• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkli dunyalarin insalariyiz sanirim

Baba olarak cok iyi bir baba o yuzden babaligina bir sey demem. O yuzden cocuk yaptim
Canım zaten çoğu evliliğin dengesi çocuktan sonra bir sarsılıyor. Durumu el ele verip yönetmeyi basarirsaniz inşallah sorunsuzca atlatirsiniz. Emzirme süreci bitip , sütüm tamamen kuruyuncaya kadar benim logusa depresyonum geçmemişti ki iki yıldan fazla emzirdim .hormonal durumlarda böyle hissettirebiliyor

Ay Allah aşkına bunun nesi düzelecek. Fıtrat diye bir şey duydunuz mu siz? Bazı insanların yapısı böyledir, eğlenmeyi sohbet etmeyi bilmezler, ite kaka 1-2 ay kendilerini sıkıp yine kendi dünyalarına dönerler. Hayat dolu neşeli insanlar için kabus gibidir.
Yani gündemden bile sohbet edemeyen bi adam nasıl güdülür
Gudulur, ortak hobiler , kurslar , mesgaleler bulunur elbetteki . Zaten iyi bir babaymis .eşi ile konuşsa bu durumları adam çocuğu için bile çeki düzen verir kendine

Canım zaten çoğu evliliğin dengesi çocuktan sonra bir sarsılıyor. Durumu el ele verip yönetmeyi basarirsaniz inşallah sorunsuzca atlatirsiniz. Emzirme süreci bitip , sütüm tamamen kuruyuncaya kadar benim logusa depresyonum geçmemişti ki iki yıldan fazla emzirdim .hormonal durumlarda böyle hissettirebiliyor
Sutum de kesildi emzirmiyorum o kadar uzuluyorum ki o durumda da

Boşanmış biri olarak boşandıktan sonrada çocuk oldugu için sorunların bitmediğini belirtmek istiyorum. En basiti o biriyle evlense kabul edebilecekmisin bu durumu . Bu çok zor bir durum mesela .

Gudulur, ortak hobiler , kurslar , mesgaleler bulunur elbetteki . Zaten iyi bir babaymis .eşi ile konuşsa bu durumları adam çocuğu için bile çeki düzen verir kendine
İyide bu çeki düzen verilecek bi konu değil ki. Adam dağınık demiyor,savurgan demiyor örneğin konuşmakla düzelsin.
Evde sohbet edemediğin,şakalaşamadığın, sürekli orası burası ağrıyan, suratı gülmeyen, ayda 1 gittiğin ailende bile diken üstü durup köşe minderi gibi oturan bir adamdan bahsediyoruz. Ten uyumunun olmadığı artık kendin gibi hissedemediğin bir evlilik.
İyi bir baba olabilir, ama iyi bir eş değil. Kendi gibi biriyle evlense zaten sorun olmazdı.
Zorlayarak konuşarak kimse neşeli, sohbet eden birine dönüşemez.

İyide bu çeki düzen verilecek bi konu değil ki. Adam dağınık demiyor,savurgan demiyor örneğin konuşmakla düzelsin.
Evde sohbet edemediğin,şakalaşamadığın, sürekli orası burası ağrıyan, suratı gülmeyen, ayda 1 gittiğin ailende bile diken üstü durup köşe minderi gibi oturan bir adamdan bahsediyoruz. Ten uyumunun olmadığı artık kendin gibi hissedemediğin bir evlilik.
İyi bir baba olabilir, ama iyi bir eş değil. Kendi gibi biriyle evlense zaten sorun olmazdı.
Zorlayarak konuşarak kimse neşeli, sohbet eden birine dönüşemez.
O kadar guzel bir yorum ki tam anlamiyla köse minderi. Bu arada kendi ailesinin yaninda da boyle

Bosanmayi dusunmuyorum duzenim altust olur zaten.
Siz hayatınızdan isteklerinize ödün vermeyin , yalnız veya arkadaşlarınızla veya ailenizle planlar yapın. Ona teklif edin canım eşlik edermisin böyle bir plan yapıyorum diye hayır derse tamam canım ben planı bozmuyorum Birgül sende katilisin inşallah diyip keyfinize bakın. Nereye kadar yalnız takılacak, eninde sonunda kıskanıp eşlik eder . Evlilik terapisti gidin o gelmese de yalnız gidip taktikler alın. Elbet onunda bi yumuşak karnı, iletişime açık bi yönü vardır. Evlilik terapisti onu bulur , çeşitli yollar gösterir size

Boşanmayacaksan çocuğuna odaklanıp hayatına bakacaksın. Ama gönlünü hoş etmeyeceğini bile bile yaşamak gerçekten zor. İnsan evde iki kahve eşliğinde gülüp sohbet etmek ister. Bu isteğini ne yapacaksın sana yazık değil mi neden kendini daha güzel günlere layık görmüyorsun ?

Adamın size evdeki saksı çiçeği kadar artısı yok gibi duruyor. En azından ilgi gösterince çiçek açıyor bir karşılık veriyor eşinizde o da yok bilemedim 🙄Bir hobisi varsa acaba siz mi ona iştirak etseniz

O kadar guzel bir yorum ki tam anlamiyla köse minderi. Bu arada kendi ailesinin yaninda da boyle
Kendi ailesindede böyledir çünkü adamın karakteri bu. Değişecek törpülenecek bi özellik değil, asosyal. Hele aileside bu modelse hepten çekilmez.
Tatsız tuzsuz bi adam. İnsanın eşi aynı zamanda evidir, dostu, sırdaşıdır, en çok eşinle güler eşinle ağlasın. Hayatı paylaşmak böyle bir şey, dört duvar arasında mıh gibi susan köşesine çekilen adamdan ancak ev arkadaşı olur.

Adamın size evdeki saksı çiçeği kadar artısı yok gibi duruyor. En azından ilgi gösterince çiçek açıyor bir karşılık veriyor eşinizde o da yok bilemedim 🙄Bir hobisi varsa acaba siz mi ona iştirak etseniz
Balik tutmaya gidiyor babasiyla. Beni de gotur beraber gjdelim dedim orasi senlik degil dedi arkadasimin esi seviyormus hep berqber gidelim piknik yapariz dedim onu da jstemedi. Beraber ailecek gkrustugumuz arkadaslarimiz bile yok. Kimseyle gorusmuyor. Arkadaslariyla bile. Ayda bir babasiyla baliga gider o

Back