- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
Güya Hüma'yı bekleyim dedim girmiş 6 kişi almış Meşgüle bile geçmiş ben zor yakalarımben önceden yüklemiyorum çünkü yüklersem her gece fal atar dururum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güya Hüma'yı bekleyim dedim girmiş 6 kişi almış Meşgüle bile geçmiş ben zor yakalarımben önceden yüklemiyorum çünkü yüklersem her gece fal atar dururum
aa 6ya mı çıkarmışGüya Hüma'yı bekleyim dedim girmiş 6 kişi almış Meşgüle bile geçmiş ben zor yakalarım
şimdi 4 e düştü baktı mı iptal mi etti bilemedim de galiba bende zor yakalayacak gibiyim tl yükledim sorumu hazırladım bekliyorumaa 6ya mı çıkarmış
bak işte aklına estikçe sayfasını yenile denk gelirsin elbet
ben hümayı takibe aldıktan bi 2-3 gün sonra atabildim galiba
bugün asenat girmiş. sayfasını yenileyip durdum belki denk gelirim diye. gelemedim çevrimdışı oldu artıkşimdi 4 e düştü baktı mı iptal mi etti bilemedim de galiba bende zor yakalayacak gibiyim tl yükledim sorumu hazırladım bekliyorum
Sence Asenat mı Hüma mı? bende ona göre kovalayımbugün asenat girmiş. sayfasını yenileyip durdum belki denk gelirim diye. gelemedim çevrimdışı oldu artık
gece gireceğini yazmış. kim bilir ben kaçıncı rüyamı görürken girer
ben hümaya attım. asenata daha ulaşamadım. ikisini aynı gün takibe almıştım, 13ünde hümaya baktırdım ama asenata hala ulaşabilmiş değilim :)Sence Asenat mı Hüma mı? bende ona göre kovalayım
Asenat çok iyimiş ama hüma da iyi asenatı yakalamak zor ben bu aylık fal doyumuma ulaştım kızlar..Sence Asenat mı Hüma mı? bende ona göre kovalayım
evet bildirim gelmesiyle kapanması bir oldu asenatınbugün asenat girmiş. sayfasını yenileyip durdum belki denk gelirim diye. gelemedim çevrimdışı oldu artık
gece gireceğini yazmış. kim bilir ben kaçıncı rüyamı görürken girer
bende artık baktırmayacaktım ama bu ikisinden birini kovalayım sonra zaten istesem de baktıramam tükendimAsenat çok iyimiş ama hüma da iyi asenatı yakalamak zor ben bu aylık fal doyumuma ulaştım kızlar..
.tutan oldukça yazıcam zaten burdan..
ikisini birden takibe al, hangisini boş bulursan ona atarsınbende artık baktırmayacaktım ama bu ikisinden birini kovalayım sonra zaten istesem de baktıramam tükendim
asenat çok zor çok büyük ihtimalle hüma canım...bende artık baktırmayacaktım ama bu ikisinden birini kovalayım sonra zaten istesem de baktıramam tükendim
evet 10 olan imparator:)Ay yakalım Hüma'yı İmparator açılımı galiba 10 kart seçtim ama hızlıca yaptım yetişeyim diye enerjim tutsa bari
aa onu bilmiyordum seçtim bakalım içimden sorumu sorarak kötü şeyler derse ben yerle birevet 10 olan imparator:)
ya emin değilim ama sanırım fal baktıra basar basmaz fal atmışsın gibi kontenjanı doluyormuş… o yüzden acele etmeye gerek yok
o düğmeye bastıktan sonra zaten bizim.
bi dahakine aklımızda bulunsun :)
hümaya pembeci diyorlar rahat olaa onu bilmiyordum seçtim bakalım içimden sorumu sorarak kötü şeyler derse ben yerle bir
pembeci miii deme ya şimdi asenatı bekletme bana((hümaya pembeci diyorlar rahat ol
bikaç kişinin yorumunda gördümpembeci miii deme ya şimdi asenatı bekletme bana((
evet aynen beklemek istiyorum zaten...ama sabırsızlanıyorum...bikaç kişinin yorumunda gördüm
"hiç de pembeci değildi bana işiniz asla olmayacak dedi" diyeni de gördüm
%100 bilemezler sonuçta. bakalım bizde tutacak mı ne olacak. ona göre deriz pembeci ya da değil