- 3 Ocak 2011
- 325
- 2
-
- Konu Sahibi Cardialgia
eski erkek arkadasın biraz problemli bi insan sanırım ve takıntılı. siz ayrılalı çok uzun süre olmamış gibi? biraz dengesiz bi kişiliği var sen onu bırakmışsın sevmediğin özelliklerinden dolayı o bunu hazmedememiş. sandığın gibi sana aşık değil aslında sadece hırs ve kişiliğinin getirdiği olumsuz özelliklerden kaynaklanıyo bu davranışları. gözünü korkutmak istemiş pek bişe yapıcak cesareti oldunu sanmıyorum ama bu sürede sen onunla görüşmekle hata yapıyosun yüzyüze görüşmemişsin sanırım ama sana mesaj atarak yada arkadaşlarından ulaşıyo. bu görüşmelerini sana karşı kullanabilir. eline koz verme. kocanın haberi yok sanırım bunlardan o yüzden çok tehlikeli bi durum. bide eşini yeni mi tanıştın 6-7 aylık bi süreç önce?
(canım sadece tahminde bulunuyorum böyle çok zor oluyo =((
Merhaba artık anormal olmaya başladığı için sizlere danışmak istiyorum.
Rüyamda : Sürekli her gün erkek bebek görüyorum, başka bir rüyamda yine her gün mutlaka deniz görüyorum. Bazem turkuaz mavi, bazen fırtınalı, bazen durgun, su bazen kötü, bazen güzel oluyor. Ama her gün gördüğüm bu iki şey neye delalet ediyor?
canım istersen ben bakmaya çalışabilirim=))
eski erkek arkadasın biraz problemli bi insan sanırım ve takıntılı. siz ayrılalı çok uzun süre olmamış gibi? biraz dengesiz bi kişiliği var sen onu bırakmışsın sevmediğin özelliklerinden dolayı o bunu hazmedememiş. sandığın gibi sana aşık değil aslında sadece hırs ve kişiliğinin getirdiği olumsuz özelliklerden kaynaklanıyo bu davranışları. gözünü korkutmak istemiş pek bişe yapıcak cesareti oldunu sanmıyorum ama bu sürede sen onunla görüşmekle hata yapıyosun yüzyüze görüşmemişsin sanırım ama sana mesaj atarak yada arkadaşlarından ulaşıyo. bu görüşmelerini sana karşı kullanabilir. eline koz verme. kocanın haberi yok sanırım bunlardan o yüzden çok tehlikeli bi durum. bide eşini yeni mi tanıştın 6-7 aylık bi süreç önce?
(canım sadece tahminde bulunuyorum böyle çok zor oluyo =((
canım istersen ben bakmaya çalışabilirim=))
Eşimle biz 13 ay önce tanıştık. Ben eskisiyle görüşmüyorum artık. Sadece ortak bir bayan arkadaşımız kaldı görüştüğüm. Ama bazen ona yerimi yurdumu bildirebilir diye eşim de ben de korkuyoruz. O yüzden eşim görüşmemi istemiyor onunla. Sence bu konuda haklı mı? Bir de benim eşimle durumum nasıl olacak? Sürekli eskisi yüzünden tartışıyoruz. Bir de kayınvalidemle aynı evde yaşıyoruz. Evliliğimiz iyi gidecek mi? Maddiyatımla ilgili ne hissettiğini de yazarsan çok sevinirim. Çalışmak istiyorum. Bunlar benim sıkıntılarım.
Çok çok teşekkürler yorumun için.
kızlar topik benim topiğim değil o yüzden konu sahibi arkadaşa saygısızlık yapmak istemiyorum kusura bakmayın ne olur.
ama bakmışsın daha önce cnm:)))benim adım da özge..doğum tarihm 23/10/1984...bakrsan sevnrm...:79:
sadece çok net hissettiğim 2arkadasa yazdım. bu arada fal bakmadım. sadece hissettiğim şeyi yazdım.