- 3 Ekim 2010
- 11.460
- 3.708
- 448
- Konu Sahibi dahadadogurmam
-
Yani 29 yasindayim cocugum olmasin mi ? Ayrica kocami sevmiyorum demedim farkli dunyalarin insaniymisiz onu anladim dedim. Heeemeen bir elestiri.
Eee adam baştan beri asosyal,asık suratlı iki kelimeyi konuşmaktan acizmiş.Agir başlı olmakla bunu karıştıracak kadar saf olduğunuza inanmıyorum.Ben bunu yontarim, hamur gibi yoğururum dediniz elinizde patladı.Nişanlı iken ne konuştunuz öyle birbirinizin suratına mı baktınız??IYi geceler canim kadinlar,
Ben dertlesmek biraz da sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle hic mutlu degilim bir oğlumuz var 1 yasinda cok severek evlendim ama ayni evin icinde vakit gecirdikce fark ediyorum ki resmen farkli dunyalarin insaniyiz başta bana cok guzel gelen ozellikleri simdi o kadar gicik ediyor ki mesela cok asiri suratsiz. Konusmayi sohbet etmeyi bilmiyor, gundem hakkinda konusmayi bilmiyor ben bunlari evlenmeden dusunemedim evet hata yaptim bunlar bosanmak icin yetersiz diyeceksiniz belki ama ten uyumumuz var saniyordum onda bile yok bence zamanla anliyorum hic rahat olamiyorum yaninda bambaska biriyim sanki.. O civil civil kadin gitti icine kapanik suskun bir kadin geldi gercekten. Akrabalariyla bile iki cift laf etmeye eriniyor resmen asosyal. Utaniyorum artik gecen anneme gittik kalkalim da kalkalim zaten ayda bir zor gidiyorum. Sanki bir calisan ben de calisiyordum su an bebegime bakiyorum universite mezunuyum o lise mezunu. Kizlar cok mutsuzum ya. Kapiyi aciyorum hep bir surat evin icinde surekli basi agrir ailesi de oyle suratsiz. Icimdeki neseli kiz öldü.. Onceden tabi nisanliyken sevgiliylen cok hosuma giderdi ne kadar agir efendi derdim. Gecen annemin bir lafiyla uyandim resmen
Bu adamin hicbir esprisi yok. Ne guleryuzlu ne sohbet etmesini biliyor, ne buldun bu kadar aşık oldun dedi ? Gercekten tek bir iyi ozelligi yok cimri olmamasi disinda. Ne bir guzel soz soyler sarilir oper iltifat eder ozel gunlerde bir cicek alir. Hicbiri yok. En acisi da artik hicbir sey beklemiyorum..
GErcekten agir basli sandim ki öyle de yontarim hamur gibi yogururum iddiam da olmadi o onun karakteri ben degistiremem bastan beri de hic boyle bir dusuncem olmadi. Bu kadar olacagini tahmin etmemistimEee adam baştan beri asosyal,asık suratlı iki kelimeyi konuşmaktan acizmiş.Agir başlı olmakla bunu karıştıracak kadar saf olduğunuza inanmıyorum.Ben bunu yontarim, hamur gibi yoğururum dediniz elinizde patladı.Nişanlı iken ne konuştunuz öyle birbirinizin suratına mı baktınız??
8 yil ciktik oyle evlendik. Evlenmek icin evlenmedim ayrica o kadar cahil degilimSiz size göre yaşınız geldiği için evlenmiş, daha adamı tanımadan da çocuk yapmışsınız.. Kocanız ailesinden öyle gördüğü için öyledir belki de, özünde kendinin de keşfedemediği yönlerinin olabileceğini düşündüm..
8 yilda anlayamamaniz cok ilginc o halde8 yil ciktik oyle evlendik. Evlenmek icin evlenmedim ayrica o kadar cahil degilim
Baba olarak cok iyi bir baba o yuzden babaligina bir sey demem. O yuzden cocuk yaptim
8 yıl koskoca 8 yıl ağır başlı olmakla asosyal olmayı karıştırmanız mümkün değil bakın ihtimal dahi değil ,yok öyle ihtimal.Bize değil ama kendinize dürüst olun.8 yil ciktik oyle evlendik. Evlenmek icin evlenmedim ayrica o kadar cahil degilim
Yazdığınız konunun içeriğinden haberiniz mi yok bir de böyle yorum yapmışsınızYani 29 yasindayim cocugum olmasin mi ? Ayrica kocami sevmiyorum demedim farkli dunyalarin insaniymisiz onu anladim dedim. Heeemeen bir elestiri.
Ben de ona donusmekten korkuyorum. O kadar haklisiniz ki. Hevesim,heyecanim hicbir seyim kalmiyorBoşanmam diyorsunuz. O zaman size şunu diyeyim bu herif değişmez. Ama siz değişirsiniz. Ona dönüşürsünüz. Maalesef.
Yasim geciyor diye cocuk yapmadim esimi sevdigim ve iyi bir baba olacagini dusundugum.icin cocuk yaptim.Yazdığınız konunun içeriğinden haberiniz mi yok bir de böyle yorum yapmışsınız
Ayrı dünyaların insanları olup, sırf yaşınız geçiyor diye çocuk yapmış olmanız kişisel bir tercih evet ama bu doğru olduğu anlamına gelmiyor. Sonuçta çocuk da bir birey, o da suratsız hiçbir konuda sohbet edemeyen, bilgi akışı yaratamayan, sorgulayıp tartışamayan bir babaya maruz kalacak öyle değil mi?
Tuhafsiniz..
Maalesef. Bu tür insanlar en yakın çevrelerinin de enerjilerini ve neşelerini emerler.Ben de ona donusmekten korkuyorum. O kadar haklisiniz ki. Hevesim,heyecanim hicbir seyim kalmiyor
eee o zaman bu çocuk farklı dünyaların insanı mutsuz anne babayla büyümesin mi? derler o halde.Yani 29 yasindayim cocugum olmasin mi ? Ayrica kocami sevmiyorum demedim farkli dunyalarin insaniymisiz onu anladim dedim. Heeemeen bir elestiri.
Peki sana bir soru. Ten uyumu olmadığını söylediğin için soruyorum. Evlenmeden önce cinsellik yaşamadınız mı? 8 yıllık sevgililik çok uzun bir süre, kör kütük aşık olman lazım. Gözün hiçbir şeyi görmemiş8 yil ciktik oyle evlendik. Evlenmek icin evlenmedim ayrica o kadar cahil degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?