Popüler Konu Dünya Mutfağı Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz '' Dünya Mutfağı Tarifleri'' hangileridir?

• Erikli Galette

• Samosa

• Quesadilla

• Kıbrıs Köftesi

• İsveç Köfte

• Levain Kurabiye

• Calzone

• Ballı Susamlı Tavuk

• Kepse Pilavı

• Macar Kebabı

• Paris-Brest

• Churros

• Medovik

• Falafel

• Gnocchi

• Coxinha

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uzun zamandır deniz ürünleri yapmadık. Genelde hamsi dışında pek tarif çıkmıyor. Farklı seçenekler çıkacaksa neden olmasın🤷Ama birde şu var, balık pahalı herkesin bütçeye uymayabilir. Çünkü tek başına bir ana yemek olmak zorunda🤷Yani et olsa 200-300 gr bile olsa bir şeyler çıkarıyoruz.
Görenler fikrini yazabilir tabi🤔
Balık bana uyar dondurucuda bekleyen sazan ve alabalık var hamsi tercihim ama
1000029206.jpg

Balık bana uyar dondurucuda bekleyen sazan ve alabalık var hamsi tercihim ama Eki Görüntüle 3511937
Ben dahil çoğu kişi hamsi tercih ediyor. Hem fiyatı daha uygun hem öyle alıştık galiba önceliğimiz hamsi oluyor. Ben birde palamut çok severim. Alabalık, çipura, istavrit😁Balık kültürüm bu kadar😁Ama işte fiyatlar pahalı herkese uyar mı bilemiyorum. Normalde bir tabak bile olsa bir şeyler yapıyoruz.Balık farklı bir şey çoğumuzun ev kalabalık. Sunumda zor bilemedim.

Ben dahil çoğu kişi hamsi tercih ediyor. Hem fiyatı daha uygun hem öyle alıştık galiba önceliğimiz hamsi oluyor. Ben birde palamut çok severim. Alabalık, çipura, istavrit😁Balık kültürüm bu kadar😁Ama işte fiyatlar pahalı herkese uyar mı bilemiyorum. Normalde bir tabak bile olsa bir şeyler yapıyoruz.Balık farklı bir şey çoğumuzun ev kalabalık. Sunumda zor bilemedim.
Evet çoğu kişiye uymuyor bazıları koku sebebi ile de pişirmiyor

X