Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

Güya Hüma'yı bekleyim dedim girmiş 6 kişi almış Meşgüle bile geçmiş ben zor yakalarım
aa 6ya mı çıkarmış
bak işte aklına estikçe sayfasını yenile denk gelirsin elbet
ben hümayı takibe aldıktan bi 2-3 gün sonra atabildim galiba

aa 6ya mı çıkarmış
bak işte aklına estikçe sayfasını yenile denk gelirsin elbet
ben hümayı takibe aldıktan bi 2-3 gün sonra atabildim galiba
şimdi 4 e düştü baktı mı iptal mi etti bilemedim de galiba bende zor yakalayacak gibiyim tl yükledim sorumu hazırladım bekliyorum

şimdi 4 e düştü baktı mı iptal mi etti bilemedim de galiba bende zor yakalayacak gibiyim tl yükledim sorumu hazırladım bekliyorum
bugün asenat girmiş. sayfasını yenileyip durdum belki denk gelirim diye. gelemedim çevrimdışı oldu artık

gece gireceğini yazmış. kim bilir ben kaçıncı rüyamı görürken girer

Sence Asenat mı Hüma mı? bende ona göre kovalayım
ben hümaya attım. asenata daha ulaşamadım. ikisini aynı gün takibe almıştım, 13ünde hümaya baktırdım ama asenata hala ulaşabilmiş değilim :)

ama hümadan gerçekten memnun kaldım. spring'in aklına da ben o kadar övünce düştü
çünkü sonunda istediğim gibi bir yorum aldım. hani çıkar mı çıkmaz mı onu bilemem ama en azından anlık durumda bir şeyleri bildi sonunda… ilk defa fal baktırmışım gibi hissettim o yüzden fal işini bir süreliğine bitirdim… asenat hariç tabi :)

hüma pahalı evet, ama niyetin varsa ben atmanı öneririm.
tabi beğenmeyeni de çok

asenata bir gün ulaşabilirsem onunla ilgili de yazarım.

bugün asenat girmiş. sayfasını yenileyip durdum belki denk gelirim diye. gelemedim çevrimdışı oldu artık

gece gireceğini yazmış. kim bilir ben kaçıncı rüyamı görürken girer
evet bildirim gelmesiyle kapanması bir oldu asenatın
..bende kredi yükleyip bekledim hümayı yoksa zor yakalarsın ki gece 3 te yakaladım kendisini:))))

Asenat çok iyimiş ama hüma da iyi asenatı yakalamak zor ben bu aylık fal doyumuma ulaştım kızlar..
.tutan oldukça yazıcam zaten burdan..
bende artık baktırmayacaktım ama bu ikisinden birini kovalayım sonra zaten istesem de baktıramam tükendim

asenatı istiyoruz diye email atın sisteme daha çok girsin istiyoruz beklemekten yorulduk diye ben attım hümayla ikisi için...hergün girmeye başladılar:))))

Ay yakalım Hüma'yı İmparator açılımı galiba 10 kart seçtim ama hızlıca yaptım yetişeyim diye enerjim tutsa bari

Ay yakalım Hüma'yı İmparator açılımı galiba 10 kart seçtim ama hızlıca yaptım yetişeyim diye enerjim tutsa bari
evet 10 olan imparator:)

ya emin değilim ama sanırım fal baktıra basar basmaz fal atmışsın gibi kontenjanı doluyormuş… o yüzden acele etmeye gerek yok

o düğmeye bastıktan sonra zaten bizim.
bi dahakine aklımızda bulunsun :)

aa onu bilmiyordum seçtim bakalım içimden sorumu sorarak kötü şeyler derse ben yerle bir

pembeci miii deme ya şimdi asenatı bekletme bana((
bikaç kişinin yorumunda gördüm
"hiç de pembeci değildi bana işiniz asla olmayacak dedi" diyeni de gördüm

%100 bilemezler sonuçta. bakalım bizde tutacak mı ne olacak. ona göre deriz pembeci ya da değil

bikaç kişinin yorumunda gördüm
"hiç de pembeci değildi bana işiniz asla olmayacak dedi" diyeni de gördüm

%100 bilemezler sonuçta. bakalım bizde tutacak mı ne olacak. ona göre deriz pembeci ya da değil
evet aynen beklemek istiyorum zaten...ama sabırsızlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…