• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkli dunyalarin insalariyiz sanirim

Yani 29 yasindayim cocugum olmasin mi ? Ayrica kocami sevmiyorum demedim farkli dunyalarin insaniymisiz onu anladim dedim. Heeemeen bir elestiri.

Olmasın bir zahmet.. Yaşı 30' a dayanan herkes canhıraş evlensin bir an evvel anne olsunlar o halde.
E mutsuzum diyorsun, içindeki neşeli kız ölmüş, bunlar normal şeyler mi?
E ne olacak şimdi? Ya bu deveyi güdeceksin mutsuzluğunu da alıp ya da bu diyardan gideceksin.
3. bir seçenek yok. Adam değişir diye hiiç ümitlenme, can çıkar huy çıkmaz, kimseyi değiştiremezsin ne yazık ki.

IYi geceler canim kadinlar,
Ben dertlesmek biraz da sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle hic mutlu degilim bir oğlumuz var 1 yasinda cok severek evlendim ama ayni evin icinde vakit gecirdikce fark ediyorum ki resmen farkli dunyalarin insaniyiz başta bana cok guzel gelen ozellikleri simdi o kadar gicik ediyor ki mesela cok asiri suratsiz. Konusmayi sohbet etmeyi bilmiyor, gundem hakkinda konusmayi bilmiyor ben bunlari evlenmeden dusunemedim evet hata yaptim bunlar bosanmak icin yetersiz diyeceksiniz belki ama ten uyumumuz var saniyordum onda bile yok bence zamanla anliyorum hic rahat olamiyorum yaninda bambaska biriyim sanki.. O civil civil kadin gitti icine kapanik suskun bir kadin geldi gercekten. Akrabalariyla bile iki cift laf etmeye eriniyor resmen asosyal. Utaniyorum artik gecen anneme gittik kalkalim da kalkalim zaten ayda bir zor gidiyorum. Sanki bir calisan ben de calisiyordum su an bebegime bakiyorum universite mezunuyum o lise mezunu. Kizlar cok mutsuzum ya. Kapiyi aciyorum hep bir surat evin icinde surekli basi agrir ailesi de oyle suratsiz. Icimdeki neseli kiz öldü.. Onceden tabi nisanliyken sevgiliylen cok hosuma giderdi ne kadar agir efendi derdim. Gecen annemin bir lafiyla uyandim resmen
Bu adamin hicbir esprisi yok. Ne guleryuzlu ne sohbet etmesini biliyor, ne buldun bu kadar aşık oldun dedi ? Gercekten tek bir iyi ozelligi yok cimri olmamasi disinda. Ne bir guzel soz soyler sarilir oper iltifat eder ozel gunlerde bir cicek alir. Hicbiri yok. En acisi da artik hicbir sey beklemiyorum..
Eee adam baştan beri asosyal,asık suratlı iki kelimeyi konuşmaktan acizmiş.Agir başlı olmakla bunu karıştıracak kadar saf olduğunuza inanmıyorum.Ben bunu yontarim, hamur gibi yoğururum dediniz elinizde patladı.Nişanlı iken ne konuştunuz öyle birbirinizin suratına mı baktınız??

Eee adam baştan beri asosyal,asık suratlı iki kelimeyi konuşmaktan acizmiş.Agir başlı olmakla bunu karıştıracak kadar saf olduğunuza inanmıyorum.Ben bunu yontarim, hamur gibi yoğururum dediniz elinizde patladı.Nişanlı iken ne konuştunuz öyle birbirinizin suratına mı baktınız??
GErcekten agir basli sandim ki öyle de yontarim hamur gibi yogururum iddiam da olmadi o onun karakteri ben degistiremem bastan beri de hic boyle bir dusuncem olmadi. Bu kadar olacagini tahmin etmemistim

Susan insandan korkuyorum ben. Deneyimlerim, bu kişilerin içten pazarlıklı ve asosyal ya da özgüvensiz olma olasılıklarının, oldukça yüksek olduğunu gösterdi. Önceden ne kadar saygılı, sessiz, ağırbaşlı falan derdim. Şimdi koşarak uzaklaşıyorum.
Eşinin karakteri bu, değiştiremezsin.

