Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

mrb esmer_şekerim

geçenlerde rüyamda hinistan cevizini kırıp yediğimi gördüm ,
çok merek ettim doğrusu bunun anlamını :44:
-----------------------------------------------

Birde bu gece rüyamda hamile olduğumu ve bebeğin oynadığını görüm , bebek oynarken bana acı veriyordu , sabah uyandığımda da karnımda o acı halen vardı :44:

şimdilik bu kadar :44: hepinize bakacağım ilk 3 sıradan başlayarak ilerleyeceğim.
kusura bakmayın inanın bende iyi değilim, elimden geleni yapmaya çalışacağım.

:85:

geçmiş olsun cnm.. 2 ay sonra girdim kesin bakmıştır dedim ama hala bakmamışsın.. 3. sıradayım hala

biri benim içinde bakabilirmi ruyalarım genelde tersi çıkar o yuzden bilemiyorum benim sorum benimle ugrasanlar ugraşmaktan vazgececekmi yani beni sevecekmi bakarsanız sevinirim luuuutffeeeeeenn:KK14:

malesef evet sorun onlarla ilgili ister benle ilgili olsun ister olmasın her konuda onların yanında ben suçluyum

sanırım kayınvaliden ve varsa görümcenden yana dertlisin. oğulları biraz onlar için kıymetli. geçmişte biraz sorun yaşamışsınız bu nedenle aranızda çözemediniz bi gerginlik var. sana karşı temkinli yaklaşıyolar. sende biraz kırgınsın onlara karşı ve bu yüzden bazen fazla hassasiyet gösteriyosn. eşine pek yansıtmamaya çalışsanda bazen eşinlede paylaşıyosun bu duygularını. sana tavsiyem bunu yapmaman eşin de ailesine bağlı bi insan ama onların yaptıkları yanlışlarında farkında sen konuştuğun zaman etkilemeye çalıştını düşüne bilir. buda olumsuz bi etki yaratır eşinde. (canım bilmiyorum ne kadar bildim daha önce hiç tanımadım bi insan için denememiştim umarım yardımcı olabilmişimdir)

Slm canım bende dün rüyamda yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu gördüm ve eşime dedim ki ya atrkadaşımda hamile kalmış bi ben kaldım hamiş olmayan sence neye gelir tatlım

sanırım kayınvaliden ve varsa görümcenden yana dertlisin. oğulları biraz onlar için kıymetli. geçmişte biraz sorun yaşamışsınız bu nedenle aranızda çözemediniz bi gerginlik var. sana karşı temkinli yaklaşıyolar. sende biraz kırgınsın onlara karşı ve bu yüzden bazen fazla hassasiyet gösteriyosn. eşine pek yansıtmamaya çalışsanda bazen eşinlede paylaşıyosun bu duygularını. sana tavsiyem bunu yapmaman eşin de ailesine bağlı bi insan ama onların yaptıkları yanlışlarında farkında sen konuştuğun zaman etkilemeye çalıştını düşüne bilir. buda olumsuz bi etki yaratır eşinde. (canım bilmiyorum ne kadar bildim daha önce hiç tanımadım bi insan için denememiştim umarım yardımcı olabilmişimdir)

çok teşekkur ederim canım evet bi kısmı öyle görümce ve kaynana dan dertliyim eşime ne kaarda belli etmek istemesemde ediyorum aslında yapılanlar tek bana degil eşime karsıda yapılıyor ne kadar da olaylara iyi bakmak istemesemde artık olmuyor

Merhaba artık anormal olmaya başladığı için sizlere danışmak istiyorum.

Rüyamda : Sürekli her gün erkek bebek görüyorum, başka bir rüyamda yine her gün mutlaka deniz görüyorum. Bazem turkuaz mavi, bazen fırtınalı, bazen durgun, su bazen kötü, bazen güzel oluyor. Ama her gün gördüğüm bu iki şey neye delalet ediyor?

Son düzenleme:
Ben de istiyorum.

canım mesaj sayımı doldurmamışım özelden mesaj atamıyorum. arkadasa fal bakmadım(burdan nası bakabilirim bilmiyorum) sadece başta yazdığı şeyden hissettiğim şeyi yazdım.. senin sorunun erkek arkadasınla mı ilgili ya da hoşlandığın insanla?

canım mesaj sayımı doldurmamışım özelden mesaj atamıyorum. arkadasa fal bakmadım(burdan nası bakabilirim bilmiyorum) sadece başta yazdığı şeyden hissettiğim şeyi yazdım.. senin sorunun erkek arkadasınla mı ilgili ya da hoşlandığın insanla?

Ben 3 günlük evliyim. Ama sıkıntılarım bitmedi. Eski erkek arkadaşımın ''evlenirseniz size şöyle yaparım'' tehditleri gerçekleşecek mi ve bizim evliliğimiz nasıl geçecek?

Ben 3 günlük evliyim. Ama sıkıntılarım bitmedi. Eski erkek arkadaşımın ''evlenirseniz size şöyle yaparım'' tehditleri gerçekleşecek mi ve bizim evliliğimiz nasıl geçecek?

eski erkek arkadasın biraz problemli bi insan sanırım ve takıntılı. siz ayrılalı çok uzun süre olmamış gibi? biraz dengesiz bi kişiliği var sen onu bırakmışsın sevmediğin özelliklerinden dolayı o bunu hazmedememiş. sandığın gibi sana aşık değil aslında sadece hırs ve kişiliğinin getirdiği olumsuz özelliklerden kaynaklanıyo bu davranışları. gözünü korkutmak istemiş pek bişe yapıcak cesareti oldunu sanmıyorum ama bu sürede sen onunla görüşmekle hata yapıyosun yüzyüze görüşmemişsin sanırım ama sana mesaj atarak yada arkadaşlarından ulaşıyo. bu görüşmelerini sana karşı kullanabilir. eline koz verme. kocanın haberi yok sanırım bunlardan o yüzden çok tehlikeli bi durum. bide eşini yeni mi tanıştın 6-7 aylık bi süreç önce?
(canım sadece tahminde bulunuyorum böyle çok zor oluyo =((

X