Yaşamayan bilemez, rabbim yardımcınız olsun feraha çıkarsın inş nevosumİnşallah canım
Bunları çocuklarıma söylüyorum. Alırız ne olacak
Canımız sağ
olay bu. eksik yazmayayım da günahına girmeyeyim kızın.
AminYaşamayan bilemez, rabbim yardımcınız olsun feraha çıkarsın inş nevosumçok güzel günler göstersin
Ben reglim hâlâ aklıma ped almak bile gelmedi evimizde değiliz, çok şiddetli yaşadık biz de maalesef. Kisisel temizlik konusunda aşırı zorlanıyorum ben köydeyim hiçbir eşyamı alamadım yanıma aklıma hiç gelmedi yine de bunlar, ama psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç ne denir bilmiyorum.arkadaşlar, bilmiyorum, hiç yaşamadım Allah da yaşatmasın ama böyle büyük bir depremden sağ çıksam yatar kalkar şükrederdim ailem de ben de sağız diye.
depremzede bir kızcağız konu açmış başıma bunlar gelmeseydi de keşke ölseydim filan demiş, kalabalık kalıyorlarmış, horlayanlar varmış uyuyamamış, deodorant, krem filan yokmuş kullanamıyormuş. arabası göçük altında kalmış. ben de ilk mesajımda gçmiş olsun filan yazdım sonra ailesini sordum o da yazdı bi şeyler, en son ben dedim ki ben sizin yerinizde olsam krem düşünmez şükrederdim halime diye. duyar kasmayın, depremi yaşarsanız beni hatırlayın gibilerinden linçlemiş beni ve bir sürü kişi beğenmedim atmış mesajıma. krem deodorant temel ihtiyaç gibilerinden bi şeyler yazmış. çok garip geldi bana bu tutumlar.Nevreste şu an el kremi veya deodorant kullanmak ister miydin? kesinlikle dalga geçmiyorum, acaba ben mi eksik düşünüyorum diye sormak istedim.
uzatmadım konuyu, yardımlardan sütannelikten bahsedip yargılama bilmeden deyip iyi dileklerde bulundum. öyle kaldı. arada beğenmedim bildirimleri geliyor, bilemedim.
Sabah 5 te anca uyuyoruz burda da, ne gece kaldı ne gündüz. Şu hayatta çok hayal kurardım, hedeflerim olurdu hep şu depremden sonra ömrümün kelebek ömrü gibi olduğunu o kadar hissettim ki. Buradakiler mülteci gibi yaşıyoruz diyorlar.Canım çok afedersiniz giyecek çorap, çamaşırımız, diş fırçamız bile yok. Deodorant, krem nedir
Ama şunu söyleyeyim hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil
Cidden çok zor durumdayız. Şehirler yerle bir
Şu anı bırak belki yıllarca evdiz kalacağızGece korkudan uyuyamıyoruz.
Bu psikoloji ile kim ne derse aciz görmeyin. Yaşadığımız şeyin tarifi yok.
Çok şükür hayattayız ama iyi değiliz
Amin elticimİnşallah elticim
Nasılsıniz yasmincim kusura bakma sormayı unutmusumAmin elticim
Çok zor çok,hep beraber atlatacagiz inşallahBen reglim hâlâ aklıma ped almak bile gelmedi evimizde değiliz, çok şiddetli yaşadık biz de maalesef. Kisisel temizlik konusunda aşırı zorlanıyorum ben köydeyim hiçbir eşyamı alamadım yanıma aklıma hiç gelmedi yine de bunlar, ama psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç ne denir bilmiyorum.
Olur mu, böyle bir durumda ben bile kendimi dinlemiyorum.Nasılsıniz yasmincim kusura bakma sormayı unutmusum
Alıntıları okudum, bana da abartı geldi kot pantolon, deodorant, krem falan. Ama yaşadığı şeyler de kolay değildir muhakkak.arkadaşlar, bilmiyorum, hiç yaşamadım Allah da yaşatmasın ama böyle büyük bir depremden sağ çıksam yatar kalkar şükrederdim ailem de ben de sağız diye.
depremzede bir kızcağız konu açmış başıma bunlar gelmeseydi de keşke ölseydim filan demiş, kalabalık kalıyorlarmış, horlayanlar varmış uyuyamamış, deodorant, krem filan yokmuş kullanamıyormuş. arabası göçük altında kalmış. ben de ilk mesajımda gçmiş olsun filan yazdım sonra ailesini sordum o da yazdı bi şeyler, en son ben dedim ki ben sizin yerinizde olsam krem düşünmez şükrederdim halime diye. duyar kasmayın, depremi yaşarsanız beni hatırlayın gibilerinden linçlemiş beni ve bir sürü kişi beğenmedim atmış mesajıma. krem deodorant temel ihtiyaç gibilerinden bi şeyler yazmış. çok garip geldi bana bu tutumlar.Nevreste şu an el kremi veya deodorant kullanmak ister miydin? kesinlikle dalga geçmiyorum, acaba ben mi eksik düşünüyorum diye sormak istedim.
uzatmadım konuyu, yardımlardan sütannelikten bahsedip yargılama bilmeden deyip iyi dileklerde bulundum. öyle kaldı. arada beğenmedim bildirimleri geliyor, bilemedim.
