- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.978
- 34
Günaydın canım, nasil oldun ?Günaydın
Jennam sis biraz indi düne gore iyiyim bide kasinti gecse daha iyi olucakGünaydın canım, nasil oldun ?
Yöresel çorbalar canım kategorimiz
Teşekkür ederimOylarımı hünkara ,yuvalamaya, Uşaklı olarak da tabiki tarhana ya verdim
Ellerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor.
Sorun ne peki? Güzel bulduğum için oy verdim.Temmuz annelerinin tüm kalbi beyran da zaten
Beyran da beyran amaTemmuz annelerinin tüm kalbi beyran da zaten
Tarhanayı kim yaptı
Sorun ne peki? Güzel bulduğum için oy verdim.
Burada her zaman adaletli oy verdim
X xnobodyx ile aramızın bozuk neredeyse kavgalı olduğumuz
zamanda sunumunu çok beğendiğim için oy vermişliğim dahi var, asla haksızlık göz etmem.
Aksine burada kendimce buna bir kaç kez şahit olmuşluğum bile var, mükemmel sunumların olduğu bir kategoride tezgaha konulmuş güveçte sütlacın 1. Olduğunu gördü bu gözler.
Hep bundan şikayet etmişimdir üstelik, bunu da aranızda paylaştığım arkadaşlarınız da mevcut.
Temmuz annesi olduğum için üstüme alındım ve ve kendi adıma yazma ihtiyacı hissettim.diğerleinin oy verme motivasyonu nedir bilemem ama Temmuz annesi olmasam da vereceğim oylar yine aynı olurdu.
Bu genellemeniz hoş değil.
Hoş geldiniz hanımlarBeyran da beyran ama
Sunum da dahil buna
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Yanlış anlama sakin ama tarhana ile beyran kıyaslanamaz bile :)
Neden üzüldün ? Ben tarhanaya oy verdim
Kıyas yapmadım ki kazanmak için en ufak bir hirsim da yok... Ne veriyor yarışma onu bile bilmiyorum..... Beyran arkadaşın içi icine sığmıyor....Beyran da beyran ama
Sunum da dahil buna
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Yanlış anlama sakin ama tarhana ile beyran kıyaslanamaz bile :)
Aşkolsun bana da mı hoş geldin, ben sizi hep takipteyimHoş geldiniz hanımlar
Beyranla kiyaslanamaz ama teşekkür ederim.Neden üzüldün ? Ben tarhanaya oy verdim