Nasip artıkKendi ailesi de önemli ama önce sizi düşünmesi lazım, sen,çocuklar.
Sen nasılsın iyisiniz demi nevoşa sordum hatta nasıllar diye,evin durumu nasıl bişi yoktur umarım.İnsanın içi soğuyor değil mi, benim de içimden gelmiyor o eve girmek. Gideceğim bir süre. Eşin istemez mi ki, durumlar belli ya hani. Keşke gitseniz. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Keşke çok isterimİnsanın içi soğuyor değil mi, benim de içimden gelmiyor o eve girmek. Gideceğim bir süre. Eşin istemez mi ki, durumlar belli ya hani. Keşke gitseniz. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Öyle canım .inşallah en güzeli,en hayırlısı olurNasip artık
Çok geçmişler olsun nerdesin sen şimdi malatyadamısın.Sağol canım ya küçük bebek var
Kardeşimin çocuğu iki aylık annesi alıp cıktı dışarı 5.0 saklandık merkez malatya hava soğuk
Belli olmaz nevoş çocukların okul durumunu öne sürüp olmutyormu hiç,kılar zaten bu sene öss sınavına girecekelr bide.İstediğimiz yere vermezler diyor
İnşallah fikrini değişirErkek kardeşim gitti zaten onlar daha gelmeyiz diyorlar. Annemlere gider. Ama biz zor gibi eşim gerek yok diyor.
Çok sağol şekercim parça parça yapılacak işlemler bir anda yüklenmek istemedi doktor.Eşine çok geçmiş olsun,insallah sonuçlar temiz çıkar sekercigim.kizinin ve torunun iyi olmasına da çok sevindimHanimKelesimiGetir
Belki kardeşinden etkilendiğini, Onların gazına geldiğini düşünüyordur. Çoğu erkek böyleErkek kardeşim gitti zaten onlar daha gelmeyiz diyorlar. Annemlere gider. Ama biz zor gibi eşim gerek yok diyor.
Ahhh canım bizim kayınvalidemin var ama bizim yok. Ben zaten yıllarca dışarıda kaldım. Çocuklarımı düşünmem lazım. Umarım eşim ikna olur.Nevreste abla eşimin dayısı da gelmek istemiyor. Bi tane traktörüm kaldı bi yağlı tele bakar götürmeleri diyor.Amcalar hep geldi genç birini bıraktılar geride.Aşımız kayısıyla pişiyor diyorlar buraları bıraksak teröristi,iti,köpeği bu taraflara kayar diyorlar.
Görümcem avcumun içi gibi bildiğim Malatya’yı tanıyamıyorum artık diyor.Eşim aileyi toparladı yolda.
Bu süreç hepimizi sınayacak elbet bizde dersler çıkaracağız ilerleyen vakitlerde.Rabbim bana da sevap nasip etti diyorum Allah’ın izniyle.
Dua edin bizeBelki kardeşinden etkilendiğini, Onların gazına geldiğini düşünüyordur. Çoğu erkek böyle
Çocuklara dayanamaz babalar. Çocuklar konuşsa babalarıyla belki etki eder.
İstediğimiz yere olmaz atama diyor ama orayı da siz istemiyorsunuz artık
Ah Nevoş her şekilde sıfırdan bir hayat kuracaksınız bunu başka bir şehirde yapmak psikolojik açıdan da en hayırlısı olur sizin için. İnşallah ikna olur eşin.Ahhh canım bizim kayınvalidemin var ama bizim yok. Ben zaten yıllarca dışarıda kaldım. Çocuklarımı düşünmem lazım. Umarım eşim ikna olur.
Olursa Nevşehir veya İzmir Bergama ya çocukları alıp ailem ile gideceğim. En azından bir süre
Tüm arkadaşlarımla cedalaşır gibi konuşuyoruz. Çünkü kimse kalmadı. Yaşanacak hiç imkan kalmadı
Kardeşim nereye giderse artıkAh Nevoş her şekilde sıfırdan bir hayat kuracaksınız bunu başka bir şehirde yapmak psikolojik açıdan da en hayırlısı olur sizin için. İnşallah ikna olur eşin.
İleride emekli olunca, memleketiniz toparlanınca yine dönersiniz kim bilir…
Naçizane tavsiyem İzmir olmasa iyi olur, burası da sürekli sallanan bir şehir, travmalarınız tetiklenir
Hakkınızda en hayırlısı kolaylıkla olsun canım NevoşumKardeşim nereye giderse artık
Abla görümcem şehir tahliye oldu dedi.Umarım eşinizde ikna olur barınmak çok zor bu saatten sonra.Şehir sağlıksızlaşmaya başlamış bile halk otobüsünde çalışan kuzenimiz sürekli görevli taşıyor bir yerden bir yere bi taraf ceset bi taraf tuvalet kokuyor diyor ne yazık kiAhhh canım bizim kayınvalidemin var ama bizim yok. Ben zaten yıllarca dışarıda kaldım. Çocuklarımı düşünmem lazım. Umarım eşim ikna olur.
Olursa Nevşehir veya İzmir Bergama ya çocukları alıp ailem ile gideceğim. En azından bir süre
Tüm arkadaşlarımla cedalaşır gibi konuşuyoruz. Çünkü kimse kalmadı. Yaşanacak hiç imkan kalmadı
Allah'ım çok kötüAbla görümcem şehir tahliye oldu dedi.Umarım eşinizde ikna olur barınmak çok zor bu saatten sonra.Şehir sağlıksızlaşmaya başlamış bile halk otobüsünde çalışan kuzenimiz sürekli görevli taşıyor bir yerden bir yere bi taraf ceset bi taraf tuvalet kokuyor diyor ne yazık ki
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kabul etti canımAbla görümcem şehir tahliye oldu dedi.Umarım eşinizde ikna olur barınmak çok zor bu saatten sonra.Şehir sağlıksızlaşmaya başlamış bile halk otobüsünde çalışan kuzenimiz sürekli görevli taşıyor bir yerden bir yere bi taraf ceset bi taraf tuvalet kokuyor diyor ne yazık ki
Allah hepimizin yardımcısı olsun.