- 1 Aralık 2021
- 12.127
- 40.754
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Paşam.Hayırlı uğurlu olsun hak eden kazansın sevgili arkadaşlarım
ASSOSyal ellerine sağlık olsun çicemmm harikaydı tarifin
yasminsay ellerine sağlık olsun koçum çok güzel olmuş tarifin
@Hksu ellerineize sağlık olsun çok güzel olmuştarifiniz,daha önce yediğim bir yemek hiç yapmadım ama dışardayken yemiştim.
Var Paşam, aba altından sopa gösteriyor bana.Noldu koçum varsa bir durum fırlatayım hemen
Aynen ya son gün, son saatler çok stresliymiş, herkes beceremez, seni ayakta alkışlıyorum. Sen bu stresi her ay çekiyorsunSon dakika da olsa ekle sen, gözlerimiz şenlensinEveeet
Her şey sizleri cesaretlendirmek için
Son gün çok feci. Ben de keyiften bırakmadım. Cidden vaktim yoktu. Toplu taşımada uyumayıp konu açmakla uğraştım
Kimi?Dövseydin
Noldu koçum varsa bir durum fırlatayım hemen
Var Paşam, aba altından sopa gösteriyor bana.
Sen terliklerin tadını unutmuşsun.Onu da döverim
Şaka şaka
Sanal terlik acıtmaz kiSen terliklerin tadını unutmuşsun.
Çok teşekkür ederim canım gül goncamHayırlı uğurlu olsun hak eden kazansın sevgili arkadaşlarım
ASSOSyal ellerine sağlık olsun çicemmm harikaydı tarifin
yasminsay ellerine sağlık olsun koçum çok güzel olmuş tarifin
@Hksu ellerineize sağlık olsun çok güzel olmuştarifiniz,daha önce yediğim bir yemek hiç yapmadım ama dışardayken yemiştim.
Bak sen bu ne cesaret böyle benim koçuma sopa göstermekte neymişVar Paşam, aba altından sopa gösteriyor bana.
Sopalar gösterilmişşş öyle dendiAynen ya son gün, son saatler çok stresliymiş, herkes beceremez, seni ayakta alkışlıyorum. Sen bu stresi her ay çekiyorsunSon dakika da olsa ekle sen, gözlerimiz şenlensin
Kimi?
Ahhh etcem onu ahhhhh
Az kaldı geliyorrrSen terliklerin tadını unutmuşsun.
Rica ederimmm çicemm ellerine sağlık olsun çok güzeldiÇok teşekkür ederim canım gül goncam
Az kaç bakalımmm kurtar canınıııOnu da döverim
Şaka şaka
Yıllardır görmemiştim terliklerini Paşam, hiç eskimemiş.Bak sen bu ne cesaret böyle benim koçuma sopa göstermekte neymiş
Sopalar gösterilmişşş öyle dendi
Ahhh etcem onu ahhhhh
Az kaldı geliyorrr
Rica ederimmm çicemm ellerine sağlık olsun çok güzeldi
Az kaç bakalımmm kurtar canınııı
Eki Görüntüle 3510336
Şiddet olayları için müzeme kaldırdım sjksjksjk yepizyeni demiii koçumYıllardır görmemiştim terliklerini Paşam, hiç eskimemiş.
Ben onların terlik olduğunu anlamamıştım,, reklam sandım İkisi bana fazla, paylaşmış güzeldir yasminsay yakala hızlı atıyorum yakala, biri senin olsunBak sen bu ne cesaret böyle benim koçuma sopa göstermekte neymiş
Sopalar gösterilmişşş öyle dendi
Ahhh etcem onu ahhhhh
Az kaldı geliyorrr
Rica ederimmm çicemm ellerine sağlık olsun çok güzeldi
Az kaç bakalımmm kurtar canınııı
Eki Görüntüle 3510340
Paşa mıııı, aslında Hanım hanım değil de erkek mi yoksaYıllardır görmemiştim terliklerini Paşam, hiç eskimemiş.
Hiç denemedim. Trendyolda takılıyorum daha çok. Favoriye ekliyorum, inceliyorum sonra belki iyi ürün gelmez uğraşmayayım diye geri cayıyorumTemu alışveriş çılgınlığınız varmı hanımlar .
Tuğla resmen atsan kafa göz dağıtırBen onların terlik olduğunu anlamamıştım,, reklam sandım İkisi bana fazla, paylaşmış güzeldir yasminsay yakala hızlı atıyorum yakala, biri senin olsun
Bilmiyonmu aslında irkeğimdee sus kimseler bilmiiiiiPaşa mıııı, aslında Hanım hanım değil de erkek mi yoksa
Eşim yeni başladı buna fiatlar çok iyi günlük 1050 lira kota koymuşlar,sonrada vergisi ekleniyor üzerine.Hiç denemedim. Trendyolda takılıyorum daha çok. Favoriye ekliyorum, inceliyorum sonra belki iyi ürün gelmez uğraşmayayım diye geri cayıyorum
Yok çok şükür Paşam. Ty ve Hb yetiyor bana.Temu alışveriş çılgınlığınız varmı hanımlar .