- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.978
- 34
Ben Uşaklı yım tarhana kırmızı çizgimBeyranla kiyaslanamaz ama teşekkür ederim.
O zaman daha sık gelmelisinAşkolsun bana da mı hoş geldin, ben sizi hep takipteyimhala kendime uygun kategori arıyorum
Midemi daha yeni düzelttim, az kendimden emin olsaydım kara lahana ile gelirdim valla :)O zaman daha sık gelmelisin
Hayırlısı canım beklerizMidemi daha yeni düzelttim, az kendimden emin olsaydım kara lahana ile gelirdim valla :)
Yarısmaya katılmış herkes heyecanlanmaz mi?Kıyas yapmadım ki kazanmak için en ufak bir hirsim da yok... Ne veriyor yarışma onu bile bilmiyorum..... Beyran arkadaşın içi icine sığmıyor....
Ayrıca ne sunumlar var bence bu iş göreceli.... Saygısızlığa gerek yokNevreste
Lütfen üstünüze almayın.Biz emeğe saygı istiyoruz.Konuda polemiğe girilmesini istemiyoruz.Yarısmaya katılmış herkes heyecanlanmaz mi?gerçekten savunma degil. Ben bayılırım öyle çorbalara.
Pardon da ısın içine farkli laflar sokup,
Sanki çok basit bir çorbaymıs gibi, haksız alinmiş oylarmış gibi konuşup, cevap veren olunca niçin saygısızlık oluyor?
Konusunda çorbasından bahsetmiş ve o konudan çorbasına oy gelmiş. Bu yasak.Yarısmaya katılmış herkes heyecanlanmaz mi?gerçekten savunma degil. Ben bayılırım öyle çorbalara.
Sanki çok basit bir çorbaymıs gibi, haksız alinmiş oylarmış gibi konuşup, cevap veren olunca niçin saygısızlık oluyor?
O da geçecek inşallah canımJennam sis biraz indi düne gore iyiyim bide kasinti gecse daha iyi olucak
Sen nasilsin
Evet bunu arkadaş.ile konuştum ve kendisi kabul ediyor.Konusunda çorbasından bahsetmiş ve o konudan çorbasına oy gelmiş. Bu yasak.
Sizi burada tarafsız görsem konusurdum ama üzgünüm konuşmak istemiyorum.Yarısmaya katılmış herkes heyecanlanmaz mi?gerçekten savunma degil. Ben bayılırım öyle çorbalara.
Evet bunu arkadaş.ile konuştum ve kendisi kabul ediyor.
Yoo üzerine alınacak bir durum yok. Sdece görünce yazmak ıstedım o kadar .Lütfen üstünüze almayın.Biz emeğe saygı istiyoruz.Konuda polemiğe girilmesini istemiyoruz.
Çorba sahibi bunu kabul ediyor siz rahat olun.Yoo üzerine alınacak bir durum yok. Sdece görünce yazmak ıstedım o kadar .
Oy verdiğim kişi tarhana ile katılsaydıSizi burada tarafsız görsem konusurdum ama üzgünüm konuşmak istemiyorum.
Emeğe saygı duyalım lütfen.Oy verdiğim kişi tarhana ile katılsaydı
Oyumu alamazdı kesinlikle haklisiniz!
Konu kapandı benim için
Oy tarhana beyran meselesi değil. Çorba sahibinin başka topikte çorbasından bahsedilmesi ve onun akabinde kaç tane oy gelmesi. Siz bunu adil mi buluyorsunuz?Oy verdiğim kişi tarhana ile katılsaydı
Oyumu alamazdı kesinlikle haklisiniz!
Konu kapandı benim için