• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkli dunyalarin insalariyiz sanirim

Kendi ailesindede böyledir çünkü adamın karakteri bu. Değişecek törpülenecek bi özellik değil, asosyal. Hele aileside bu modelse hepten çekilmez.
Tatsız tuzsuz bi adam. İnsanın eşi aynı zamanda evidir, dostu, sırdaşıdır, en çok eşinle güler eşinle ağlasın. Hayatı paylaşmak böyle bir şey, dört duvar arasında mıh gibi susan köşesine çekilen adamdan ancak ev arkadaşı olur.
Oyleyiz zaten seks hayatimiz bile planli ertesj gun izinliyse o gun yanaşir yorulmasin beyfendi

Kendi ailesindede böyledir çünkü adamın karakteri bu. Değişecek törpülenecek bi özellik değil, asosyal. Hele aileside bu modelse hepten çekilmez.
Tatsız tuzsuz bi adam. İnsanın eşi aynı zamanda evidir, dostu, sırdaşıdır, en çok eşinle güler eşinle ağlasın. Hayatı paylaşmak böyle bir şey, dört duvar arasında mıh gibi susan köşesine çekilen adamdan ancak ev arkadaşı olur.
Ailesi de boyle kökü suratsiz, anasi 55 yasinda dipdiri sürekli hastayim der. Basi agrir. Babasi gencecik yasta emekli oldu azcik emekli maasi var calismiyo yine de surekli yatiyo ay herseylrri o kadar batiyor ki

Ailesi de boyle kökü suratsiz, anasi 55 yasinda dipdiri sürekli hastayim der. Basi agrir. Babasi gencecik yasta emekli oldu azcik emekli maasi var calismiyo yine de surekli yatiyo ay herseylrri o kadar batiyor ki
Enerji vampiri sülalecek desene. Sende neşeli hayatı seven biriysen sönüp kalmışsındır. Ne kadar daraldığını anlayabiliyorum. Çocuğun küçükken bazı aksiyonları almaya cesaret edemezsin ama belirli seviyeye gelince alırsın. Mutsuz olduğun sürece çocuğunda mutlu olamaz.

Kocanıza yapılacak hiçbir şey yok malesef.
Sadece size karşı da değil adamin, huyu, suyu belli yani.
Onun içinde sevgi dolu, sen şakrak biri çıkmaz.
İyi bir baba demişsiniz ama ne yapar alır çocuğuyla oynar mı? Dışarı çıkarir gezdirir mi? İyi baba olmak çok kolay malum bizde, maddi ihtiyaçlarını karşılayip, anneye talimat verme üzerinden ilgileniyormus gibi yapınca bile iyi olabiliyorlar.

Ailenize neden ayda bir gidiyorsunuz? Eşinizin dışında kendinizi iyi hissedeceginiz şeylerle meşgul olmanız lazım. Sevdiğiniz insanlarla daha çok vakit geçirmekte buna dahil. Boşanmayı düşünmüyorsaniz yapılacak başka bir şey kalmıyor.

Son düzenleme:
bursadaysaniz arkadasim olabilirsiniz:))
benim arkadasimin da bir yasinda cocugu var. o da "agir, efendi" diye evlendi. meger adam agirbasli oldugundan degil mal olduğundan, iki cumle kuracak gayreti olmadigindan sessizmis. kiz da o zamanlar cok severdi bu huyunu. ama ayni eve girince deli oldu.
ben de görüşmüştüm bir kere. adam cidden sohbet etmek istese bile edemeyen agzini acmadan oturup kalkan bir insandi.
bir de arkadasim "ickisi yok, kumari yok, benden baska arkadasi yok, evden ise isten eve" diyor bazen - hani iyi yanlari var diye. ama adam oyle asosyal ki icki icin kumar icin, aksam is cikisi plan yapmak icin insanin ikinci bir kisiye ihtiyaci var, bunun icin de bir iletisim becerisine

bursadaysaniz arkadasim olabilirsiniz:))
benim arkadasimin da bir yasinda cocugu var. o da "agir, efendi" diye evlendi. meger adam agirbasli oldugundan degil mal olduğundan, iki cumle kuracak gayreti olmadigindan sessizmis. kiz da o zamanlar cok severdi bu huyunu. ama ayni eve girince deli oldu.
ben de görüşmüştüm bir kere. adam cidden sohbet etmek istese bile edemeyen agzini acmadan oturup kalkan bir insandi.
bir de arkadasim "ickisi yok, kumari yok, benden baska arkadasi yok, evden ise isten eve" diyor bazen - hani iyi yanlari var diye. ama adam oyle asosyal ki icki icin kumar icin, aksam is cikisi plan yapmak icin insanin ikinci bir kisiye ihtiyaci var, bunun icin de bir iletisim becerisine
Ayyyy aynen mal maalesef. Bursa da degilim.

