Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır böyle bir topic açmayı düşünüyordum.
Amacım rüyalarınıza,falla ilgili sorunlarınıza (Kahve,Tarot ve diğerleri) cevap verebilmek.

Şunu unutmayın ki ; fallar bir araçtır,sadece hislerimiz bizi yönetir.

paylaşımlarınızı bekliyorum,buyrun sohbete....

Son düzenleme:
canım ben yumurtlama dönemi sonrasındaki şikayetlerimden dolayı kuşkulanıyordum ve Allah'a dua ettim o gece bir bebegim varsa bana haber ver yarabbim dedim. o gece rüyamda sadece SES hatırlıyorum " sen hamilesin, bir kız çocugun olacak ama 6,5 aylık doğacak" dendi. bu ne demek sizce? :18:

merhaba,bilinç altı seslerimizdir çoğu zaman.lakin siz dua etmiş ve buna karşılık beklemişsiniz.dualarınızı tekrarlayıp aynı rüyaları bir kaç kez daha görmeniz durumunda size verilen bir haberin işaretidir bu.

anladığım kadar rüyanız olumlu,6,5 aylık olacak demesi ise ise sizin endişelerinizdir.ama rüyayda o sesi duyarken,etrafınız da neler vardı yada nasıl bir yerde idiniz bunları hatırlıyormusunuz? sevindiniz mi buna,üzüldünüz mü? biraz detay verirmisiniz?

Son düzenleme:

sesin cinsiyeti yoktu ya da ben hatırlamıyorum. boşlukta gibiydim yani mekan ve zaman yok. rüya sadece bundan ibaretti yüzümü de görmedim. duygularım rüyada belli değildi yani. sabaha karsı görmüştüm zaten ve direk uyandım.

anladım,bu rüya dualarınıza karşılık gelen ilahi bir mesajdır.lütfen biraz daha sabredip dua edin.hissediyorum ki dualarınız kabule doğru gidiyor.sonuçta bir işaret istemişsiniz,bu da gerçekleşmiş,uyandığınız anda da içinizde güzel bir his bıraktıysa bu,sizi sevindirecek olaylar kapınızdadır,merak etmeyin...

Son düzenleme:
aaa süper topik canım nasıl fal bakıyosun rüya hatırlayamıyorum yani benim için tarot açabilirmisin nasıl olcak

tatlım ya tek demişsin ama benimki hayati şuan çalışıyorum ve çıkmak istiyorum başk ayerde çalışmak istiyorum burdamı çalışmam daha hayırlı yoksa başka yerdemi çıkayımmı. bide hamilelik varmı lütfeeeen 2 sinide cevapla

bnmde gordugum ruyalar cıkıyor genelde
ama sımdı burda cok bahsetmek ıstemıyorum...
ıcıme bı anda bısey doguyor ve o muhakkak oluyor..
hamılelerın kız mı erkek mı dogurucaklarını bılebılıyorum
tum arkadaslarımda ve kendımde hep dogru cıktı bu tahmınlerım
aslında hıslerım cok kuvvetlı ama bunu cok dıllendırıp ozellıgını yıtırmesın ıstemıyorum
anlatırkende tedırgın oluyorum aslında.. ya artık bu kadar net hıssedemezsem anlatmıyım dıye...

mesela ruyalarım bırebır cıkıyor ama nadıren gordugum ruyayı anımsayabılıyorum.
her fal baktırdıgım kısı senınhıslwrım cok kuvvetlı fal bakıyormusun dıye soruyor
bakmadıgımı soyleyınce cok sasırıyorlar bakabılırsın dıyorlar.. ama ben kahve ıctıgımde denemek amaclı acıyorum ve hıc bı sey goremıyorum
bana gelende ruyalar habercı oluyor ..

gecen gun bırıyle ılgılı mrk ettıgım ozel bısey vardı eger oyleyse beyaz goster bana rabbım dedım dua edıp yattım ruyamda beyaz ama bı bölumu ıslanmış bır örtu gördum
ve o kısıde yanımdaydı ..

şimdi tarot açıyorum demışsınız ? ben tarota cok ısınamadım yanı
şöyle anlatayım tarotu açan kışı sadece kartlara bakarak konuşmamalı muhakkak 6.hissi cok kuvvetlı bırı olmalı
aksı halde buna sahıp deılse bakmamalı dıye dusunuyorum
o yuzdne tarottan korkuyorum

eger hıslerınıze guvenıyorsanız banada 1 kart açarmısınız ?
bakalım ne cıkıcak cok mrk ettım.

