Aslında hayatta hata yapmayı veya bir şeyleri yanlış yapmayı seviyorum.Öğrenmiş oluyoruzGörelim ablacim
Tamam aşkom,görüşürüzErken çıktım
Canım gebelik takviyelerine ek sadece c vitamini içebiliyorum. Beslenmeme aynı şekilde devam etmeye çalışıyorum nefes alabildikçeBol vitamin al canım sebze tüket birşeyler ye kuruyemiş ye bağışıkliğın düşüyodur bide hassas dönemdesin canım iyileşiceksinilikli kemik suyundan corba iç
Yok abla, sadece vitamin. Doktor grip gibi düşün geçecek diyorİlaçta kullanamıyorsun demi bitdoktorun ne dşyor peki..
Sen benim tarhanaya bak üç kuruşluk şey kaç oy almış
Tarhanaya üç kuruş mu dedin sen?Sen benim tarhanaya bak üç kuruşluk şey kaç oy almış
Ben demiştim tarhana oy alırSen benim tarhanaya bak üç kuruşluk şey kaç oy almış
Alsem beni eziklediler, üzerime basıp pırt sesi çıkardılar .... Evet sen bol bol sarımsaklı ye kuzucuk şifalar gelsinTarhanaya üç kuruş mu dedin sen?Tarhana kadar hayat kurtarıcı bir çorba var mı acaba?
AynenCeket giydirsem demek
Yaaa hamilelikte bazen zor tabii canım ya allah kolaylık versin şifa versiinn nekadar kaldı karantinan guzel bi oksijen alsan da iyi gelir sanaCanım gebelik takviyelerine ek sadece c vitamini içebiliyorum. Beslenmeme aynı şekilde devam etmeye çalışıyorum nefes alabildikçe
Yok abla, sadece vitamin. Doktor grip gibi düşün geçecek diyor
Kıyamam gel sarılalımNe bu corbamin haliii
Ayyyy maşaallah 35 hafta olmuşCanım gebelik takviyelerine ek sadece c vitamini içebiliyorum. Beslenmeme aynı şekilde devam etmeye çalışıyorum nefes alabildikçe
Yok abla, sadece vitamin. Doktor grip gibi düşün geçecek diyor
Sarılalım abla teselliye ihtiyacım varKıyamam gel sarılalım
Benim oylar senin olsunSarılalım abla teselliye ihtiyacım var
Sarılalım abla teselliye ihtiyacım var
Ezogelindeiyi gidiyorrBenim oylar senin olsun