- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Çok şükür ablayeni yer yeni umutlar inşallah ablamİkna oldu canım Gidebilirsiniz diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür ablayeni yer yeni umutlar inşallah ablamİkna oldu canım Gidebilirsiniz diyor
Çok şükür aşkomKabul etti canım
Çok şükür canım. Tebdili mekanda ferahlık vardır demişler. İnşallah kısa sürede toparlanırsınız. Hakkınızda en güzelini, iyisini nasip etsin Rabbimİkna oldu canım Gidebilirsiniz diyor
Çok şükür ablayeni yer yeni umutlar inşallah ablam
İnşallah iyi olurÇok şükür aşkom
İnşallah canımÇok şükür canım. Tebdili mekanda ferahlık vardır demişler. İnşallah kısa sürede toparlanırsınız. Hakkınızda en güzelini, iyisini nasip etsin Rabbim
Çok aşırı sevindimKabul etti canım
İnşallah canımÇok aşırı sevindim
nereye Gideceksiniz abla? adrssimi biliyorsun, başımın üstünde yerin var.İnşallah canım
Size çok iyi gelecekİnşallah canım
Kardeşim Nevşehir 'e gitti. Bakıyor uygun olursa orada iki ev tutarız diyoruz. Biz annemle yaşarız.nereye Gideceksiniz abla? adrssimi biliyorsun, başımın üstünde yerin var.
Sizin adınıza çok sevindim canımKabul etti canım
İnşallahSize çok iyi gelecek
Nevşehir olabilir canım kardeşim şu an orada araştırıyor.Sizin adınıza çok sevindim canım
İzmir'de deprem bölgesi. Buna dikkat edin. Sizin için en hayırlısı neresi ise orası olsun
Hayırlısı olsun inşallahNevşehir olabilir canım kardeşim şu an orada araştırıyor.
İnşallah canım Dua edin bizeHayırlısı olsun inşallah
Evet kızlara katılıyorum nevosum, depreme yakalanmayin yeniden inş, güvenli bir yer olur inş ama ben çok sevindimNevşehir olabilir canım kardeşim şu an orada araştırıyor.
Dilimden düşmüyor. Rabbim yardımcınız olsunİnşallah canım Dua edin bize
Ablacim her ilde bos evlere valilikler kaymakamliklar yardim ediyor aileleri yerlestirmek icin... once oralara basvurun ...cikmazsa kendi imkanlarinizla ev tutmaya calisirinizi nacizane fikrimNevşehir olabilir canım kardeşim şu an orada araştırıyor.
Hani derler ya, nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağınıİnşallah canım Dua edin bize
Çok şükür Nevoşum çok iyi gelecek size inşallah. Belki zamanla eşin de yanınıza gelirİkna oldu canım Gidebilirsiniz diyor