• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farkli dunyalarin insalariyiz sanirim

dahadadogurmam

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
157
92
13
29
IYi geceler canim kadinlar,
Ben dertlesmek biraz da sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle hic mutlu degilim bir oğlumuz var 1 yasinda cok severek evlendim ama ayni evin icinde vakit gecirdikce fark ediyorum ki resmen farkli dunyalarin insaniyiz başta bana cok guzel gelen ozellikleri simdi o kadar gicik ediyor ki mesela cok asiri suratsiz. Konusmayi sohbet etmeyi bilmiyor, gundem hakkinda konusmayi bilmiyor ben bunlari evlenmeden dusunemedim evet hata yaptim bunlar bosanmak icin yetersiz diyeceksiniz belki ama ten uyumumuz var saniyordum onda bile yok bence zamanla anliyorum hic rahat olamiyorum yaninda bambaska biriyim sanki.. O civil civil kadin gitti icine kapanik suskun bir kadin geldi gercekten. Akrabalariyla bile iki cift laf etmeye eriniyor resmen asosyal. Utaniyorum artik gecen anneme gittik kalkalim da kalkalim zaten ayda bir zor gidiyorum. Sanki bir calisan ben de calisiyordum su an bebegime bakiyorum universite mezunuyum o lise mezunu. Kizlar cok mutsuzum ya. Kapiyi aciyorum hep bir surat evin icinde surekli basi agrir ailesi de oyle suratsiz. Icimdeki neseli kiz öldü.. Onceden tabi nisanliyken sevgiliylen cok hosuma giderdi ne kadar agir efendi derdim. Gecen annemin bir lafiyla uyandim resmen
Bu adamin hicbir esprisi yok. Ne guleryuzlu ne sohbet etmesini biliyor, ne buldun bu kadar aşık oldun dedi ? Gercekten tek bir iyi ozelligi yok cimri olmamasi disinda. Ne bir guzel soz soyler sarilir oper iltifat eder ozel gunlerde bir cicek alir. Hicbiri yok. En acisi da artik hicbir sey beklemiyorum..

Ben dertlesmek biraz da sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle hic mutlu degilim bir oğlumuz var 1 yasinda cok severek evlendim ama ayni evin icinde vakit gecirdikce fark ediyorum ki resmen farkli dunyalarin insaniyiz başta bana cok guzel gelen ozellikleri simdi o kadar gicik ediyor ki mesela cok asiri suratsiz. Konusmayi sohbet etmeyi bilmiyor, gundem hakkinda konusmayi bilmiyor ben bunlari evlenmeden dusunemedim evet hata yaptim bunlar bosanmak icin yetersiz diyeceksiniz belki ama ten uyumumuz var saniyordum onda bile yok bence zamanla anliyorum hic rahat olamiyorum yaninda bambaska biriyim sanki.. O civil civil kadin gitti icine kapanik suskun bir kadin geldi gercekten. Akrabalariyla bile iki cift laf etmeye eriniyor resmen asosyal. Utaniyorum artik gecen anneme gittik kalkalim da kalkalim zaten ayda bir zor gidiyorum. Sanki bir calisan ben de calisiyordum su an bebegime bakiyorum universite mezunuyum o lise mezunu. Kizlar cok mutsuzum ya. Kapiyi aciyorum hep bir surat evin icinde surekli basi agrir ailesi de oyle suratsiz. Icimdeki neseli kiz öldü.. Onceden tabi nisanliyken sevgiliylen cok hosuma giderdi ne kadar agir efendi derdim. Gecen annemin bir lafiyla uyandim resmen
Bu adamin hicbir esprisi yok. Ne guleryuzlu ne sohbet etmesini biliyor, ne buldun bu kadar aşık oldun dedi ? Gercekten tek bir iyi ozelligi yok cimri olmamasi disinda. Ne bir guzel soz soyler sarilir oper iltifat eder ozel gunlerde bir cicek alir. Hicbiri yok. En acisi da artik hicbir sey beklemiyorum..
Yani mutsuzsan boşanacaksın o zaman yapacak bir şey yok. Benim de eşim çok suskundur dışarı da pek konuşmaz özellikle benim ailem ve arkadaşlarımın yanında, hatta ailemin yanında hiç konuşmaz bu benim aileme de çok ters gelir ama benim kocam böyle ben onu değiştiremem. Bu beni rahatsız da etmiyor açıkçası. Ha basbasayken gayet eğlenmesini gülmesini biliriz başbaşayken böyle olduğu için belki dışarıda ki suskunluğu beni pek rahatsız etmiyor açıkçası. Ama sanırım siz kendinizi daha üstün görüyorsunuz eşinizden o lise mezunu ben üni demenizden öyle anladım. İkinize de yazık etmeden bosanin eger ki içinizde ona karşı hiçbir şey kalmadıysa.

