Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Ben reglim hâlâ aklıma ped almak bile gelmedi evimizde değiliz, çok şiddetli yaşadık biz de maalesef. Kisisel temizlik konusunda aşırı zorlanıyorum ben köydeyim hiçbir eşyamı alamadım yanıma aklıma hiç gelmedi yine de bunlar, ama psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç ne denir bilmiyorum.

Allah'ım sen yardım et yarabbim zor olacak zaman alacak ama bir şekilde düzelecek inşallah herşey
Tabiki yitip giden hayatlar geri gelmeyecek ama hafızalardan da gitmeyecek yaşananlar Güzel Rabbim korusun tekrarını yaşatmasın
Evlatlar annesiz babasız kaldı , anne babalar evlatsiz , eş dostsuz tarifi zor acilar

Sabah 5 te anca uyuyoruz burda da, ne gece kaldı ne gündüz. Şu hayatta çok hayal kurardım, hedeflerim olurdu hep şu depremden sonra ömrümün kelebek ömrü gibi olduğunu o kadar hissettim ki. Buradakiler mülteci gibi yaşıyoruz diyorlar.

Çok zor çok,hep beraber atlatacagiz inşallah

Alıntıları okudum, bana da abartı geldi kot pantolon, deodorant, krem falan. Ama yaşadığı şeyler de kolay değildir muhakkak.

Elin adamlarıyla 15-20 kişi horultular eşliğinde aynı odada yatmak, mahremiyet sıfır, kokmaya başlamak, diş fırçalamamak, yağlı saç, o pis olma hissi, -2 derecede köy evinde dışarıdaki tuvalete girmek falan. Hamileyim asla yemek yiyemiyorum, çünkü her şey zor bulunuyor, az. Ben doydum deyip oğluma yemek ayırıyorum çaktırmadan. Sular çamurlu olduğu için tuvalet sonrası temizlik yok. Muhtemelen sistit başlıyor bende. Çok zorlanıyorum. Tabii ki hep şükrediyorum oğlum eşim yanımda, canımız sağ diye. Ama kimsenin beni böyle teselli etmesini de istemiyorum açıkçası. Ben kendi kendimi fazlasıyla teselli ediyorum zaten.

Yaşamayan anlayamaz

İnşallah canım
Bunları çocuklarıma söylüyorum. Alırız ne olacak
Canımız sağ
Onlar için çok acı bir tecrübe oldu. Benim çocuklarım da dahil rahatlar. Okula arabayla gidip geliyorlar. Tek dertleri dersler, sınavken böyle bir durumda kaldılar. Canlarım benim. Hepsi geçecek inşallah zamanla.

Konuyla alakam yok. Lutfen beni alintilamayin.
konuyla alakanız var demedim ki zaten, sizin yazdığınız mesaj bana bile moral olmuştu. o konuda da belirttim, size beğenmedim atanları anlayamadım. orada yazdığım için ve burada eksik anlatmak istemediğim için sizin mesajınızı da almak zorunda kaldım. yoksa sizinle hiçbir alakası yok, farkındayım.
çok zor margaretim, bilmiyorum elimizden ne gelir. herkesi anlamaya çalışıp her şeyi yapmaya çalışıyoruz maddi manevi. oğlumu sevmeye utanıyorum aklıma geldikçe. bilmiyorum daha ne yapılabilir. inanın bizler de burda güllük gülistanlık yaşamıyoruz. en yakın arkadaşlarımdan biri maraşta canını zor kurtardı. herkes için, her şey için elimizden geleni yapıyoruz. allah yardımcınız olsun.

Konuyla alakam yok. Lutfen beni alintilamayin.

kızlar, hanımefendinin mesajını yanlış almışım. O konuda başka bir arkadaşın mesajını alıntılamıştım ama size yazarken karışmış. Özelden mesaj atıp özür diledim ancak sizin karşınızda da özür dilemek isterim. Kusura bakmayın lütfen tatlicincap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…