Kocanıza yapılacak hiçbir şey yok malesef.
Sadece size karşı da değil adamin, huyu, suyu belli yani.
Onun içinde sevgi dolu, sen şakrak biri çıkmaz.
İyi bir baba demişsiniz ama ne yapar alır çocuğuyla oynar mı? Dışarı çıkarir gezdirir mi? İyi baba olmak çok kolay malum bizde, maddi ihtiyaçlarını karşılayip, anneye talimat verme üzerinden ilgileniyormus gibi yapınca bile iyi olabiliyorlar.

Ailenize neden ayda bir gidiyorsunuz? Eşinizin dışında kendinizi iyi hissedeceginiz şeylerle meşgul olmanız lazım. Sevdiğiniz insanlarla daha çok vakit geçirmekte buna dahil. Boşanmayı düşünmüyorsaniz yapılacak başka bir şey kalmıyor.
Arabam yok yani bebekle gidip gelmesj cok zor

Baba olarak cok iyi bir baba o yuzden babaligina bir sey demem. O yuzden cocuk yaptim
Bu çocuk yapmak için yeterli değil işte, adamı kendinizden düşük seviyede görmeye başlamışsınız ve her hareketi batıyor size. Bu evliliği uzun yıllar boyunca sürdürmek gibi bir niyetiniz yoksa çocuğa yazık olacak. Bazı üyeler kızıyor neden çocuk yaptınız deyince ama cidden bu adamdan çocuk yapmış olmanızın hiçbir mantığı yok.

Baba olarak cok iyi bir baba o yuzden babaligina bir sey demem. O yuzden cocuk yaptim
Bu çocuk yapmak için yeterli değil işte, adamı kendinizden düşük seviyede görmeye başlamışsınız ve her Hareketi batıyor size. Bu evliliği uzun yıllar boyunca sürdürmek gibi bir niyetiniz yoksa çocuğa yazık olacak. Bazı üyeler kızıyor neden çocuk yaptınız deyince ama cidden bu adamdan çocuk yapmış olmanızın hiçbir mantığı yok.

IYi geceler canim kadinlar,
Ben dertlesmek biraz da sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle hic mutlu degilim bir oğlumuz var 1 yasinda cok severek evlendim ama ayni evin icinde vakit gecirdikce fark ediyorum ki resmen farkli dunyalarin insaniyiz başta bana cok guzel gelen ozellikleri simdi o kadar gicik ediyor ki mesela cok asiri suratsiz. Konusmayi sohbet etmeyi bilmiyor, gundem hakkinda konusmayi bilmiyor ben bunlari evlenmeden dusunemedim evet hata yaptim bunlar bosanmak icin yetersiz diyeceksiniz belki ama ten uyumumuz var saniyordum onda bile yok bence zamanla anliyorum hic rahat olamiyorum yaninda bambaska biriyim sanki.. O civil civil kadin gitti icine kapanik suskun bir kadin geldi gercekten. Akrabalariyla bile iki cift laf etmeye eriniyor resmen asosyal. Utaniyorum artik gecen anneme gittik kalkalim da kalkalim zaten ayda bir zor gidiyorum. Sanki bir calisan ben de calisiyordum su an bebegime bakiyorum universite mezunuyum o lise mezunu. Kizlar cok mutsuzum ya. Kapiyi aciyorum hep bir surat evin icinde surekli basi agrir ailesi de oyle suratsiz. Icimdeki neseli kiz öldü.. Onceden tabi nisanliyken sevgiliylen cok hosuma giderdi ne kadar agir efendi derdim. Gecen annemin bir lafiyla uyandim resmen
Bu adamin hicbir esprisi yok. Ne guleryuzlu ne sohbet etmesini biliyor, ne buldun bu kadar aşık oldun dedi ? Gercekten tek bir iyi ozelligi yok cimri olmamasi disinda. Ne bir guzel soz soyler sarilir oper iltifat eder ozel gunlerde bir cicek alir. Hicbiri yok. En acisi da artik hicbir sey beklemiyorum..
O espri yapmazsa sen yaparsın az daha büyüsün Altın topu sizi güldürür inşallah çocuk doğunca karı koca ilişkisi değişiyor bunu farkedip öğreniyorsunuz şu an bunlar normal şeyler kafaya takmayın ne dertler ne kocalar var şimdi benide kimse beğenmicek yorumumdan dolayı

Konuyu okuyunca şu aklıma geldi;
"Dedemin amcası çok sert tabiatlı asık suratlı bir adammış. Oğullarını evlendirmişler gelin o kadar tatlı dilliymiş o kadar sevimliymiş ki zamanla kayınpederi yumuş pamuk gibi olmuş"😂

Özetle tatlı dilli olursan, değiştiremeyeceğin kaya yoktur🙄

Kocanızın değişimi ne yapılırsa yapılsın kendi potansiyeli kadar malesef.
Sizinle veya atacağınız adımlarla pek ilgisi yok.