Yaşamayan anlayamazAlıntıları okudum, bana da abartı geldi kot pantolon, deodorant, krem falan. Ama yaşadığı şeyler de kolay değildir muhakkak.
Elin adamlarıyla 15-20 kişi horultular eşliğinde aynı odada yatmak, mahremiyet sıfır, kokmaya başlamak, diş fırçalamamak, yağlı saç, o pis olma hissi, -2 derecede köy evinde dışarıdaki tuvalete girmek falan. Hamileyim asla yemek yiyemiyorum, çünkü her şey zor bulunuyor, az. Ben doydum deyip oğluma yemek ayırıyorum çaktırmadan. Sular çamurlu olduğu için tuvalet sonrası temizlik yok. Muhtemelen sistit başlıyor bende. Çok zorlanıyorum. Tabii ki hep şükrediyorum oğlum eşim yanımda, canımız sağ diye. Ama kimsenin beni böyle teselli etmesini de istemiyorum açıkçası. Ben kendi kendimi fazlasıyla teselli ediyorum zaten.
Onlar için çok acı bir tecrübe oldu. Benim çocuklarım da dahil rahatlar. Okula arabayla gidip geliyorlar. Tek dertleri dersler, sınavken böyle bir durumda kaldılar. Canlarım benim. Hepsi geçecek inşallah zamanla.İnşallah canım
Bunları çocuklarıma söylüyorum. Alırız ne olacak
Canımız sağ
konuyla alakanız var demedim ki zaten, sizin yazdığınız mesaj bana bile moral olmuştu. o konuda da belirttim, size beğenmedim atanları anlayamadım. orada yazdığım için ve burada eksik anlatmak istemediğim için sizin mesajınızı da almak zorunda kaldım. yoksa sizinle hiçbir alakası yok, farkındayım.Konuyla alakam yok. Lutfen beni alintilamayin.
çok zor margaretim, bilmiyorum elimizden ne gelir. herkesi anlamaya çalışıp her şeyi yapmaya çalışıyoruz maddi manevi. oğlumu sevmeye utanıyorum aklıma geldikçe. bilmiyorum daha ne yapılabilir. inanın bizler de burda güllük gülistanlık yaşamıyoruz. en yakın arkadaşlarımdan biri maraşta canını zor kurtardı. herkes için, her şey için elimizden geleni yapıyoruz. allah yardımcınız olsun.Alıntıları okudum, bana da abartı geldi kot pantolon, deodorant, krem falan. Ama yaşadığı şeyler de kolay değildir muhakkak.
Elin adamlarıyla 15-20 kişi horultular eşliğinde aynı odada yatmak, mahremiyet sıfır, kokmaya başlamak, diş fırçalamamak, yağlı saç, o pis olma hissi, -2 derecede köy evinde dışarıdaki tuvalete girmek falan. Hamileyim asla yemek yiyemiyorum, çünkü her şey zor bulunuyor, az. Ben doydum deyip oğluma yemek ayırıyorum çaktırmadan. Sular çamurlu olduğu için tuvalet sonrası temizlik yok. Muhtemelen sistit başlıyor bende. Çok zorlanıyorum. Tabii ki hep şükrediyorum oğlum eşim yanımda, canımız sağ diye. Ama kimsenin beni böyle teselli etmesini de istemiyorum açıkçası. Ben kendi kendimi fazlasıyla teselli ediyorum zaten.
Konuyla alakam yok. Lutfen beni alintilamayin.
kızlar, hanımefendinin mesajını yanlış almışım. O konuda başka bir arkadaşın mesajını alıntılamıştım ama size yazarken karışmış. Özelden mesaj atıp özür diledim ancak sizin karşınızda da özür dilemek isterim. Kusura bakmayın lütfenkonuyla alakanız var demedim ki zaten, sizin yazdığınız mesaj bana bile moral olmuştu. o konuda da belirttim, size beğenmedim atanları anlayamadım. orada yazdığım için ve burada eksik anlatmak istemediğim için sizin mesajınızı da almak zorunda kaldım. yoksa sizinle hiçbir alakası yok, farkındayım.
Ay evet. Buradan da gündemi takip ediyordum, kime ne durumda diye. Sevindim açılmasınaSitedeki sorun çözülmüş şükür
Bende kuzum,uzun süre uğraştımAy evet. Buradan da gündemi takip ediyordum, kime ne durumda diye. Sevindim açılmasına
Çok şükürSitedeki sorun çözülmüş şükür