Siz size göre yaşınız geldiği için evlenmiş, daha adamı tanımadan da çocuk yapmışsınız.. Kocanız ailesinden öyle gördüğü için öyledir belki de, özünde kendinin de keşfedemediği yönlerinin olabileceğini düşündüm..
8 yil ciktik oyle evlendik. Evlenmek icin evlenmedim ayrica o kadar cahil degilim

8 yıl sevgili kalmişsiniz, severek evlenmişsiniz ve boşanmayı düşünmüyorsunuz. Bunlara istinaden soruyorum: Sizi asıl etkileyen şey annenizin sözü olabilir mi? Eşiniz için bunun neyinden etkilendin hiçbir esprisi yok demiş. Tam tersi aileniz eşinizi çok saygılı bulsa sevseydi yine de sessizliğinden bu derece rahatsız olur muydunuz? Bunu samimiyetle düşünün lütfen.

8 yil ciktik oyle evlendik. Evlenmek icin evlenmedim ayrica o kadar cahil degilim
8 yıl koskoca 8 yıl ağır başlı olmakla asosyal olmayı karıştırmanız mümkün değil bakın ihtimal dahi değil ,yok öyle ihtimal.Bize değil ama kendinize dürüst olun.

Yani 29 yasindayim cocugum olmasin mi ? Ayrica kocami sevmiyorum demedim farkli dunyalarin insaniymisiz onu anladim dedim. Heeemeen bir elestiri.
Yazdığınız konunun içeriğinden haberiniz mi yok bir de böyle yorum yapmışsınız 😄

Ayrı dünyaların insanları olup, sırf yaşınız geçiyor diye çocuk yapmış olmanız kişisel bir tercih evet ama bu doğru olduğu anlamına gelmiyor. Sonuçta çocuk da bir birey, o da suratsız hiçbir konuda sohbet edemeyen, bilgi akışı yaratamayan, sorgulayıp tartışamayan bir babaya maruz kalacak öyle değil mi?

Tuhafsiniz..

Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim, bizim iliskimiz uzun mesafe iliskisiydi o yuzden belki de tanidigimi sandim bilemiyorum. Asla ikinci cocugu dusunmuyorum ben kendim ögretmenim zaten. 1 yil sonra işime geri dönecegim.

Yazdığınız konunun içeriğinden haberiniz mi yok bir de böyle yorum yapmışsınız 😄

Ayrı dünyaların insanları olup, sırf yaşınız geçiyor diye çocuk yapmış olmanız kişisel bir tercih evet ama bu doğru olduğu anlamına gelmiyor. Sonuçta çocuk da bir birey, o da suratsız hiçbir konuda sohbet edemeyen, bilgi akışı yaratamayan, sorgulayıp tartışamayan bir babaya maruz kalacak öyle değil mi?

Tuhafsiniz..
Yasim geciyor diye cocuk yapmadim esimi sevdigim ve iyi bir baba olacagini dusundugum.icin cocuk yaptim.

Mutlaka benimle yanı fikirde olmayan arkadaşlarım da olacaktır ama sen üniversite mezunuyken neden gidip lise mezunu biriyle evlendin? Bir kere üniversite hayatı yaşamış insanla yaşamamış insan bir olmaz. Elbet her insan kendini eğitebilir, okuyarak, gezerek kültürünü arttırabilir. Fakat üniversite hayatını tecrübe etmiş bir insanın hayat görüşü, yaşamamış bir insandan çok farklıdır. En başta hatayı burda yapmışsın.

Her ne kadar bizim ülkemizde öyle gözükmese de dünya genelinde saygın bir meslek sahibisin. Söylediklerimi anlayacağını umuyorum.

Bu arada genellemiyorum. Elbette bu farkı hissetmeyen, hissettirmeyen insanlar da vardır.

Bunların dışında maalesef bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Mizaç pek değişmez. Kişilik, karakter değişmez. Ancak farkındalığı olan insan belki davranışlarını değiştirebilir. Şahsen ben bu kadar mutsuz olduğum bir evlilikte de karşımdaki kişinin davranışlarını değiştirmesini, değiştirmeye çalışmasını beklemezdim.

Ten uyumu çok farklı bir konu. En başından itibaren ya vardır ya da yoktur.

Ayrıca tabi bu saatten sonra yapacak bir şey yok ama 29 yaş çocuk için geç kalınmış bir yaş değil. Hatta artık orta-erken sayılabilecek bir yaş.

Peki sana bir soru. Ten uyumu olmadığını söylediğin için soruyorum. Evlenmeden önce cinsellik yaşamadınız mı? 8 yıllık sevgililik çok uzun bir süre, kör kütük aşık olman lazım. Gözün hiçbir şeyi görmemiş ☹️

Back