Bu sabah yine korkuyla uyandık. İlk defa 2 gibi yattık. 5 te benim çığlığım ile herkes uyandıSaat 8 de yine salladı bu sefer kuzenim çığlık çığlığa
Rabbim bu korku bitsin artık
Sallandıkça enkazlarda tekrar doluyor
Geçmiş olsunHepimize geçmiş olsun bizde sallandık bu sabah
Belki depremden dolayı tayin isteyebilirMemleketini bırakmaz. Birde bizim tayin öyle kolay değil. Emekli olsa zor durumda kalırız
Sağol canım ya küçük bebek varÇok geçmiş olsun
Amin aminGeçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun.
Allah yardımcınız olsun,çok zor ,bitsin artık bu günlerSağol canım ya küçük bebek var
Kardeşimin çocuğu iki aylık annesi alıp cıktı dışarı 5.0 saklandık merkez malatya hava soğuk
Nevoşla görüşmştük ilk gün ben iyiyim,kızımda ço hiseetmiş depremi bide oraya yakın bir yer zaten,koridorda sallanmışlar resmen iyiler merk etmeyin valilik izniyle evde şu anda zaten.
Sizede çok geçmiş olsun abla. Rabbim korusunNevoşla görüşmştük ilk gün ben iyiyim,kızımda ço hiseetmiş depremi bide oraya yakın bir yer zaten,koridorda sallanmışlar resmen iyiler merk etmeyin valilik izniyle evde şu anda zaten.
Çok saüğol mavişim sen nasılsın,sizlerde yakınsınız o bölgeye iyisiniz demi çocuklar nasıllar.Sizede çok geçmiş olsun abla. Rabbim korusun
Biz iyiyiz ablacım. Bir sıkıntı yok şükürÇok saüğol mavişim sen nasılsın,sizlerde yakınsınız o bölgeye iyisiniz demi çocuklar nasıllar.
Çok geçmiş olsun. Sonucu da temiz çıkar inşallahGünaydın ülkece başımız sağolsun yaralılara acil şifalar diliyorum,bu soğukta nasıl hayat devam eder dışarda kalan insanlarımız var sıcak bişi içerken bile kendimden utanıyorum artık.Çok üzgünüm tv seyredeken bile boğazım düğümleniyor.
Bende gelenedim hiç eşim operasyon geçirdi ciltte sıkıntısı vardı dikişleri var pazartesi alıncak oda,kalan ir kaç tane daha leke gibi bişiler var onlarında alınması lazım sonuçlarıda almadık daha.
Çok sevindim iyi olmanıza.Biz iyiyiz ablacım. Bir sıkıntı yok şükür
Çok sağol mavişim,inşallah temiz çıkar sonuçlarıda.Çok geçmiş olsun. Sonucu da temiz çıkar inşallah
Ev hasar almadı ama bilemiyoruzBulunduğunuz ev sağlam mı Nevoşum. Binaya bakarak güvenlidir ama bir kere o korkuyu yaşadınız, Allah yardımcınız olsun
Enkazları düşündükçe zaten gözler yaşarıyor. Ne haldeler kimbilir şu anda.
Geçmiş olsun ablacımHepimize geçmiş olsun bizde sallandık bu sabah
UmarımBelki zamanla fikri değişir aşkom,daha çok taze
İstediğimiz yere vermezler diyorBelki depremden dolayı tayin isteyebilirSonuçta ev hasarlı.
Eşin ailesini bırakmak istemez.
Çocukların okul durumundan verirler belki. Şimdi olay çok taze. İllaki bir çözüm düşünülürİstediğimiz yere vermezler diyor
Erkek kardeşim gitti zaten onlar daha gelmeyiz diyorlar. Annemlere gider. Ama biz zor gibi eşim gerek yok diyor.Çocukların okul durumundan verirler belki. Şimdi olay çok taze. İllaki bir çözüm düşünülür
Kendi ailesi de önemli ama önce sizi düşünmesi lazım, sen,çocuklar.Erkek kardeşim gitti zaten onlar daha gelmeyiz diyorlar. Annemlere gider. Ama biz zor gibi eşim gerek yok diyor.