- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
Ablacim gercekten yarismaya ill defa katılıyorum sende biliyorsun orda konuyu acmadim kizlar bahsedince konu acilmis oldu kurallarida bilmiyordumEvet bunu arkadaş.ile konuştum ve kendisi kabul ediyor.
Canım oylama bitmedi henüz 1.değilsin ama konuşulduğunu ve gelip oy verdiklerini sende biliyorsun.Ablacim gercekten yarismaya ill defa katılıyorum sende biliyorsun orda konuyu acmadim kizlar bahsedince konu acilmis oldu kurallarida bilmiyordumama sanki oy istemisim link atmisim gibi tepkiler var haksizlik olmasini istemiyorum gerekirsede çekilirim
Oy istememissin neyin çekilmesi. Zaten bildirim gidince buraya gelen kime isterse ona verir kimse karisamaz bunaAblacim gercekten yarismaya ill defa katılıyorum sende biliyorsun orda konuyu acmadim kizlar bahsedince konu acilmis oldu kurallarida bilmiyordumama sanki oy istemisim link atmisim gibi tepkiler var haksizlik olmasini istemiyorum gerekirsede çekilirim
Kimseyle kavga etmek gibi bir derdim yokAma ayıp oluyor hanımlar ama lütfen
Ama uzatmaya gerek var mıKimseyle kavga etmek gibi bir derdim yokNevreste , beni bilirsin uzunca zaman da buraya geldim gittm
Yeri geldi yarışmalara katıldım
Her ay da oy veririm
Kimseye de bugün emeğiyle ilgili bir sey söylemedim ağzımdan dahi çıkmadı.
Kendimce yanlış gördüğüm şeyler oldu burda bu konuya gelip de tek bir mesaj dahi yazmamıştım.
Gören varsa söylesin, keza bugün de kimsenin çorbasına sende bu kadar emek var onda bu kadar var da demedim.
Ortaya temmuz anneleri diye bir laf atılıyor, bunu üstüme alınmam kadar doğal bir sey yok
İnsan gibi yine açıklamamı yaptım
Hala daha laf sokuluyor başkasının avukatı oluyorum.
Merve 1. Olsa napacak yani ödülünü bana mı yönlendirecek banane?
Evet zaten buna üzülüyorum 1. Belli degilki niye tepki oldu bu kadarCanım oylama bitmedi henüz 1.değilsin ama konuşulduğunu ve gelip oy verdiklerini sende biliyorsun.
Diğer arladaşların bundan rahatsız olması çok normal.Fazla tepki veriliyor.
Herkes emek veriyor.Aşağılamaya,küçük görmeye gerek yok
Sen hayırdır üzerine ne aliniyorsun??Ben kimsenin avukatı değilim haddini bil! Uzatmayayım diyorum hala daha üstten üstten konuşuyorsun
Bir derdin varsa mesajlarımı alıntılayıp konuş. Çoğul ekler kullanarak değil.
Aynen gelip hakaret etmeye gerek yok diye düşünüyorumEvet zaten buna üzülüyorum 1. Belli degilki niye tepki oldu bu kadar
Bildirim öncesi temmuz sayfasından sana baya oy gelmişti zatenEvet zaten buna üzülüyorum 1. Belli degilki niye tepki oldu bu kadar
Ben kimseyi küçümsemedim ki? Senin çorban öyle böyle de demedim. Bu konuda tek bir yorumum dahi yok.Ama uzatmaya gerek var mı
Çorba sahiplerinin tariflerini küçümsemeye?
Ben sana söylemedim genel yazıyorum.Ben kimseyi küçümsemedim ki? Senin çorban öyle böyle de demedim. Bu konuda tek bir yorumum dahi yok.
Olmadığı için de kimse bana başkasının avukatlığını yapıyorsun demesin.
Bu son mesajımdı bu konu hakkında.
Yarışmlar için çok emek harcıyorsun her ay, burada kavga mesajları olmasın.
senin hatrına susuyorum
İşte bu kesinlikle arkadaşım, adalet yahu adalet !!!!Bildirim öncesi temmuz sayfasından sana baya oy gelmişti zatensanada sormuşlar hangisi senin Çorban vs. Diye. Bunlar hoş şeyler değil. Herkesin emeğine saygı duymak lazım
Ay üslubunu seveyim sen hayırdırmışSen hayırdır üzerine ne aliniyorsun??
Ben yine sonuncu olamadımİşte bu kesinlikle arkadaşım, adalet yahu adalet !!!!
İnsanlar işkembe yapmış ya, fıstıklı öz yapmış....
Hani susuyordukAy üslubunu seveyim sen hayırdırmış
Bugün buraya temmuz annelerinden gelip de neden oy verdiğini savunan iki kişiden biri olduğum ve sen avukatLAR dediğin için olabilir mi
Orda konuyu ben acmadim oy istemedim link atmadim corba ismini sordular fakat cevap vermedim bir daha bakarmisin, herkesin emeğine saygi duyan ilk kisiyim burda ilk defa katildigim icin boyle biseyin icine düştüm ne yazikkkiBildirim öncesi temmuz sayfasından sana baya oy gelmişti zatensanada sormuşlar hangisi senin Çorban vs. Diye. Bunlar hoş şeyler değil. Herkesin emeğine saygı duymak lazım
Ulu orta hile olduğunu yazıyorAma uzatmaya gerek var mı
Çorba sahiplerinin tariflerini küçümsemeye?