Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Kıyas yapmadım ki kazanmak için en ufak bir hirsim da yok... Ne veriyor yarışma onu bile bilmiyorum..... Beyran arkadaşın içi icine sığmıyor....

Ayrıca ne sunumlar var bence bu iş göreceli.... Saygısızlığa gerek yok Nevreste Nevreste
Yarısmaya katılmış herkes heyecanlanmaz mi? 😊gerçekten savunma degil. Ben bayılırım öyle çorbalara.

Pardon da ısın içine farkli laflar sokup,
Sanki çok basit bir çorbaymıs gibi, haksız alinmiş oylarmış gibi konuşup, cevap veren olunca niçin saygısızlık oluyor?

Yarısmaya katılmış herkes heyecanlanmaz mi? 😊gerçekten savunma degil. Ben bayılırım öyle çorbalara.

Sanki çok basit bir çorbaymıs gibi, haksız alinmiş oylarmış gibi konuşup, cevap veren olunca niçin saygısızlık oluyor?
Lütfen üstünüze almayın.Biz emeğe saygı istiyoruz.Konuda polemiğe girilmesini istemiyoruz.

Konusunda çorbasından bahsetmiş ve o konudan çorbasına oy gelmiş. Bu yasak.

Komik olan benim mesajım değil ama açık yüreklilikle yazmadığınız, adaletsiz gördüğünüz şeyi açık açık söylemeyip koca koca kadınlar olarak laf sokmanız aslında ama
Nevreste’nin hatrı vardır, ben de kendimi bilirim uzatmam.
Uzatırsam buraya zibilyon tane oylama örneği dökerim emin olun :)

Sizi burada tarafsız görsem konusurdum ama üzgünüm konuşmak istemiyorum.

X