Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Son düzenleme:
Kızlar selam :) Ben bu aralar baya sıkıntılı bi dönem geçiriyorum ama geçen gece çok etkilendiğim bi rüya gördüm. Rüya içinde rüyaydı. Sanırım yanımda Kur'an-ı Kerim var, ben dua okuyorum. Sonra başıma ufak kazalar geliyo ama biri beni sürekli korkuyo bu kazalardan. Sonra ben bu gördüğüm rüyayı ablama anlatıyorum o da yeşil bi gömlek ütülüyo, sonra ben alıyorum ütüyü ben ütülüyorum gömleği o kırışık gömlek dümdüz oluyo ama baya güçlü bi şekilde ütülüyorum. Sonra da uyandım, dün gece de avukatların cübbesinden gördüm :) yorumlayabilecek birileri var mı aranızda? :) Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba cnm ben 6 haftalik hamileyim falci vardı burada oraya gittik eğlence olsun diye bebeğin erkek dedi. Cinsiyet tahmini yapıyo musun bir de sen baksan ?

Eşim ruyasinda bileklik gormus bileklikte esimin ismi yani hüseyin ve ygt yaziyomus olumuz olursa yigit koyucaz ismini dedi yigitin kisaltilmasi acaba ne anlama geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…