- 7 Ekim 2011
- 494
- 5
- Konu Sahibi Cardialgia
ben varım olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba. ben 3,5 yıldır birlikte olduğum sevgilimden ayrıldım geçtiğimiz cumartesi. 5 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar barışmıştık. 4 ay olmuştu barışalı. İyi gittiğini düşünüyodum tam ilişkimizin. Hatta geçen hafta ankaradan izmire gelmişti beni görmek için. Aslında çok üşengeç bir insandır ve zorda kalmadıkça evden bile çıkmaz pek :) sonra 5 gün burda kaldıktan sonra ben bu akşam gidiyorum çok yoruldum sıkıldım artık kafam karışık gibi şeyler söyledi. Artık bensiz olamayacağı hissi geçmiş, öyle söyledi. Şu anda da zor zamanlar geçirdiğini biliyorum. Mezun oldu ve 2 senedir işsiz. Devlete atanmayı bekliyo, KPSS'ye hazırlanıyor. Ama bunları hiç umursamıyormuş gibi, hayatından çok memnunmuş gibi davranıyor. hiç kimseye de anlatmıyor derdirni. Acaba bunlar mı etkiliyor? yoksa artık gerçekten mi bitti çok merak ediyorum. bunu da nasıl anlayabileceğimi bilmiyorum. siz yardımcı olabilir misiniz? ne tür bilgiler vermem geekiyor size?
Bir de ben pek fazla rüya görmem ve hatırlamam rüyalarımı. ama ayrıldığımızın ertesi günü pazar gecesi bir rüya gördüm ve çok net hatırlıyorum rüyayı. eski çalıştığım işyerindeki bir doktor ve bir fizyoterapist ile bir restaurantta oturuyoruz. ikisi de kadın bu arada. doktorun önünde çok düzgün sarılmış bir tane sigara var. ben farkedip aa sen de mi sarma sigara içmeye başladın diyorum ki kendisi sigara bile içmiyor. hemen sigarayı elimden alıyor. rüyanın devamında yeni işyerimdekilere kardeşimle birlikte bir yemek vermeye karar verdiğimizi gördüm. bir kır yerinde masalar u şeklinde dizilmişti ve gelenlerin hepsi kadındı. işyerinde o kadar kadın çaışmadığı halde sayı kalabalıktı. yüzlerden sadece 1 tanesi tanıdıktı diğerlerini tam hatırlamıyorum. kardeşimle ben bütün rüya boyunca yemek alışverişiyle hazırlıklarla uğraştık, koşuşturup durduk. herkes üniformasıyla gelsi yemeğe diye söylüyoruz ve herkes üniformasıyla gelmiş. sonra ben işyerinde çalışan bir erkekle telefonda konuşuyorum. siz gelmiyor musunuz arkadaşına da haer ver gelin diye. o da geliyoruz ama sivil gelicez diye cevap veriyor. sonra onlar yemeğe gelmeden uyandım.
sizce bu rüyamın bir anlamı var mı? bunu da çok merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgilinle ayrilmanin sebebi onun gelecek kaygisi. Hayati suan istedigi gibi gitmiyor, bir erkegin isi oturmamissa kendini ciplak hisseder. Ve bu yuzden kendini saklar, iliskisi varsa uzaklasir, ayrilir.. arkadas cevresini degistirir. Yani sorunu oldugunu gizleyebilicek her yonteme basvurur. Ve tam tersi hicbirsey umrunda degilmis gibi davranislar sergiler, buda ne kadar abartirsa durumun ciddiyetini gosterir.
Ruya yorumu degilde icimden geleni sana soyliyim, ruyanda sadece isyan gordum. Misafirlerin arasinda tek erkek yok, o kadar sinirle yatmissinki erkeklere karsi bi ofke ve guven sorunu var. Ve devamli erkeksizde hayat guzel olabilir, diyip birseylerle ugrasiyosun ruyanda.. yani bi sure kendini isine verebilirsin. Eski sevgilin benim sevgilimle cok benzer ve hani bitmesimi hayirli devam etmesimi gercekten insan arada kaliyor.
bende rüyamda rüyam sarı tonlarıydı kocaman bir merdiven cıkıyorduk sevgilimle cok mutluyduk gülüp egleniyorduk aklımıza gelen her konuyu konusuyorduk böyle merdivenin kenarlarında ağaçlar cicekler falan vardı bahce gibiydi.Bu aralar sevgilimle aram kötü buzlar erisin diye uğraşıyorum o bana kızgın ama bu rüyaya cok kafam takıldı.Bir rüyamda da beni annesiyle tanıstırmaya götürüyordu.Açık gri bir evdi 2 yada 3 katlı olması lazım deniz manzaralı cok güzel bir evdi.Ordada çok mutluyduk ne demekki bunlar :)
Bu ruyayi herkese anlatma .. merdiven cikarak bu olaylar oluyosa, garanti sonununuz guzel olucak.. hadi bakalim.
çok teşekkürler yorumun için. ya bitmesini hiç istemiyorum ama zaten bana hiç söz hakkı tanımadı. ben de bekliyorum öyle bakalım bundan sonra ne olacak diye merakla. belki falda çıkar bişeyler diye ümit ediyorum artık :)
Ayni seyi yasamistim bende. Cok dusunmus dogru kararin bu olduguna kanaat getirmis ve suan deli gibi pismanligini yasiyodur. Istersen biraz burnu surtsun, sey yap.. duygusal yaklas, kendi duygularini anlatarak ve birsey istemeyerek.. demekki yanilmisim ben bu kadar severken sevilmemisim gibi.. ona cevap hakki dogucaktir ve bu mesajin uzerine birsey yazma. Garanti geri arar..
yok ben kesin kararlıyım aramıcam çünkü benim şu anda zor bi dönem yaşadığımı bildiği halde beni öylece bıraktı. hiç beklemediğim bi anda üstelik. o da arar mı gerçekten emin değilim. o yüzden de şöyle iyi bi falcıya gitmem lazım arar mı, ne zaman arar öğrenmek için :)
Tam'da boyle basladim fal olayina bende. Hic tavsiye etmiyorum ben. Eskiden fal hayatimda yokken daha iyiydi hersey sanki. Oylesine arkadaslarla atip tutardik, ama simdi fallar ciktikca veya cikmadikca bi huzursuzluk olmaya basliyor insanda. Bosver baktirma. Arayip aramamasi senin elinde, bunu biliyosun. Gurur yapmayada gerek varmi? bence hesap sormak hakkin, oyle kafasina gore kimse haraket edemez. Ben hic boyle konularda gurur yapmadim, ve karsimdaki kisiyede zamanla cok sey ogrettim diye dusunuyorum.
ya ben de normalde öyle gurur yaptım aramıcam diyen bi insan değilim ama öyle bi insan ki arasam elime hiç bişey geçmicek biliyorum. o düşünüp taşınıp beni ararsa daha iyi olur diye düşündüğümden aramıyorum. şu anda kafası çok karışık anladığım kadarıyla ve ararsam da umursamaz davranacak. çünkü dün ortak bi arkadaşımız aradı onu. benim söylemek istediğim her şeyi söyledi ve o kadar umursamaz davranmış ki. net bişey de söylemememiş bitmesi gerekiyodu ben çok yoruldum demiş. zaten ayrılırken de bana aynen böyle söyledi. kafamdaki soruların hiç birine cevap alamadık anlayacağın. bekliyorum. fal baktırmasam mı diye düşünmüyo da değilim ama dayanamıyorum ya. bi şekilde birisinden bişeyler duyma ihtiyacı içindeyim maalesef.