Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

böyle oldukça hümaya güvenim artıyor valla
verdiği tarih diğer falcıların dediğiyle uyumlu mu? ekim sonu gibi mi yani? kaç vade çıktı daha doğrusu

böyle oldukça hümaya güvenim artıyor valla
verdiği tarih diğer falcıların dediğiyle uyumlu mu? ekim sonu gibi mi yani? kaç vade çıktı daha doğrusu
tarih aşağı yukarı diğerleriyle tutarlı ama pembeciydi evet :)
ama geçmiş fallara bi baktım bir sürü fal olmuş, tamam hepsinin tarihi yakın tutma olasılığı yüksek AMA bana aynı sebepleri söyleyen Falalem Banu Doğru ve Karaca vardı. Karaca tarih vermedi yakın dedi, aslında genel olarak pek beğenmedim. Banu Doğru tarih verdi Hüma ile tutarlı.. Karaca ve Hüma iyi son. Banu Doğru ise iyi sona bağladı ama aynı şeyleri yaşarsın 1-2 ay sonra dedi.. Enerji işi galiba Banu Doğru cidden vay be dedirtti bana Hüma gibi..
He birde Akrepgoz aynı sebepleri demişti ama tarih farklıydı sanırım onda zaten 1 aydan fazla oldu ona baktıralı.

Neden sebep üzerine duruyorum.. Çünkü ben ayrılma sebebini bilmiyorum.. bana mükemmel giden bir ilişki sonunda sadece "böylesi doğru, üzmek istemiyorum bitmeli" gibi şeyler dendi. Tahmin ettiğin tek kuvvetli bir faktör vardı bu falcılar bana çok net bunları dedi.. Ve ciddi anlamda artık baktırmayacağım bekleme moduna geçiyorum ama buralardayım :)

Neye göre çok iyi? Gelecek gelmeden iyi demek :)

Neye göre çok iyi? Gelecek gelmeden iyi demek :)
neye göre iyi analizlere yaşanmışlıklara göre çok iyi bi anlatım detaylı.içini okuyor adeta zihnini aklından geçmiş olanları iki tarafında.ama verdiği süre bütün baktırdıklarımız gibi beklemedeyim...

falcı hüma yazınca googleye bizim kk da çıktı bu yorum
belki ilk başladığı zamanlarda yapmıştır diyeceğim ama öyleyse bile ayıp. hiçbir şekilde elle tutulur yanı yok

ama ben bana baktığı faldan gaayet memnun kaldım :/

neşeye tarot denize kahve falı attım

kahve falım daha gelmedi

neşe'nin tarotuna gelirsek

eh diyorum

Kızlar fincanlı diye bi uygulama var daha önce başlayıp nermin ablayı tanısaymışım...bu ay 350 tl fala yatırdım biliyosunuz yazdım burdan...FİNCANLI NERMİN Abla diyorum susuyorummmm şok etkisi...bi kereden sonra kimse başkasına gitmez....

hani artık beklemeye geçmiştin

ben bu kadını bi haftadan beri bekliyodum konuşsammı konuşmasam mı diye hümada pembeci diye konuşlunca bu sabah görüştüm..hemde kameralı tarot canlı canlı düşün görüyosun
kaç tl verdin?
ama artık bu son olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…