Yanı sizler tek kişye bile bahsetmedıgınızden eminsiniz. OkOy tarhana beyran meselesi değil. Çorba sahibinin başka topikte çorbasından bahsedilmesi ve onun akabinde kaç tane oy gelmesi. Siz bunu adil mi buluyorsunuz?
Herkes kendinden sorumludur.Yanı sizler tek kişye bile bahsetmedıgınızden eminsiniz. Ok
Son mesajımdı . Kimseyi savunmak degil amacım. Sezarın hakkı sezearındır
Yahu ne zorunuz vardi????Oy verdiğim kişi tarhana ile katılsaydı
Oyumu alamazdı kesinlikle haklisiniz!
Konu kapandı benim için
Tamam canımYahu ne zorunuz vardi????
Temmuz annesi yazmama bilenip gelmişsiniz hoş gelmişsiniz usenmemis tarhanayi yaptığımı bulmuşsunuz beni kazanma hırsı olan kişi olarak itham ediyorsunuz ...
Allah kabul etsin canımkızlar yemek başında kavga edilmez
moderatör sizin göremediklerinizi görür bilmediklerinizi bilir kaygısız olun...
şu lezzetlerin tadını çıkarın bence
ben 3 aylardan dolayı niyetliyim benim yerimede yiyin
ohooooo beni gömdüler, helvamı kavurdular yaso. Geberiyoruz hastalıktanCovid mi oldunuz?
Geçmişler olsun inşallah, nasılsın kuzu?
Hiç düzelmedim bebito, nasıl lanet bir hastalıksa…Ayy kuzum. Yakın olsak taze taze yapar getirirdimşimdi nasılsın
Allah kabul etsinkızlar yemek başında kavga edilmez
moderatör sizin göremediklerinizi görür bilmediklerinizi bilir kaygısız olun...
şu lezzetlerin tadını çıkarın bence
ben 3 aylardan dolayı niyetliyim benim yerimede yiyin
Kız sus ne gömmesi iyisin maşaallahohooooo beni gömdüler, helvamı kavurdular yaso. Geberiyoruz hastalıktan
Hiç düzelmedim bebito, nasıl lanet bir hastalıksa…
Hamilelikten ilaçta kullanamıyorsundur fazla. İnşallah biran önce geçerohooooo beni gömdüler, helvamı kavurdular yaso. Geberiyoruz hastalıktan
Kuru öksürük bugün balgama çevirdi nevo. Çok zorluyor beni. Öksürük ve burun tıkanıklığı uyutmuyor. Uyusam belki toparlayacağım ama gecede 40 defa kalkıyorum. Bebek de baskı yapıyor bir yandan. Zombi gibiyim bi görsen halimi…Kız sus ne gömmesi iyisin maşaallah
Aşko ilaç 0. Sadece vitaminHamilelikten ilaçta kullanamıyorsundur fazla. İnşallah biran önce geçer
Ben kimsenin avukatı değilim haddini bil! Uzatmayayım diyorum hala daha üstten üstten konuşuyorsunSaldırı yapılıyor resmen yahu!
İnsanlar burada emek veriyor birşeyler yapıyor neden insanların hakkına girilsin ki??? Fıstıklı öz çorbası,lebeniye, Toyga, işkembe bunlar ne zahmetler istiyor .... Ben adalet için konuştum konunun muhattabi değil avukatları dahil oldu.
Evlat geçmiş olsun nasılsın şimdi toparladınmı birazda olsa dikkatedin kendinizeohooooo beni gömdüler, helvamı kavurdular yaso. Geberiyoruz hastalıktan
Yalniz bunu söyleyen kişi deYahu ne zorunuz vardi????
Temmuz annesi yazmama bilenip gelmişsiniz hoş gelmişsiniz usenmemis tarhanayi yaptığımı bulmuşsunuz beni kazanma hırsı olan kişi olarak itham ediyorsunuz ...
Allah kolaylık versinKuru öksürük bugün balgama çevirdi nevo. Çok zorluyor beni. Öksürük ve burun tıkanıklığı uyutmuyor. Uyusam belki toparlayacağım ama gecede 40 defa kalkıyorum. Bebek de baskı yapıyor bir yandan. Zombi gibiyim bi görsen halimi…
Aşko ilaç 0. Sadece vitamin