Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Kardeşim Nevşehir 'e gitti. Bakıyor uygun olursa orada iki ev tutarız diyoruz. Biz annemle yaşarız.
Ama eşim burada kalacak
Ablacım bak bizim buraya da gelen çok var. Sabahtan beri kaç kişi geldi bizim büroya saymadım. Dediğim gibi başımın üstünde yeriniz var ama bi arkadaşım da Kapadokyaya gitti depremden sonra. Sanırım en yakın ve deprem riski bir tık daha az olan yer orası sizler için. İnsan tabii ki memleketinden ayrılmak istemez belki yani bu kadar uzağa gelmek istemez ama benim kapım her zaman açık. Bir telefonuna bakar.

Bir de Nevreste şu an acayip bir bilgi kirliliği var. ben burada da paylaştım tahliye olacaklarla ilgili bize bir yazı geldi ama resmîliği doğrulanmadığı için sildim. Gittiğiniz yerde mutlaka ama mutlaka ya afad’a ya emniyete kayıt yaptırın. Biz bugün gelen herkesi emniyete yönlendirdik Bize gelen emir doğrultusunda. Depremzede olarak kayıt yaptırmanız çok önemli.

Sakın girmeyin gözünüzü seveyim. Dayının biri 1.deprem sonrası gündüz eve girmiş. Telefonla kayıt ederken öğlenki depremde göçtü evi. Allah korusun
Kuzenimin evi ikincide yıkıldı.
İlkinde içindeki komşu ile konuşmuşlar. Sonra ilaç almaya girmişler.
Ev yıkılmış ve enkaza kimse üç gün bakmadı. Dün enkazdan ölüleri çıkarıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…