- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
aaa ben sok :OHiç giremedim kızlar elimden geldiğince aydınlatmaya calısıyorum konu akrif kalsın mühim değil bizim gibi çaresiz cok insan var en azından dolandırma maksadıyla bakanlara gitmesin paralar bende aynı durumdaydım sizi cok iyi anlıyorum allah bir daha yasatmasın en kötü cümlede moral bozuyo insan ama bama genel itibariyle fal kutusu falları çıktı birde bi bilgi vericem bi arkadasım ayrıldı sevgilisinden 18temmuz yyıl dönümleriydi ona falcılar 18imde sana mesaj atacak dediker 18i oldı yazmadı yzmadı akşam 11 oldu arkadasım mesaj attı neşeye falla birlikte hanş olacak demiştiniz gibisinden neşede buna dediki daha gün bitmedi bekle dedi ve on dakika sonra cocuk gerçekten mesaj attı tesadüfmü bilmiyorum ama bu gerçekten yaşandı şahit oldum
takipteyiz.:)))2 haftalık süre verdi sema abla ve deniz imralı. Görcez.
analizleri nasıldı ???2 haftalık süre verdi sema abla ve deniz imralı. Görcez.
gecenin bu saati hümayı yakalamak:)))02:48 iyi değilim..
hayran oldum tek geçerim bundan böyle fal kutusunda çıkan netleşen bi durum olursa onu da yazıcam...Ama HÜMA bi taneymişşş...Param helal olsun derim...başka bi şey demem zaten...hihi :) ben göndermedim
hihi :) ben göndermedim
hayran oldum tek geçerim bundan böyle fal kutusunda çıkan netleşen bi durum olursa onu da yazıcam...Ama HÜMA bi taneymişşş...Param helal olsun derim...başka bi şey demem zaten...
bu kadar iyi mi gerçekten çok merak ettim.. ne kadar süre verdi çıkması için?Kişiye uyuma enerjiye göre değişir herhalde ama beni fal masrafından kurtardı...
vallahi hümanın duvarını okudum falımı kimseyle paylaşmayacağım enerji bozulmasın çünkü hayretler içerisinde dinledim..süre birazdaha farklı artık beklemedeyim iyice tatmin oldum...gerçekten çok çok iyi...bu kadar iyi mi gerçekten çok merak ettim.. ne kadar süre verdi çıkması için?
Peki bu Hüma Bal her gün giriyor mu az da olsa? Sen saat kaçta online yakaladın?vallahi hümanın duvarını okudum falımı kimseyle paylaşmayacağım enerji bozulmasın çünkü hayretler içerisinde dinledim..süre birazdaha farklı artık beklemedeyim iyice tatmin oldum...gerçekten çok çok iyi...
Peki bu Hüma Bal her gün giriyor mu az da olsa? Sen saat kaçta online yakaladın?
Kişiye uyuma enerjiye göre değişir herhalde ama beni fal masrafından kurtardı...
vallahi hümanın duvarını okudum falımı kimseyle paylaşmayacağım enerji bozulmasın çünkü hayretler içerisinde dinledim..süre birazdaha farklı artık beklemedeyim iyice tatmin oldum...gerçekten çok çok iyi...
işte günlerdir anlatmaya çalıştığım şey bu!!Kişiye uyuma enerjiye göre değişir herhalde ama beni fal masrafından kurtardı...
benim gördüğüm kadarıyla nerdeyse her gün giriyor ama zaten 4 fal kotası var, o sınır da hemen doluyor. o çevrimiçi olduktan sonra ara ara sayfasını yenileyip boşluğunu yakalamak gerekPeki bu Hüma Bal her gün giriyor mu az da olsa? Sen saat kaçta online yakaladın?
o zaman önceden tl yükleyip hazırda beklemek gerekiyor..benim gördüğüm kadarıyla nerdeyse her gün giriyor ama zaten 4 fal kotası var, o sınır da hemen doluyor. o çevrimiçi olduktan sonra ara ara sayfasını yenileyip boşluğunu yakalamak gerek
ben önceden yüklemedim fal atarken ödedim:)o zaman önceden tl yükleyip hazırda beklemek gerekiyor..
50 tl yükleme 45 tl ye veriliyormuş ya şimdi Hüma 47.5 tl ben karlı çıkayım dedimben önceden yüklemedim fal atarken ödedim:)
ben önceden yüklemiyorum çünkü yüklersem her gece fal atar dururum50 tl yükleme 45 tl ye veriliyormuş ya şimdi Hüma 47.5 tl ben karlı çıkayım dedim5 tl de kalır ohh