iyi annelik yapmak seni çok seviyorum bebeğim yaşama sebebim yüzümü güldürenim. Hep aklımdasın gece gündüz hep ruyalarimdasin sana kavuşmayı kokuju içime çekmeyi heyecanla bekliyorum. Sen benim bu hayatta yarım kalan yanimmissin ben hep yarımmisim şimdi ben tam oldun senle hayat buldum bebeğim. Sağ salim sağlıcakla gel kızım seni çok seviyorum annecim

Işığa yalnızca sönmeye başladığında ihtiyaç duyarsın
Güneşi yalnızca kar yağmaya başladığında özlersin
Onu sevdiğini ise yalnızca gitmesine izin verdiğinde anlarsın

Ozledim be adam. Pismanim. Ne diye sabretmedim ki? Belki her sey duzelirdi. En azindan o istedigin 1 haftayi verseydim keske. Ne diye biraktim ki? Pismanlik acitiyor. Pismanlik tuketiyor. Hem de cok..

Dost!
İyiki yeniden bir aradayız.
Nasıl iyi geleceksin kalbime.
Ne güzel günler yaşıyorum Allahım sana şükürler olsun.

Gıcık oluyorum sana beni deli ediyorsun, yanımda olsan napardım bilmiyorum.

Gayet normal, sakin bir şey söylüyorum ve tersleyerek konuşuyorsun benimle anne, yıllardır bu böyle oldu ağzımı açmakta zorlandım, bazen tutmadım ama çoğu zaman kendi enerjimi düşünerek tuttum kendimi, psikolojimi zorladın daima ama artık kabul edeceksin valla kendimi susturamıcam çok canım sıkılmayacaksa, çok yıldım.

ben seni o gün çok istediğim için öyle davrandım. çok özledim kokunu ve tenini.
aynı şeyler olmayacak her şeyi öğrendim. her ne kadar affetmeyeceğim desem de hazırım gel bekliyorum. her şey daha güzel ve farklı olacak eğer sen gelirsennn :)
ve hala mi istiyorum. bilmiyorum. cok karistim. sin tren kacmadan bi konusalim artik lutfen

X