Bu çocuk yapmak için yeterli değil işte, adamı kendinizden düşük seviyede görmeye başlamışsınız ve her Hareketi batıyor size. Bu evliliği uzun yıllar boyunca sürdürmek gibi bir niyetiniz yoksa çocuğa yazık olacak. Bazı üyeler kızıyor neden çocuk yaptınız deyince ama cidden bu adamdan çocuk yapmış olmanızın hiçbir mantığı yok.
Adamin kendisini dusuk seviyede gormeye baslamadim sanirim anlatamadim neyse iyo ki dogurdum cocugumdan asla pisman degilim 🥰

Adam bile benim kadar cabalamiyordur belki😂 ayrılık zor şey kızlar. Ben yandım başkaları yansın istemem bu yüzden çırpınıyorum. Düzeltilebilir şeyler bunlar bence
Ayrılık zor; sevilmemek, istenmemek, değer verilmemek, hayatı paylaşamamak, eğlenceli bir şey yapamamak, eşli sosyal hayata katılamamak... bunlar kolay mı? Kadın kaç sene uğraşsın? Doğurduğu çocuğu mu eğitsin, kazık kadar adamı mı? Size göre düzeltilebilir dediğiniz şeyler ya düzelmezse? Bırak evliliği kadınlığı, doğurmuşsun artık anne ol, anne kal diyorsunuz. Plan yap, dışarı çıkarken onu da çağır elbet bir gün seninle gelir diyorsunuz, ya gelmezse? Siz de şimdi bana ya gelirse, siz nasıl emin oluyorsunuz diyeceksiniz. Ben eminim çünkü adamın karakteri hep böyleymiş. Konu sahibi suratsızlığı ağırbaşlılık sandım diyor. Yeter ki erkeklerin kocaların gönülleri olsun, konforları bozulmasın, karıları dört dönsün etraflarında. Adamlar %1000 hatalı bile olsa düzeltecek olan da kadın, sorunu çözecek olan da kadın, fedakarlık yapacak olan da kadın. Çünkü kocalar çok değerli çok önemli, eşsizler.

Konu sahibi, şartlar durumlar ortada. Bu evliliğin sürmesi sizin kendinizden vazgeçip kocanıza adapte olmanızla devam eder. Evli ama bekar gibi takılırım, sevgi anlayış, anlayış, özen, fedakarlık vs istemem diyorsanız devam edin. Her çocuk babasını sever veya her baba çocuğunu sever. Bu bana yeter, bari çocuğuna iyi baba olsun diyorsanız devam edin evliliğinize.

Ayrılık zor; sevilmemek, istenmemek, değer verilmemek, hayatı paylaşamamak, eğlenceli bir şey yapamamak, eşli sosyal hayata katılamamak... bunlar kolay mı? Kadın kaç sene uğraşsın? Doğurduğu çocuğu mu eğitsin, kazık kadar adamı mı? Size göre düzeltilebilir dediğiniz şeyler ya düzelmezse? Bırak evliliği kadınlığı, doğurmuşsun artık anne ol, anne kal diyorsunuz. Plan yap, dışarı çıkarken onu da çağır elbet bir gün seninle gelir diyorsunuz, ya gelmezse? Siz de şimdi bana ya gelirse, siz nasıl emin oluyorsunuz diyeceksiniz. Ben eminim çünkü adamın karakteri hep böyleymiş. Konu sahibi suratsızlığı ağırbaşlılık sandım diyor. Yeter ki erkeklerin kocaların gönülleri olsun, konforları bozulmasın, karıları dört dönsün etraflarında. Adamlar %1000 hatalı bile olsa düzeltecek olan da kadın, sorunu çözecek olan da kadın, fedakarlık yapacak olan da kadın. Çünkü kocalar çok değerli çok önemli, eşsizler.

Konu sahibi, şartlar durumlar ortada. Bu evliliğin sürmesi sizin kendinizden vazgeçip kocanıza adapte olmanızla devam eder. Evli ama bekar gibi takılırım, sevgi anlayış, anlayış, özen, fedakarlık vs istemem diyorsanız devam edin. Her çocuk babasını sever veya her baba çocuğunu sever. Bu bana yeter, bari çocuğuna iyi baba olsun diyorsanız devam edin evliliğinize.
Yorumunuz icin cok tesekkur ederjm

Back