öncelikle topiğin için teşekkürler :81:

bu topikte 3. aday ben olabilir miyim eğer bakabilirsen aşk konusunda olsun.

benim rüyalarım çıkmaz ama zaman zaman baktığım kahve falı çıkar.

bi de insan kendine tarot bakamaz ya da bakmasın derler, senin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum.

merhaba banada rüyalarım habercidir.
6.his özel bir güçtür.

ayrıca ''hislerinize güveniyorsanız'' demişsiniz!
emin olun güvenmensem ne tarota elimi sürerim nede kahveye :97:

tamam canım ilk sıradasın...

ve arkadaşlar bana özel msj atmak yerine burada paylaşın lütfen.kimsenin sırasını bozmak istemem.hem paylaşmak amaçlı daha iyi olacaktır.

o zaman kahve ile ilgili deneyiminde yanınmızda olursan seviniriz

topik hayırlı uğurlu olsun ...
tuhaf 2 rüyamı yorumlarsan sevinirim..
belki sana doğal gelir ama nerdeyse hiç muhabbetimin olmadığı eltimi çok görüyorum rüyamda..
yani ne düşünürüm ne konuşurum onunla..
bizim nişanımızdan 12 gün sonra apar topar sözlendiler..
patavatsızdır ve kayınvalidem de pek sevmez..
neyse ne nefret ederim ne severim yani..

eltimi gördüm rüyamda..
normalde ne konuşur benle ne muhattap olur.
benden küçük ama tuhaf davranır ancak görünce yani aradığmda falan açmaz msjıma cvp vermez..
yani hiç bir ilişkimiz yok iki yabancıyız..
ama rüyamda onun evine gitmişim..akrabaları varmış evde..
ben ne dersem ters anlıyormuş herkes..hep küçük düşürüyorlarmış beni eltim ve akrabaları..
bi tatsızlık yaşanıyormuş devamlı..
aklımda yoktu kız ama nerden geldiyse rüyama..

ve bikaç hafta sonra yine eltimi gördüm..
onu pek düşünmem ama niye görüyorum anlamadım
gelinlik giymiş kendisi kapalı ama açık böyle straplez bi gelinlikti..
bana diyordu bak ben gelinliğimi taa ne zaman aldım hazır bile diyorsu..
ben de bakıyordum o da dönüyordu göstermek için...
hayırdır inş

hoşgeldin canım sağol,burada ol ara da emi?

Aboneliğime ekledim hemen. Yazdıklarını okuyacağım hep.
Ben de birkaç şey kaparım belki yorumlama konusunda. Az buçuk yeteneğim vardır. =)

Bir rüyam var çok merak ettiğim. Sevdiğim çocuğa yardım etmişiz, onu evimizde ağırlamışız, şehri gezdirmişiz vs. Bunun karşılığında anneme bir demet mavi gül, bana bir tane dalı kırık mavi gül verdi. Annem 'alma o gülü boşver, at' dedi ama ben banane alıcam dedim. O gül elimde krem rengi bir gonca güle döndü. Sonra yine mavi gül oldu, ardından yine gonca güle dönüp öyle kaldı, krem rengiydi. Şaşırdım ben de tabi. Anneme verdiği gül demeti ise yanlara sarkıyordu. Ortası boştu bu demetin. Sonra da vedalaştık, sarıldık ve yaşadığı şehre gitti o. Ben kendimi çok kötü hissettim. Berbattı. Sonra onun peşinden gittim yine, bir düğüne uğrayacakmış şehirden ayrılmadan önce bari yine göriim dedim. Annemle gittik. Baktım etrafa oturuyordu bir yerde ama beni göremedi. Ben de onun yüzünü göremedim. Öyle üzgün üzgün kaldım yerimde. :s

Geçen hafta da şunu gördüm; yine bizim eve gelmişti ve aşırı üzgündü. Krem rengi giymişti baştan aşağı. Bana hiç bakmadı, konuşmadı. Sevgilisinden ayrılmış ağlıyordu. Ben de teselli etmeye çalışıyordum. Bu rüya da beni çok sıkmıştı. 4 yıldan fazla oldu bu kişiyi seveli ama en çok 7 kez gördüm sanırım rüyamda. Özellikle bu yıl gördüm hep. Daha önce olmuyordu.

Genelde bu şekilde rüyalarım; bize geliyor ve çok üzgün, hiç konuşmuyor benimle vs. Hep dalgın ve düşünceli. Bir kere de ben onun evine gitmiştim yine konuşmadı benimle.

Delirtiyor bu rüyalar beni. Her görüşümde ruhum daralıyor. Rüya bunlar sonuçta azıcık mutlu olsam nolur sanki ama yok. Hep aynı tarz ve aynı iç karartıcı rüyalar. 4 yıldan fazla bir süre içinde çok nadir gördüğümden, önemli bunlar benim için. Yorumun nedir?

Hayirli olsun canim topigin!!
Topik aciyorsun ve bana haber vermiyorsun. Küstüm

Simdi banada bak diyecegim ayip olacak demiyorum
Ama yinede küstüm..

bu kahve falı yada tarot için nasıl bilgiler vermemiz gerek ben de nişanlımın ailesiyle eltim ve kayımınla neler olacak yada nasıllar içten içe diyorum ?

bende doğum yapmışım rüyamda(bekarım henüz)sarışın mavi gözlü çok güsel bi erkek bebek doğurmuşum,ama aniden olmuş bu yani sanki hamileliğimden haberim yok,bebek gülümsüyo sürekli,diyorum ki ya bu bana hiç benzemiyo sapsarıhazırlıksızmışım ve çocuğun kıyafeti falan yokmuş,akşam saati bebeğe kıyafet almaya gidiyorum bu saatte açık yer bulamazsın diyolar ama ben yinede çıkıyorum,önümde açık bi dükkan,girip ordan bi sürü kıyafet falan alıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…