Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

aynen kalakaldım sadece gidince aramıcak mısın beni, sevmiyo musun artık diyebildim. o da ben her gün konuşmak istemiyorum dedi yoruldum artık bişey düşünemiyorum ben çoktan geçtim sevme işlerini, seni görünce artık eskisi kadar heyecanlanmıyorum, sensiz olamam hissi kalmamış dedi. ben dönüyorum ankaraya dedi gitti. belki önümüzdeki hafta ararım çok kararsızım şu anda ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Sorun ne biliyomusun, onun kendini ezik hissetmesi ve gozunde dusme ihtimalinin olmasi. Sana soyledigi cumlelere iyice bir bak, devamli onun dusunceleri var, sana pek yer vermemis. Yani gozunde dusen degerini, bunu erkekce dusunuyor cunku calismiyor ve hayati suan istedigi gibi ilerlemiyor bu bi eksidir erkek icin, tekrar dusen degerini yukseltmek icin ugrasiyor.. Cunku kacinca degerinin articagini biliyor. Anlayacagin benim hissettiklerim bu yonde. Suan icin kendini daha degersiz hissetmesi normal bu yuzdende bu olaya sahit olan kisiyi yani seni hayatindan uzak tutmak istiyor. Egolari yuksek biri icin bu cok can SIKICI bir durum. Cunku sevdigi kadin, onun bir erkek olarak basarisiz oldugunu goruyor ve buda erkeklik onuruna zarar veriyor.

Anlayacagin yanilmiyorsam durum bu.

peki ne yapmalıyım ki ben bu durumda?

peki ne yapmalıyım ki ben bu durumda?

Sevgilini benden iyi tanirsin, onunla nasil konusacagini biliyosundur sanirim. Biraz zaman ver, sonra konus.. kafanda soru isareti kalmamali. Tabi cevaplari alirken, kem kum ederse bilki dedigim sebeptendir.

Sevgilini benden iyi tanirsin, onunla nasil konusacagini biliyosundur sanirim. Biraz zaman ver, sonra konus.. kafanda soru isareti kalmamali. Tabi cevaplari alirken, kem kum ederse bilki dedigim sebeptendir.

biraz önce bir kız arkadaşımla konuştum. ayrıldığımızı söylemedim hala bilmiyo. bana dün geceki rüyasını anlattı. çok şaşırdım. çok etkilenmiş rüyadan. benim erkek arkadaşımla birlikte aynı evde yaşadığımı, evde erkek arkadaşımın arkadaşları olduğunu film gibi izlemiş rüyada. erkek arkadaşım evden çıkınca arkadaşlarının bana tecavüz ettiğini ve erkek arkadaşımın da benim suçlu olduğumu düşündüğünü, kedisinin benim bi suçum olmadığına, mağdur olduğuma inandırmaya çalışmış, ama bi türlü inandıramamış. rüyasında herkes benim suçlu olduğumu düşünüyomuş. sonra beni o evden çıkarıp kaçırmış. yolda askeri bi törende trafik sıkışmış ve orada da kavga çıkmış. telefonda ancak bu kadar anlatabildi. ama çok etkilenmiş, çok korkmuş. ben de dinleyince şaşırdım sevgilimden ayrıldığı dönemde böyle bir rüya görmesi enteresan geldi. bu rüyadan bişey mi çıkarmalıyım?

Arkadasin temiz kalpli biri sanirim, senin suanki uzuntunu hissetmis ruyasina girmis garip bi ruya seklinde. Bu ruya yorumlanabilicek bi ruya degil bi tek SIKINTINI hissetmis canim. Sende sana haksizlik yapildigini dusunmuyomusun zaten.

keryneia Yorumlamayacak mısın? :26:

Ilgin bi ruya gordum, annem ve kuzenimle bi dag gezisi yapiyoruz. Ama gormeniz lazim, nasil manzarali bi yer. Agaclik yesillik dag yolundan iyice yukseldik ve manzara ayagimizin altinda.. derken bi kopruden geciyoruz, kopru ahsap yapidan ve bayagi araliklari olan bi kopru ama cesaret edip ordan geciyoruz, once kuzenim sonrada annem geciyor, bi anda kucagimda bebek oldugunu goruyorum ve annem'e siz gidin ben sonra gelirim diyorum ve ben onlarla gitmiyorum orda ruyam bitti.

mrb nişanlımın gördügü bi rüyayı anlatcagım yorumlarsanız sevinirim... rüyasında çok sıkıntılıymış annesi demişki felancı yerde bir hoca var git ona danış die nişanlımda gidiyo. cami gibi biyer varmış uzun boylu etek giyen adamlar vardıya eskiden onlar gibi üst tarafı çıplak altında etek olan bi adam geliyo karşısına ona bişeler söylüyo ve başka biyere gitmesini söylüyo nişanlımda gidiyo ordada bi adam odanın bi tarafına arı bitarafına böcek koyuyo ve ortasına yat diyo nişanlımda korkuyo ve yatmıyo... şimdiden tşklr

Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşım beni rüyasında görmüş. Yaklaşık 8 ay önce biten ilişkimdeki sevgilimle beraber.

