Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablamızla görüşen var mı?

Aklıma düştü, kızı ne durumda acaba?🥺
Nevoşla görüşmştük ilk gün ben iyiyim,kızımda ço hiseetmiş depremi bide oraya yakın bir yer zaten,koridorda sallanmışlar resmen iyiler merk etmeyin valilik izniyle evde şu anda zaten.

Günaydın ülkece başımız sağolsun yaralılara acil şifalar diliyorum,bu soğukta nasıl hayat devam eder dışarda kalan insanlarımız var sıcak bişi içerken bile kendimden utanıyorum artık.Çok üzgünüm tv seyredeken bile boğazım düğümleniyor.

Bende gelenedim hiç eşim operasyon geçirdi ciltte sıkıntısı vardı dikişleri var pazartesi alıncak oda,kalan ir kaç tane daha leke gibi bişiler var onlarında alınması lazım sonuçlarıda almadık daha.

Bal0ncuk Bal0ncuk ve HAbibte HAbibte nasıllar nevoşla görüştük haberlerini aldım onalrında,umarım çok daha iyilerdir.

HAbibte HAbibte başın sağolsun babacığını kaybetmişsin mekanı cennet olsun inşallah çok acı bir kayıp oldu çok üzüldüm.
Bal0ncuk Bal0ncuk iyisiniz demi kuzum çok şükür evden sağ sağlim çıkabilmişsiniz çok sevindirici bir haber .

Günaydın ülkece başımız sağolsun yaralılara acil şifalar diliyorum,bu soğukta nasıl hayat devam eder dışarda kalan insanlarımız var sıcak bişi içerken bile kendimden utanıyorum artık.Çok üzgünüm tv seyredeken bile boğazım düğümleniyor.

Bende gelenedim hiç eşim operasyon geçirdi ciltte sıkıntısı vardı dikişleri var pazartesi alıncak oda,kalan ir kaç tane daha leke gibi bişiler var onlarında alınması lazım sonuçlarıda almadık daha.
Çok geçmiş olsun. Sonucu da temiz çıkar inşallah

Bulunduğunuz ev sağlam mı Nevoşum. Binaya bakarak güvenlidir ama bir kere o korkuyu yaşadınız, Allah yardımcınız olsun 🤲
Enkazları düşündükçe zaten gözler yaşarıyor. Ne haldeler kimbilir şu anda. 😥
Ev hasar almadı ama bilemiyoruz🥺En ufak seste fırlıyoruz.
Birde yalnız olmayınca insan daha çok korkuyor🥺
Yakınlarımızdan hala çıkmayanlar var🥺

X