- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 333
ya keşke öyle yapabilsem. ama tarihlerin hepsi aklımda valla
hani tek tek diyebiliyorum bugün damlanın günü bitti artık hümaya girdik burcu bikaç gün önce patladı uniquese daha var vs vs vs
Merhaba kızlar ben bu gece bir fal baktirdim hala etkisindeyim,Herseyi biliyor ve isim yer zaman verdi eski erkek arkadaşım benden neden ayrılmış onu söyledi ve bildi ..Kesinlikle tavsiye ederim hemde 20 tl ye bakıyor .Instagramda bi arkadaşım tavsiye etmişti iyi ki de etmiş bende size tavsiye ediyorum .Gerçekten pişman olmazsınız linki bu atiyorum
hadicanimsendee canım sen kimlere attın fal kutusunda?çıkan var mı?
Merhabalar,nermin abla derken adres veye telefon varsa verir misiniz? Şimdiden teşekkkürler...Fal kutusundakiler çıkarsa yazıcam burayı boş bırakmam....Ama tek adresim fincanlı canlı canlı karşılıklı NERMİN ABLA oldu artık:)))
fal kutusunda geçen sene baktirdim bu isimlere hepsi pembeciydi hicbirini tavsiye etmem. birde birbirlerinden bakıp yaziyorlardi. sonra tamamen appi sildim. bosa giden para. umut kirmak gibi olmasın ama hiçbiri cikmadi.
Bu konu kapatılmalı bence fal kutusu reklamı amaçlı açılmış Ve bu tuzağa ilk başlarda düştüm bende bi kaç arkadaşımda fal kutusuna bedava fal atın daha iyi yorumlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?