Gercekten tek bir iyi ozelligi yok cimri olmamasi disinda. Ne bir guzel soz soyler sarilir oper iltifat eder ozel gunlerde bir cicek alir. Hicbiri yok. En acisi da artik hicbir sey beklemiyorum..

Surayi hic anlamadim, adam cicek aliyor mu almiyor mu? Cimri mi degil mi?

Cnm , aldatma sözel fiziksel psikolojik veya ekonomik şiddeti yoksa konusmayiversin çok konuşup can sikacagina sussun daha iyi olur sanki. Saygısızlığı yoksa evliliğini renklendirmek için deneyecegin yollar vardır illaki. Konuşun, rahatsız olduğunuz durumları açıklayın, basbasa kaçamaklar yapın, biraz sevgililik donemleriniz gibi mesajlar , buluşmalar ayarlayın bence .

Yani 29 yasindayim cocugum olmasin mi ? Ayrica kocami sevmiyorum demedim farkli dunyalarin insaniymisiz onu anladim dedim. Heeemeen bir elestiri.
Kız eleştirmedim hani suratsız falanmış hep çocuktan önce batmadı mı bu durum ? Yani çocuk öncesi rahatsız etmiyordu mutluyduk falan demeni bekledim 🫠

Yani mutsuzsan boşanacaksın o zaman yapacak bir şey yok. Benim de eşim çok suskundur dışarı da pek konuşmaz özellikle benim ailem ve arkadaşlarımın yanında, hatta ailemin yanında hiç konuşmaz bu benim aileme de çok ters gelir ama benim kocam böyle ben onu değiştiremem. Bu beni rahatsız da etmiyor açıkçası. Ha basbasayken gayet eğlenmesini gülmesini biliriz başbaşayken böyle olduğu için belki dışarıda ki suskunluğu beni pek rahatsız etmiyor açıkçası. Ama sanırım siz kendinizi daha üstün görüyorsunuz eşinizden o lise mezunu ben üni demenizden öyle anladım. İkinize de yazık etmeden bosanin eger ki içinizde ona karşı hiçbir şey kalmadıysa.
Yok hayir ustun gorme degil biz bas basa da eglenemiyorum disarda nasilsa bana karsi da oyle. Hani kulturel farkliliklarimz var onu belirtmek istemistim.

Kız eleştirmedim hani suratsız falanmış hep çocuktan önce batmadı mı bu durum ? Yani çocuk öncesi rahatsız etmiyordu mutluyduk falan demeni bekledim 🫠
Inanin ki batiyordu ama bu kadar degil onceden sevgim de agir basiyordu tolere ediyordum. Yogun bir lohusa depresyonu gecirdim ondan sonra ben dr her şey aydı

Ayrı dünyaların insanıyken neden çocuk peki? En baştan belliymiş nasıl biri olduğu, efendilik ağır başlılık başka, bu başka bir şey. Daha cicim aylarda bile belli eder kendini böyle adamlar.
Boşansanız ortada bi çocuk var, boşanmasanız mutsuzluğunuza ortak yine bi çocuk var.

Çocuktan sonra yorgunluk , tükenmişlik, ilgisizlik oluyor herkeste . Her evlilikte kusurlar var . Sadece kimse ortaya dönmüyor o sorunları, gizli yaşıyorlar.

Inanin ki batiyordu ama bu kadar degil onceden sevgim de agir basiyordu tolere ediyordum. Yogun bir lohusa depresyonu gecirdim ondan sonra ben dr her şey aydı
Çocuğu yapmışsın boşa gitsin aman 😂
Ya peki konuşmadın mı bu durumu hiç ? Hani dışarı soğuktur da eşine biraz sıcak olur insan

Bu devirde erkekler erkek mi , gaylik var mı yok mu emin bile olunamıyor, türlü türlü şerefsizlikler yapıyorlar eşlerine. Bahsettiğin şeyler düzeltilebilir, idare edilebilir şeyler. Kocandan vazgeçme deveyi gütmeye bak .
Ay Allah aşkına bunun nesi düzelecek. Fıtrat diye bir şey duydunuz mu siz? Bazı insanların yapısı böyledir, eğlenmeyi sohbet etmeyi bilmezler, ite kaka 1-2 ay kendilerini sıkıp yine kendi dünyalarına dönerler. Hayat dolu neşeli insanlar için kabus gibidir.
Yani gündemden bile sohbet edemeyen bi adam nasıl güdülür

Bir kereeee ağırbaşlı olmakla suratsız olmak çok farklı şeyler.Sizin hisleriniz bitmiş.Cimri olmamasını artı görmeniz evliliğinizi kurtarmaz nafaka da işe yarayabilir :)) Velhasılkelam his olmadan güzel bile çirkin.Boşanın :)

Son düzenleme:
Back