- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Cok Sukur.İnsallah ailesi de sagdirHatay'da bir çocuğa ulaşıldı, mucize Allahım
Eşim yanaşmıyorEn iyi fikir bu gibi gorunuyor nevohem yeni yer yeni umutlar getirir size
İnşallah canımAh nevosum ah giysi için dıger temel ihtiyac, hijyen urunlerı hepsını kolileyıp yolluyoruz cogunlugu sıfır ıkıncı el olanlarda cok ıyı durumdaysa koyuyoruz bol bol gitsin ki yıkama ıcın zemın yok atarsınız dıye ınsallah en kısa zamanda elınıze gelir bır suru tır cıkıyor hergun 10 ile
Keşke butarafa gelseniz ablaEşim yanaşmıyor
Ben (biz) seni anlıyoruz zaten canım, ne hissettiğini de anlıyoruz sıkıntı yok. O konudakiler anlamamış seni, ne demek istediğini, sıkma canını
alsem sen kötü bir şey yazmamışsındır ama o arkadaşın psikolojisini de kimse anlayamaz,anlamak zorunda da kalmayız inşallah.
Teşekkür ederim canım kızlarAyrıca evet ben de seni anlayabiliyorum. Ve lütfen böyle durumlara örnek verirken ben olsam, ben olsaydım demeyelim Allah korusun.
haklısınEşimi ikna edip başka şehire gidebilsem keşkeTemelli gitmek istiyorum
mülteciler yapıyormuş canım. beyaz eşya mağazalarını soyuyorlar. bir de arabaya Türk bayrağı açmışBende duydumya tırların önünü kesiyorlarmis. bazı insanlar artık oradaki yetkililere elinde silah bulunan herkes gönderilen ve oradaki enkazlardan biseyler kaçırmaya çalışan fırsatçılar yagmacilar için ayaklansin gerekenide yapsın falan diyorlarmış .Böyle devam ederse zaten millet üzgün kötü Allah korusun elinde silahı bulunan eden çoğu kişi sabretmez çeker vurur eder başı belaya girer. Herkes zaten zor durumda bir cok seye sabır çekmek zorunda kalıyor ,sabirda bir yere kadar diyerek. İhtiyacı olupta alan çok başka bir durum , ama böyle fırsatçılara dikkat edilmeli .
Allah yardımcınız olsunAlıntıları okudum, bana da abartı geldi kot pantolon, deodorant, krem falan. Ama yaşadığı şeyler de kolay değildir muhakkak.
Elin adamlarıyla 15-20 kişi horultular eşliğinde aynı odada yatmak, mahremiyet sıfır, kokmaya başlamak, diş fırçalamamak, yağlı saç, o pis olma hissi, -2 derecede köy evinde dışarıdaki tuvalete girmek falan. Hamileyim asla yemek yiyemiyorum, çünkü her şey zor bulunuyor, az. Ben doydum deyip oğluma yemek ayırıyorum çaktırmadan. Sular çamurlu olduğu için tuvalet sonrası temizlik yok. Muhtemelen sistit başlıyor bende. Çok zorlanıyorum. Tabii ki hep şükrediyorum oğlum eşim yanımda, canımız sağ diye. Ama kimsenin beni böyle teselli etmesini de istemiyorum açıkçası. Ben kendi kendimi fazlasıyla teselli ediyorum zaten.
Allah yardimcilari olsun.Allah kimseyi aclikla sinamasinmülteciler yapıyormuş canım. beyaz eşya mağazalarını soyuyorlar. bir de arabaya Türk bayrağı açmış
sadece bir video Adıyamanda çekilmiş. kadınlar BİM di sanırım ona girmişlerdi. ama dedi dükkanlar açılmadı, yardım da gelmedi o nedenle mecbur yağmalıyoruz. ama sadece ihtiyaç alıyorlar. gıda ve tuvalet kağıdı falan.
Teşekküreler amin amin inşallah bir dahaDepremzede arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun, hanımlar lütfen başka konuları buraya taşımayın, insanları da yadırgamayın, herkesin yaşadığı olaylara tepkisi, şok etkisi farklıdır, Allah kimseye yaşatmasın, yaşanan afet çok büyük, insanların üzerinde nasıl bir psikoloji yarattığını bilmiyoruz, bilmediğimiz bir şeyin yargılamasını yapmamalıyız.
Aynen iyi değiliz malesefCanım çok afedersiniz giyecek çorap, çamaşırımız, diş fırçamız bile yok. Deodorant, krem nedir
Ama şunu söyleyeyim hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil
Cidden çok zor durumdayız. Şehirler yerle bir
Şu anı bırak belki yıllarca evdiz kalacağızGece korkudan uyuyamıyoruz.
Bu psikoloji ile kim ne derse aciz görmeyin. Yaşadığımız şeyin tarifi yok.
Çok şükür hayattayız ama iyi değiliz
Memleketini bırakmaz. Birde bizim tayin öyle kolay değil. Emekli olsa zor durumda kalırızNeden nevos istemiyoailesi mi
Bulunduğunuz ev sağlam mı Nevoşum. Binaya bakarak güvenlidir ama bir kere o korkuyu yaşadınız, Allah yardımcınız olsunBu sabah yine korkuyla uyandık. İlk defa 2 gibi yattık. 5 te benim çığlığım ile herkes uyandıSaat 8 de yine salladı bu sefer kuzenim çığlık çığlığa
Rabbim bu korku bitsin artık
Sallandıkça enkazlarda tekrar doluyor
Hepimize geçmiş olsun bizde sallandık bu sabahBu sabah yine korkuyla uyandık. İlk defa 2 gibi yattık. 5 te benim çığlığım ile herkes uyandıSaat 8 de yine salladı bu sefer kuzenim çığlık çığlığa
Rabbim bu korku bitsin artık
Sallandıkça enkazlarda tekrar doluyor
Size de geçmiş olsun.Hepimize geçmiş olsun bizde sallandık bu sabah
Çok geçmiş olsunHepimize geçmiş olsun bizde sallandık bu sabah
Allah razı olsunSize de geçmiş olsun.
Belki zamanla fikri değişir aşkom,daha çok tazeMemleketini bırakmaz. Birde bizim tayin öyle kolay değil. Emekli olsa zor durumda kalırız