- 24 Ocak 2012
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi Cardialgia
Sevgilin kendini ezik hissetmis olabilir istedigi seyler yolunda gitmedigi icin ve tepkisi bu yuzden boyle. Baska birisi yoktur umarim, ama erkeklerde boyle bi kuyrugu dik tutma durumu vardir zaten. Senin kulagina gelicegini bildigi icin tepkiside ona gore olmus. Tukurdugunu de yalamaz simdilik. Bi zaman gecsin aradan bi, ama ben sorgulardim. Cunku kimse kafasina gore hareket edemez. Hesap sorardim, oyle benim icin bitti diyip tam bir aciklama getirmemekte neyin nesi, kacmis arkasina bakmadan. Sende saskinliktan zaten konusamamissindir bile. Yazik yahu, bumudur yani..
aynen kalakaldım sadece gidince aramıcak mısın beni, sevmiyo musun artık diyebildim. o da ben her gün konuşmak istemiyorum dedi yoruldum artık bişey düşünemiyorum ben çoktan geçtim sevme işlerini, seni görünce artık eskisi kadar heyecanlanmıyorum, sensiz olamam hissi kalmamış dedi. ben dönüyorum ankaraya dedi gitti. belki önümüzdeki hafta ararım çok kararsızım şu anda ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Sorun ne biliyomusun, onun kendini ezik hissetmesi ve gozunde dusme ihtimalinin olmasi. Sana soyledigi cumlelere iyice bir bak, devamli onun dusunceleri var, sana pek yer vermemis. Yani gozunde dusen degerini, bunu erkekce dusunuyor cunku calismiyor ve hayati suan istedigi gibi ilerlemiyor bu bi eksidir erkek icin, tekrar dusen degerini yukseltmek icin ugrasiyor.. Cunku kacinca degerinin articagini biliyor. Anlayacagin benim hissettiklerim bu yonde. Suan icin kendini daha degersiz hissetmesi normal bu yuzdende bu olaya sahit olan kisiyi yani seni hayatindan uzak tutmak istiyor. Egolari yuksek biri icin bu cok can SIKICI bir durum. Cunku sevdigi kadin, onun bir erkek olarak basarisiz oldugunu goruyor ve buda erkeklik onuruna zarar veriyor.
Anlayacagin yanilmiyorsam durum bu.
peki ne yapmalıyım ki ben bu durumda?
Sevgilini benden iyi tanirsin, onunla nasil konusacagini biliyosundur sanirim. Biraz zaman ver, sonra konus.. kafanda soru isareti kalmamali. Tabi cevaplari alirken, kem kum ederse bilki dedigim sebeptendir.
biraz önce bir kız arkadaşımla konuştum. ayrıldığımızı söylemedim hala bilmiyo. bana dün geceki rüyasını anlattı. çok şaşırdım. çok etkilenmiş rüyadan. benim erkek arkadaşımla birlikte aynı evde yaşadığımı, evde erkek arkadaşımın arkadaşları olduğunu film gibi izlemiş rüyada. erkek arkadaşım evden çıkınca arkadaşlarının bana tecavüz ettiğini ve erkek arkadaşımın da benim suçlu olduğumu düşündüğünü, kedisinin benim bi suçum olmadığına, mağdur olduğuma inandırmaya çalışmış, ama bi türlü inandıramamış. rüyasında herkes benim suçlu olduğumu düşünüyomuş. sonra beni o evden çıkarıp kaçırmış. yolda askeri bi törende trafik sıkışmış ve orada da kavga çıkmış. telefonda ancak bu kadar anlatabildi. ama çok etkilenmiş, çok korkmuş. ben de dinleyince şaşırdım sevgilimden ayrıldığı dönemde böyle bir rüya görmesi enteresan geldi. bu rüyadan bişey mi çıkarmalıyım?
Bu rüya cok acayibime gitmişti 4 gün önce falan gördüm;
Sevgilim üniversitede okuyor yani ayrı şehirlerdeyiz. Yeni gitti üniv'e.. Her neyse;
Rüyamda sevgilimin yanına gidiyordum sürpriz yapmak amaçlı. Yanımda bi çift var. Sevgililer yani. Çok yakın iyiymişiz onlarla. Onlarıda götürüyorum sevgilim sevinir diye. Fakat o kişiler kim bilmiyorum, yani gerçek hayatta öyle birileri yok hayatımızda, yüzlerini hatırlıyorum çünkü. Her neyse. Otobüsle gidiyorum. Sevgilimin evine gidiyoruz mutlu oluyor falan. Babasıda bir süredir o evde kalıyormuş bunu gidince öğreniyorum. O çift aynı yatakta bende sevgilimle aynı yatakta yatacakmışız. Ama babası bunu duyunca istemiyor ve sırf ben sevgilimle aynı yatakta yatmıyayım diye o diğer çocukla beni yamamaya çalışıyor. Hatta zorla bizi birlikte tutmaya calısıyor ve zar zor o çocukla sevgili gibi oluyorum onunla yatıyorum falan. Sevgilimle birşey diyemiyor. Babası çok sert cıkışıyor. Rüyamda babasına cok fazla yalvardığımı hatırlıyorum ağlayarak. Ama babası inadından vazgeçmiyor. Sevgilim babasıyla yatıyo. Ben o çocukla. Kızda tek başına. Kız bu durumdan şikayetçi değil gibide. Daha sonra bi anda sevgilimle biz dışarı cıkıyoruz hiçbir şey olmamış gibi. Bizim yani ailemin arabasıda deniz kenarında ordaymış. Araba biniyoruz sevgilimle. Sevgilim arabayı kullanıyor ve denize doğru giriyoruz. Denize battık diyorum. Sonra o arabadan ckıyoruz kumsala doğru. Araba denizde kalıyor. Ve ben orada uyanıyorum..
Rüyam bu kadar. He şunuda söyliyim; normalde babası beni istemeyen biri değil yani rüyamın gerçekle alakası yok.
Yorumlayacak kişiye şimdiden teşekkürler :))
Ilgin bi ruya gordum, annem ve kuzenimle bi dag gezisi yapiyoruz. Ama gormeniz lazim, nasil manzarali bi yer. Agaclik yesillik dag yolundan iyice yukseldik ve manzara ayagimizin altinda.. derken bi kopruden geciyoruz, kopru ahsap yapidan ve bayagi araliklari olan bi kopru ama cesaret edip ordan geciyoruz, once kuzenim sonrada annem geciyor, bi anda kucagimda bebek oldugunu goruyorum ve annem'e siz gidin ben sonra gelirim diyorum ve ben onlarla gitmiyorum orda ruyam bitti.
biriniz bana fal baksa ya
esmer_sekerim özel mesaj atamıyorum ve çok zor durumdayım lütfen bana birşeyler söyle mesaj atarsan çok sevinirim
organ nakli için uzun zamandır bekliyorum ve çok bunaldım bir tarih söyleyebilirmisin gelecek haber için kurtulacakmıyım acaba lütfen yardım...
canım neler söyleyeyim ? bilmek istediklerini sorabilirsin istersen.
uzun zamandır akciğer nakli için sıradayım viyanadan haber bekliyorum, hergün acaba bugün haber gelirmi diye diye çok yıprandık
özelden mesaj atamıyorum mesaj sayısından dolayı, bakarsan çok sevinirim canım :)