Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

bende yine rüya gördüm rüya farklı kişi aynı dün korkunç bir rüya görmüştüm ve yazdım artık 4 kez aynı kişiyi görüyorum sanırım rüyalarım hep
aynı şeyle bağlantılı bu günkü rüyam da şöyle dünkü rüyamda bashettiğim benim yakın akrabam gözüne lens takmış açık yeşil bir lens ama yapıştırmalı bir lens yeni çıkmış bunlar hatta lensin altından hafif yapışkanı taşmış sadece tek bir gözünü görüyorum sol gözünü ben çok beğeniyorum diyorum içimden ne güzel bi defa takıyorsun bidaha çıkmayacak ne güzel diyorum nerden aldığını soruyorum oda bana satıcının ismini söylüyo ama adresi tam hatırlamıyo yanına annesi var ben annesini görmüyorum ama ben sorunca adresini annesine sesleniyo anne orası neresiydi nasıl gidiliyordu diyor

esmer şekerim ben 4 haziranda yazmıştım size ama beni atlamışsınız lütfen banada bakarmısınız. 1983 doğumluyum evliyim bebiş istiyoruz. 2 yıllık evliyim.. bakarsan çok sevinirim teşekkür ederim...

esmer sekerım hosgeldın ve gecmıs olsun...
hepımız merakla beklıyoruz bakımlarını, ılgıne cok tesekkur ederım canımmmmm
inşallah kısa surede duzelırsın.....

selamlar öncelikle tesekkür ederim böyle bi konuda bize zaman ayirdigin icin,
bende bu sabah bi rüya gördüm ve baya bi aklimi karistirdi..

su an ben yurtdisinda yasiyorum ama gördügüm rüya türkiyede gerceklesti..
rüyamda bütün sevdiklerimle birlikte sahil kenarindaydik, ve bi anda büyük bi firtina esmeye basladi, deniz büyük dalgalarlarla insanlari yerden yere vurup itti.
ayni anda erkek arkadasim da rüyamda mevcut idi, ama asil isin garibi erkek arkadasim baskasiydi. su an ciktigim kisi degil de baska biriydi. bu benzedigi kisiyi de taniyorum, ve rüyadaki erkek arkadasima sarilip uyandim ondan sonrada.. ne anlama geliyo olabilir bu aceba

ya bende ruyamda allah korusun babam ölmüş gordum o kadar uzuluyordumkı surekl aglıyordum artık bı babam yok falan dıye dusunuyprdum ve babamın yesıl gozunun bı tanesını kutuda saklıyordum sonra cok uzuldugum ıcın kendıme mezar actırıyorum bende ıcıne gırıp kendımı gomdurcem guya sonra ıcıne gırıyorum mezarın ben nasıl durcam ıcınde dıye dusunuyorum uyurum heralde falan dıyorum sonra vazgecıp tekrar cıkıyorum ordan
bunun anlamı ne olabılır

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafamı karıştıran 2 rüya var. Çok etkisinde kaldım çıkamadım. Nedense iki rüyayı birbirine bağladım Yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim.

1. Rüyam sevdiğim insanın evine gidiyorum rüyaya göre bahçeli gecekondu tipi bir ev. Bahçede ne alaka ise benim abimle onun abisi oturuyor yanyana. abim bana bak sevdiğin insanın evi bu diyor sitemli sitemli. Eve bakıyorum tüm odalar derli toplu, düzenli aydınlık. Onun odası kasvetli camlara bakıyorum kırık dökük. Abim gel hadi gidelim diyor tam gidecekken arkamı dönüp bir daha bakıyorum. Oda da o var. ilk odasına bakarken yoktu. Gözler dopdolu gitme der gibi kırık camlar arasından yardım ister bakışla bakıyor bana. O an kalmam gerektiğini resmen rüyada hisssettim. Öyle uyandım.

2. Annem ile abim ben alışverişteyiz. Annem bir gelinlik beğeniyor bak kızım bunu alalım diyor. Gelinlik simsiyah. Anne diyorum yapma. Abimde ısrar ediyor bunu giyeceksin diye. Sonra uzaktan onu görüyorum. Gel diyor. Yanına gidiyorum. Ağlamaklı annemler bana siyah gelinlik almak istiyorlar diyorum. Gözleri ışıldıyor üzülme diyor bir bakıyorum, bana beyaz bir gelinlik almış. Bunu giy diyor. Anneme dönüyorum hayır siyahı giy diyor bir an bocalayıp beyaza el uzatıyorum öyle uyandım.

Gerçekten çok kötü hissetmeseydim ve kafam karışmasaydı yazmazdım. Ama sürekli bir anlamı mı var diye düşünmeden edemiyorum. Yardımcı olabilirsen gerçekten içim rahatlar belki. Teşekkürler.

MERHABA
aynen dedıgın gıbı oldu.bır evlenme teklıfıyle geldı
ama aklım cok karısık.bu ayrılıkta cok agır seyler yasadım cok degıstım.bambaska bırı oldum.onu kırmaktan ıncıtmekten korkuyorum.
sonunda evlılık yoksa yenıden baslayıp sonra uzulelım ıstemıyorum.cok oldum ama sonkez bıze evlılık gorunuyomu bırbırımızle mutlu olabılırmıyız bakarmısın?
sımdıden tsk ederım[/QUOTE]
---------------------------------------------------------------
merhaba,

bu topicten çok daha fazla devam edemeyeceğim, ara sıra girebilirim. çünkü şu sıralar kendime site yapıyorum FAL ile ilgili. bitince buradan ismini vereceğim tabiki yönetimin izni olursa.

Son düzenleme:
merhabalar acaba rica etsem bnmde tarot falıma bakar mısın çok ihtiyacım var buna aşk üzerine tabiki :)

herkese merhaba :)

çok sayfa olmuş okuyamadım ama rüya yorumu yapıyorsun sanırım. ben çok fazla rüya görüyorum ve anlamlı rüyalar.

eski erkek arkadaşımı dün gece rüyamda gördüm. onun arkadaşlarının olduğu bi yerdeyiz. elimi tutuyor onun en yakın arkadaşı da ne zamandır berabersiniz diyor bende 1,5yıl diyecek oluyorum ama sözümü içimde tutuyorum. çünkü gerçekte de 1,5yıldır tanışıyoruz ama beraber değiliz ayrıldık çok oldu. bu nedenle yine bir araya geldik falan demiyorum susuyorum. karanlık bir ortamdayız ve yerde oturuyoruz. sonra ben kalkıp dışarı çıkıyorum. dönünce yine aynı yerde ikimiz aramızda baya mesafe varken uzanmışız elimi tutuyor ama ucundan sanki birbirimize ulaşmak ister gibiyiz. ben daha sıkı tutuyorum onun elini. böyle bitti rüyam. bu ara her gece rüyamda rahat bırakmıyor beni. yorumlarsanız sevinirim.

aaaa tarot falına da bakıyormuşsunuz :) nasıl bakıyorsunuz mümkünse bakabilir misiniz

merhaba benım cınde bakrmısın gelecegım nasıl gorunuyor evlenecekmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…