ben şokkkkmilenart ses veer nasıldı
böyle oldukça hümaya güvenim artıyor vallaben şokkkk
kendi seçtiği kartlarda benzerdi hatta sonra ilişki açılımı yaptı yine aynı sonuç çıktı çok çok emin konuştu tarih aralığı verdi beklemedeyim ama cidden anlattı yani tatmin oldum :)
tarih aşağı yukarı diğerleriyle tutarlı ama pembeciydi evet :)böyle oldukça hümaya güvenim artıyor valla
verdiği tarih diğer falcıların dediğiyle uyumlu mu? ekim sonu gibi mi yani? kaç vade çıktı daha doğrusu
vallahi hümanın duvarını okudum falımı kimseyle paylaşmayacağım enerji bozulmasın çünkü hayretler içerisinde dinledim..süre birazdaha farklı artık beklemedeyim iyice tatmin oldum...gerçekten çok çok iyi...
neye göre iyi analizlere yaşanmışlıklara göre çok iyi bi anlatım detaylı.içini okuyor adeta zihnini aklından geçmiş olanları iki tarafında.ama verdiği süre bütün baktırdıklarımız gibi beklemedeyim...Neye göre çok iyi? Gelecek gelmeden iyi demek :)
hüma hangi sitedehayran oldum tek geçerim bundan böyle fal kutusunda çıkan netleşen bi durum olursa onu da yazıcam...Ama HÜMA bi taneymişşş...Param helal olsun derim...başka bi şey demem zaten...
dolandırıcı falcılara bir yenisi eklendi binnaz hüma bal!!!! 3 kişiyede bir kaç cümle değiştirip aynı senaryoyu yolladı ben de dahilim buna
binnazdahüma hangi sitede
yok artık… nerdeyse 50 lira veriyoruz gerçekten ayıp buböyle de bir yorum var hüma için
falcı hüma yazınca googleye bizim kk da çıktı bu yorumyok artık… nerdeyse 50 lira veriyoruz gerçekten ayıp bu
ama böyle yapıyosa nasıl bu kadar ünlendi?
belki ilk başladığı zamanlarda yapmıştır diyeceğim ama öyleyse bile ayıp. hiçbir şekilde elle tutulur yanı yokfalcı hüma yazınca googleye bizim kk da çıktı bu yorum
belki ilk başladığı zamanlarda yapmıştır diyeceğim ama öyleyse bile ayıp. hiçbir şekilde elle tutulur yanı yok
ama ben bana baktığı faldan gaayet memnun kaldım :/
hani artık beklemeye geçmiştinKızlar fincanlı diye bi uygulama var daha önce başlayıp nermin ablayı tanısaymışım...bu ay 350 tl fala yatırdım biliyosunuz yazdım burdan...FİNCANLI NERMİN Abla diyorum susuyorummmm şok etkisi...bi kereden sonra kimse başkasına gitmez....
ben bu kadını bi haftadan beri bekliyodum konuşsammı konuşmasam mı diye hümada pembeci diye konuşlunca bu sabah görüştüm..hemde kameralı tarot canlı canlı düşün görüyosunhani artık beklemeye geçmiştin
kaç tl verdin?ben bu kadını bi haftadan beri bekliyodum konuşsammı konuşmasam mı diye hümada pembeci diye konuşlunca bu sabah görüştüm..hemde kameralı tarot canlı canlı düşün görüyosun