merhaba menekse, falın öyle güzel çıktık ki :) şuan içinde yaşadığın üzüntüler,çevrenden etkileşimlerin, içinde yaşattıkların kısa bir zaman sonra son bulacak.
yapacağın bir yolculuk sana çok iyi gelecek... zamana bıraktığın ve ümitsizliğe kapıldığın herşeyde bir sevinç ve huzur yaşayacaksın.
bebek gördüm, biraz zaman sonra ama bu bebekle evinizde bir bereket ve aşk var. eşinle aranda ki bağ daha da güçlenecek, maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.
güneş sizin için doğacak, herşey gönlünce olsun
merhaba herseyguzelolacak, evet nikin gibi güzel olacak herşey.
ayrılığınızda geride bıraktığın erkeğin kalbi hala sende, ne sen ne de o geride bırakmamışsınız hiçbirşeyi.
aslında büyük problemler olmamış ama en ufak sorun büyümüş gözünüzde. erkek arkadaşın ve sen sessizliğe gömülmüşsünüz lakin yakın zamanda önce haber ve sonra yüzyüze görüşmeleriniz var.
evlilik kararınız zaten ikinizin arasında sürekli konuşululan bir hayalinizmiş. tekrar bu mevzular gündeme gelecek.
lakin çevrende senden hoşlanan birinin sana karşı hislerini duyabilirsin.
kendinizi biraz zamandan sonra daha iyi toparlayacak, eski günlerin üzerini örteceksiniz.
biraz daha az alınganlık yap, bu hassas tutumun seni daha da üzüyor.
sevgilinin etrafında onu etkilemeye çalışanlar var ama boşuna...
tüm kaleler yıkılmış gibi görünsede kalpleriniz sapasağlam...
herşey gönlünüze göre olsun...
MERHABA
aynen dedıgın gıbı oldu.bır evlenme teklıfıyle geldı
ama aklım cok karısık.bu ayrılıkta cok agır seyler yasadım cok degıstım.bambaska bırı oldum.onu kırmaktan ıncıtmekten korkuyorum.
sonunda evlılık yoksa yenıden baslayıp sonra uzulelım ıstemıyorum.cok oldum ama sonkez bıze evlılık gorunuyomu bırbırımızle mutlu olabılırmıyız bakarmısın?
sımdıden tsk ederım