Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Evet bunu arkadaş.ile konuştum ve kendisi kabul ediyor.
Ablacim gercekten yarismaya ill defa katılıyorum sende biliyorsun orda konuyu acmadim kizlar bahsedince konu acilmis oldu kurallarida bilmiyordum ama sanki oy istemisim link atmisim gibi tepkiler var haksizlik olmasini istemiyorum gerekirsede çekilirim

Canım oylama bitmedi henüz 1.değilsin ama konuşulduğunu ve gelip oy verdiklerini sende biliyorsun.
Diğer arladaşların bundan rahatsız olması çok normal.Fazla tepki veriliyor.
Herkes emek veriyor.Aşağılamaya,küçük görmeye gerek yok

Oy istememissin neyin çekilmesi. Zaten bildirim gidince buraya gelen kime isterse ona verir kimse karisamaz buna

Ama ayıp oluyor hanımlar ama lütfen
Kimseyle kavga etmek gibi bir derdim yok Nevreste , beni bilirsin uzunca zaman da buraya geldim gittm
Yeri geldi yarışmalara katıldım
Her ay da oy veririm
Kimseye de bugün emeğiyle ilgili bir sey söylemedim ağzımdan dahi çıkmadı.
Kendimce yanlış gördüğüm şeyler oldu burda bu konuya gelip de tek bir mesaj dahi yazmamıştım.
Gören varsa söylesin, keza bugün de kimsenin çorbasına sende bu kadar emek var onda bu kadar var da demedim.
Ortaya temmuz anneleri diye bir laf atılıyor, bunu üstüme alınmam kadar doğal bir sey yok
İnsan gibi yine açıklamamı yaptım
Hala daha laf sokuluyor başkasının avukatı oluyorum.
Merve 1. Olsa napacak yani ödülünü bana mı yönlendirecek banane?

Ama uzatmaya gerek var mı
Çorba sahiplerinin tariflerini küçümsemeye?

Evet zaten buna üzülüyorum 1. Belli degilki niye tepki oldu bu kadar

Ama uzatmaya gerek var mı
Çorba sahiplerinin tariflerini küçümsemeye?
Ben kimseyi küçümsemedim ki? Senin çorban öyle böyle de demedim. Bu konuda tek bir yorumum dahi yok.
Olmadığı için de kimse bana başkasının avukatlığını yapıyorsun demesin.
Bu son mesajımdı bu konu hakkında.
Yarışmlar için çok emek harcıyorsun her ay, burada kavga mesajları olmasın.
senin hatrına susuyorum

Ben sana söylemedim genel yazıyorum.

Bildirim öncesi temmuz sayfasından sana baya oy gelmişti zaten sanada sormuşlar hangisi senin Çorban vs. Diye. Bunlar hoş şeyler değil. Herkesin emeğine saygı duymak lazım
İşte bu kesinlikle arkadaşım, adalet yahu adalet !!!!

İnsanlar işkembe yapmış ya, fıstıklı öz yapmış....

Bildirim öncesi temmuz sayfasından sana baya oy gelmişti zaten sanada sormuşlar hangisi senin Çorban vs. Diye. Bunlar hoş şeyler değil. Herkesin emeğine saygı duymak lazım
Orda konuyu ben acmadim oy istemedim link atmadim corba ismini sordular fakat cevap vermedim bir daha bakarmisin, herkesin emeğine saygi duyan ilk kisiyim burda ilk defa katildigim icin boyle biseyin icine düştüm ne yazikkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…