Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Oy tarhana beyran meselesi değil. Çorba sahibinin başka topikte çorbasından bahsedilmesi ve onun akabinde kaç tane oy gelmesi. Siz bunu adil mi buluyorsunuz?
Yanı sizler tek kişye bile bahsetmedıgınızden eminsiniz. Ok 😃
Son mesajımdı . Kimseyi savunmak degil amacım. Sezarın hakkı sezearındır

Oy verdiğim kişi tarhana ile katılsaydı
Oyumu alamazdı kesinlikle haklisiniz!
Konu kapandı benim için
Yahu ne zorunuz vardi????

Temmuz annesi yazmama bilenip gelmişsiniz hoş gelmişsiniz usenmemis tarhanayi yaptığımı bulmuşsunuz beni kazanma hırsı olan kişi olarak itham ediyorsunuz ...

kızlar yemek başında kavga edilmez :KK68:
moderatör sizin göremediklerinizi görür bilmediklerinizi bilir kaygısız olun...
şu lezzetlerin tadını çıkarın bence
ben 3 aylardan dolayı niyetliyim benim yerimede yiyin :kk77:

Kız sus ne gömmesi iyisin maşaallah🤗🥰
Kuru öksürük bugün balgama çevirdi nevo. Çok zorluyor beni. Öksürük ve burun tıkanıklığı uyutmuyor. Uyusam belki toparlayacağım ama gecede 40 defa kalkıyorum. Bebek de baskı yapıyor bir yandan. Zombi gibiyim bi görsen halimi…
Hamilelikten ilaçta kullanamıyorsundur fazla. İnşallah biran önce geçer 😕
Aşko ilaç 0. Sadece vitamin 🤷🏻‍♀️

Saldırı yapılıyor resmen yahu!
İnsanlar burada emek veriyor birşeyler yapıyor neden insanların hakkına girilsin ki??? Fıstıklı öz çorbası,lebeniye, Toyga, işkembe bunlar ne zahmetler istiyor .... Ben adalet için konuştum konunun muhattabi değil avukatları dahil oldu.

Lebeniye, yüksük ve beyrana oy verdim hepsinden bir tabak istiyorum :KK12:
Sunumlar harika herkese bol şans 🍀

Saldırı yapılıyor resmen yahu!
İnsanlar burada emek veriyor birşeyler yapıyor neden insanların hakkına girilsin ki??? Fıstıklı öz çorbası,lebeniye, Toyga, işkembe bunlar ne zahmetler istiyor .... Ben adalet için konuştum konunun muhattabi değil avukatları dahil oldu.
Ben kimsenin avukatı değilim haddini bil! Uzatmayayım diyorum hala daha üstten üstten konuşuyorsun
Bir derdin varsa mesajlarımı alıntılayıp konuş. Çoğul ekler kullanarak değil.

Yahu ne zorunuz vardi????

Temmuz annesi yazmama bilenip gelmişsiniz hoş gelmişsiniz usenmemis tarhanayi yaptığımı bulmuşsunuz beni kazanma hırsı olan kişi olarak itham ediyorsunuz ...
Yalniz bunu söyleyen kişi de
En çok oy alanın mesajlarına bakıp
Nerden geldiğini görüp, ulu orta yazan birisi 😀

X