Biz bunu burda çok yaşadık ilk kez olmuyor canım. Bilmeyebilirsin ama bilmeye de gerek yok. İnsan düşününce adaletli olup olmayacağı kanısına vicdanen varır zatenOrda konuyu ben acmadim oy istemedim link atmadim corba ismini sordular fakat cevap vermedim bir daha bakarmisin, herkesin emeğine saygi duyan ilk kisiyim burda ilk defa katildigim icin boyle biseyin icine düştüm ne yazikkki
Gönül birincisiBen yine sonuncu olamadım
Abla 3 gündür hiç iyileşmedim. Bilmem ne olacakEvlat geçmiş olsun nasılsın şimdi toparladınmı birazda olsa dikkatedin kendinize
AminAllah kolaylık versin
Bol vitamin al canım sebze tüket birşeyler ye kuruyemiş ye bağışıkliğın düşüyodur bide hassas dönemdesin canım iyileşiceksinAbla 3 gündür hiç iyileşmedim. Bilmem ne olacak
Amin
Bu bölümün kuralları var.Ulu orta hile olduğunu yazıyor
Alacağı cevaptan da rahatsızlık duymamalı o zaman.
Bu konuda vicdanim rahat canımBiz bunu burda çok yaşadık ilk kez olmuyor canım. Bilmeyebilirsin ama bilmeye de gerek yok. İnsan düşününce adaletli olup olmayacağı kanısına vicdanen varır zaten
İlaçta kullanamıyorsun demi bitdoktorun ne dşyor peki..Abla 3 gündür hiç iyileşmedim. Bilmem ne olacak
Amin
Sonucu bekleyip görelim.Bu konuda vicdanim rahat canım
Hayirlisi olsun hak eden kazansin
Yolda bile yazışman sahanee nevoşummmSonunda eve geldim
Çok rahatladım şu anSonunda eve geldim
Çok rahatladım şu an
Erken çıktım
Görelim ablacimSonucu bekleyip görelim.
Şahsen kızdığım ve üzüldüğüm emeğe saygı duyulmaması sen şahsına alma canım
Hahahahah şansın böylesi işte napıcannNetim olsa sıkıntı yok hayatımda ilk defa sona geldim