- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 37
-
- Konu Sahibi Cardialgia
şimdilik bu kadar :44: hepinize bakacağım ilk 3 sıradan başlayarak ilerleyeceğim.
kusura bakmayın inanın bende iyi değilim, elimden geleni yapmaya çalışacağım.
:85:
biriniz bana fal baksa ya
biriniz bana fal baksa ya
biri benim içinde bakabilirmi ruyalarım genelde tersi çıkar o yuzden bilemiyorum benim sorum benimle ugrasanlar ugraşmaktan vazgececekmi yani beni sevecekmi bakarsanız sevinirim luuuutffeeeeeenn
kutla eşinin ailesiyle mi ilgili sorun?
malesef evet sorun onlarla ilgili ister benle ilgili olsun ister olmasın her konuda onların yanında ben suçluyum
canım istersen ben bakmaya çalışabilirim=))
çok sevinirim :)
sen izmirdemisin özge?
sanırım kayınvaliden ve varsa görümcenden yana dertlisin. oğulları biraz onlar için kıymetli. geçmişte biraz sorun yaşamışsınız bu nedenle aranızda çözemediniz bi gerginlik var. sana karşı temkinli yaklaşıyolar. sende biraz kırgınsın onlara karşı ve bu yüzden bazen fazla hassasiyet gösteriyosn. eşine pek yansıtmamaya çalışsanda bazen eşinlede paylaşıyosun bu duygularını. sana tavsiyem bunu yapmaman eşin de ailesine bağlı bi insan ama onların yaptıkları yanlışlarında farkında sen konuştuğun zaman etkilemeye çalıştını düşüne bilir. buda olumsuz bi etki yaratır eşinde. (canım bilmiyorum ne kadar bildim daha önce hiç tanımadım bi insan için denememiştim umarım yardımcı olabilmişimdir)
Ben de istiyorum.
canım mesaj sayımı doldurmamışım özelden mesaj atamıyorum. arkadasa fal bakmadım(burdan nası bakabilirim bilmiyorum) sadece başta yazdığı şeyden hissettiğim şeyi yazdım.. senin sorunun erkek arkadasınla mı ilgili ya da hoşlandığın insanla?
Ben 3 günlük evliyim. Ama sıkıntılarım bitmedi. Eski erkek arkadaşımın ''evlenirseniz size şöyle yaparım'' tehditleri gerçekleşecek mi ve bizim evliliğimiz nasıl geçecek?