sertkaya45
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 31 Temmuz 2017
- 6
- 2
- 34
Yook canım aylardır konuya yazmayan sen reklam konusu geçince atlayan yine sen...Ben böyle düşündüğümü ifade ettim ne var bunda bu kadar atarlanacak...Ben kaç topiğe yazıyorum reklamla hiç işim olmaz canım benim hadi kendine iyi bak selametle...bana mesaj atmışsın mesajında da en ucuzu ve en iyisi edindiğim bilgilere göre melek üstün demişsin, ben bu hesaba edndiğim fal bilgilerini yazmak dısında hicbir sekikde girmiyorum. farklı fal deneyimlemelerim ve begendiklerimle alakalı pekçok yorumumda mevcut ilgilisi profilime girip inceleyebilir. yalnız seni şikayet edeceğimide bil, tanımadığın bi insanı burada zan altında bırakman terbiyesizce. bana birçok mesaj atmışsın herkes sana reklam diyor diye sanırım bunu yapan sensin ve beni bu sekilde rahatsız ettiğin icin gerekli hertürlü sikayeti gerçekten yapacagım. adminler gerekliyse her sekilde arastırsınlar.Melek bana ne dediyse tuttu yalanmı söyleyeyim? dönüp kopyalama yapıstırma cümlelere bende rastladım ve yazdıgım tüm analizlerde hepsi yazıyo. reklamcı olsam yada fal kutusuyla bi alakam olsa niye eleştireyim. ben bana tutttu size tutmadıysa ne yapabilirim? iyimisin gerçekten? kasım 2016 dan beri mesaj atıyorsun, aylardır tek derdin benmiyim ?
pardonda bana attıgın mesaj en son geçen kasımda? sana simdi cevap yazdım bilmem anlayabiliyomusun. falı çıkmayan sensin diye suçlu bizmi olduk. gülermisin aglarmısın. valla canım bu kadar paranoyaklık seviyesine gelene kadar keşke önce profilime girip diger konulara yazdıgım önerileride bir okusaydın insanları sucsuz günahsız suclamak yerine. hayır fal kutusuyla alakam olsaydıda keşke üc bes kurus kazansaydım bu kadar laf kalabalıgına içim gam yemicek. :,) hata bendeki burda biraz olsun fikir sahibi edindirdim sanki silah zoruyla baktırıyoruz. ben gereken şikayeti yaptım sanada selametleYook canım aylardır konuya yazmayan sen reklam konusu geçince atlayan yine sen...Ben böyle düşündüğümü ifade ettim ne var bunda bu kadar atarlanacak...Ben kaç topiğe yazıyorum reklamla hiç işim olmaz canım benim hadi kendine iyi bak selametle...
pardonda bana attıgın mesaj en son geçen kasımda? sana simdi cevap yazdım bilmem anlayabiliyomusun. falı çıkmayan sensin diye suçlu bizmi olduk. gülermisin aglarmısın. valla canım bu kadar paranoyaklık seviyesine gelene kadar keşke önce profilime girip diger konulara yazdıgım önerileride bir okusaydın insanları sucsuz günahsız suclamak yerine. hayır fal kutusuyla alakam olsaydıda keşke üc bes kurus kazansaydım bu kadar laf kalabalıgına içim gam yemicek. :,) hata bendeki burda biraz olsun fikir sahibi edindirdim sanki silah zoruyla baktırıyoruz. ben gereken şikayeti yaptım sanada selametle
kızın ismini hatırlamıyorum canım sorarsın.numarasını yazarım özeldenAlacati bu telefondan balan falci bilgilerini verirsen sevinirim. Tesekkurler simdiden
ben melek üstünü beğenmedim ama neşenin dedikleri baya iyiydi neşede bazen iyi bakıyo bazen cok kötüye denk geliyo günü gününü tutmuyo
pardonda bana attıgın mesaj en son geçen kasımda? sana simdi cevap yazdım bilmem anlayabiliyomusun. falı çıkmayan sensin diye suçlu bizmi olduk. gülermisin aglarmısın. valla canım bu kadar paranoyaklık seviyesine gelene kadar keşke önce profilime girip diger konulara yazdıgım önerileride bir okusaydın insanları sucsuz günahsız suclamak yerine. hayır fal kutusuyla alakam olsaydıda keşke üc bes kurus kazansaydım bu kadar laf kalabalıgına içim gam yemicek. :,) hata bendeki burda biraz olsun fikir sahibi edindirdim sanki silah zoruyla baktırıyoruz. ben gereken şikayeti yaptım sanada selametle
ben kendi sıkıntımla alakalı dün gece size mail attım zaten. başka bir profil açmaktan ziyade tam aksi yeni bi arkadasımı forumla tanıstırdım cünki yanımdaydı ve kendiside tamamen spontane üyelik aldık ki mail dahi ben kendi ellerimle doldurdum. başka bir açıklaması yok kayıt olurken siz zaten ip adresine kadar görüyosunuzdur yani bunun akla gelir bir yanı varmı burda bir üyenin cümlesiyle toplamam gerwkem ne durum olabilirki fal kutusuyla alakam varsa zaten dönüp bama açıklama yapmadan siler dondurursunuz. en iyisi silin kendi isteğim böyle bir durumda daha fazla yazmak istemiyorum ayda yılda bir giriyorumve hasbel kader gelişmiş bir olayda dahi direk yargılanmak istemiyorumBir şeyle suçlanıyorsanız 2. üyelik ile gelip ortamı düzeltmeye çalışmayın bize bildirin biz hakkınızı savunuruz fakat şimdi elle tutulur tarafı kalmadı üyeliğinizin. Bu 2 hesapta sizin değil mi ? Evet,
olmadı işte ....
ben kendi sıkıntımla alakalı dün gece size mail attım zaten. başka bir profil açmaktan ziyade tam aksi yeni bi arkadasımı forumla tanıstırdım cünki yanımdaydı ve kendiside tamamen spontane üyelik aldık ki mail dahi ben kendi ellerimle doldurdum. başka bir açıklaması yok kayıt olurken siz zaten ip adresine kadar görüyosunuzdur yani bunun akla gelir bir yanı varmı burda bir üyenin cümlesiyle toplamam gerwkem ne durum olabilirki fal kutusuyla alakam varsa zaten dönüp bama açıklama yapmadan siler dondurursunuz. en iyisi silin kendi isteğim böyle bir durumda daha fazla yazmak istemiyorum ayda yılda bir giriyorumve hasbel kader gelişmiş bir olayda dahi direk yargılanmak istemiyorum