Rüyasında bir kafede oturuyormuşuz ve kendisi bizi dışarıdan izliyormuş. Masada 3 kişi oturuyormuşuz. Eski sevgilim ben ve tanımadığım bir esmer erkek varmış. Bu esmer erkek bizim buluşmamızı sağlamış. Birşeyleri konuştuktan sonra eski sevgilim bana ben yaptım sen etme gibi cümleler sarfederek bana sarılmış ve ağlamaya başlamış. Aynı rüyanın içerisinde aradan birkaç gün geçtikten sonra bizi yolda yürürken arkadaşım eski sevgilimle kolkola geziyormuşuz. Bana sormuş hayrola diye bende böyle olması gerekiyordu oldu demişim.

Arkadaşımla eski sevgilim hakkında baya uzun bir süredir ne konuştum nede bir paylaşımda bulundum. Yani onu etkileme şansım yok. Ama bu anlattıklarıda benim kafamı karıştırdı. Onunla görüşmek istiyorum ama bundan ne arkadaşımın nede onun haberi var kendi kendime bir düşünce bu. Bu rüya hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.

bence güzel bir haber alacaksın beklediğin,ailenide mutlu edebilecek bir haber olabilir rüya yorumlamayı bilmiyorum ama ailecek saygınlık kazandıysanız cevrenizden sizi ve ailenizi ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz..bencee :)))

merhaba ben istahareye yattım hiç tanımadığım bir yerdeyim bi iş yeri ama boş yanlızca ben varım marongozmu desem tamircimi tam olarak hatırlayamıyorum ben kapıdan dışarı çıkıyorum bom boş bir arazi başka hiç bişey yok kapıda bir masa masanın üstünde yanan bir sigara ben kapıya çıkınca yanıma bir adam yaklaşıyor ama yüzünü görmüyorum yanımda duruyor ve o anda o sigara yere düşüyor ve gökten iri taneli lapa lapa kar yağmaya başlıyor yanımdaki adamla ben gökyüzüne karlara bakıyoruz rüyada hissettiğim tek duygu adamdan çok çekiniyorum bide adam çok bilgili görmüş geçirmiş biriymiş öyle hissediyorum sanki benden büyük gibiymiş bu rüyamı bana yorumlayan olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

ben dün gece tefriciyeye başladım
birini unutmak adına niyetlendim
o nedenle dün gece gördügüm rüyalar ilginç geldi

ilk rüyamda o unutmak istedigim kşiyi gördüm.ama nasıl gördügümü hatırlamıyorum.21 nisan diyerek uyandım.

ikinci rüyam biraz daha karışık

birisi var benimle olmak istiyor ama ben redediyorum.çocuga çok sert çıkıyorum bu yüzden intihar ediyor.kan görmedim.sonra bir fal tabagı görüyorum.taabagı fincana akıtıyorlar.iki üzgün insan şekli çıkıyor ortaya bunu ben o çocukla kendime yoruyorum.bu arada bu rüyanın içinde başabakanı gördüm.

yorumlayan olursa sevinirim.

ben kahve falımda alaadinin sihirli lambasını ve ondan çıkan bir cin gördüm anlamı sizce nedir.

merhaba iki gün önce rüyamda müdürüm bana altın zümrüt kolye siparişi vermiş ona kuyumcuya gidip 2 adet kolye satın alıyorum 1500tl'ye..

dün geceki rüyamda da bir apartman kapısının önünde toprak üzerinde bir sürü minik kedi yavruları görüyorum, yavruların biraz yanında bir kirpi gördüm ve yavrulardan bir tanesi bu kirpinin üzerine düşüyordu, bir hayvan daha vardı kirpiye yakın ama onun ne olduğunu unuttum hatırlayamıyorum.bu iki hayvan (kirpi ve diğeri) yavruların zıttı tarafa doğru gidiyordu..bizim şirketteki insan kaynakları müdürümüz de kedi yavrularına eğilmiş bakıyordu..sonra bu rüya içinde ya da belki de aynı gece gördüğüm farklı bir rüya bu bunu hatırlayamadım ama vefat etmiş olan annemi görüyorum ; babamı doktora götürmüşüz doktorda bize şunları şunları yapmazsa bacağı kesilebilir diyor; sonra rahmetli annem bana diyor ki babanın ayağı kesileceği için çok üzgünüm diyor.bu arada annemin ölüm yıl dönümü çok yaklaştı..şu ana gördüğüm hiçbir rüyamda annem benimle konuşmamıştı ilk defa bu rüyamda konuştu benimle bu arada..

yorumlarsan sevinirim..ayrıca fal bakıyorsan şuraya falımı ekledim :

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/509429-falima-bakabilir-misiniz.html

bir de bir arkadaşım geçen hafta beni rüyasında görmüş; ben evleniyormuşum gelinliğim falan çok güzelmiş; o arkadaşım da benim nikah şahidimmiş onun rüyasında..

Son düzenleme:
esmer_sekerim özel mesaj atamıyorum ve çok zor durumdayım lütfen bana birşeyler söyle mesaj atarsan çok sevinirim
organ nakli için uzun zamandır bekliyorum ve çok bunaldım bir tarih söyleyebilirmisin gelecek haber için kurtulacakmıyım acaba lütfen yardım...

canım bu akşam sana bakacağım. sen bana net şeyler söyle...

canım neler söyleyeyim ? bilmek istediklerini sorabilirsin istersen.
uzun zamandır akciğer nakli için sıradayım viyanadan haber bekliyorum, hergün acaba bugün haber gelirmi diye diye çok yıprandık
özelden mesaj atamıyorum mesaj sayısından dolayı, bakarsan çok sevinirim canım :)

yaşın kaç,nerede taşıyorsun, evlimisin vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…