Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

ben melek üstünü beğenmedim ama neşenin dedikleri baya iyiydi neşede bazen iyi bakıyo bazen cok kötüye denk geliyo günü gününü tutmuyo

Yook canım aylardır konuya yazmayan sen reklam konusu geçince atlayan yine sen...Ben böyle düşündüğümü ifade ettim ne var bunda bu kadar atarlanacak...Ben kaç topiğe yazıyorum reklamla hiç işim olmaz canım benim hadi kendine iyi bak selametle...

pardonda bana attıgın mesaj en son geçen kasımda? sana simdi cevap yazdım bilmem anlayabiliyomusun. falı çıkmayan sensin diye suçlu bizmi olduk. gülermisin aglarmısın. valla canım bu kadar paranoyaklık seviyesine gelene kadar keşke önce profilime girip diger konulara yazdıgım önerileride bir okusaydın insanları sucsuz günahsız suclamak yerine. hayır fal kutusuyla alakam olsaydıda keşke üc bes kurus kazansaydım bu kadar laf kalabalıgına içim gam yemicek. :,) hata bendeki burda biraz olsun fikir sahibi edindirdim sanki silah zoruyla baktırıyoruz. ben gereken şikayeti yaptım sanada selametle

Alacati bu telefondan balan falci bilgilerini verirsen sevinirim. Tesekkurler simdiden

ben melek üstünü beğenmedim ama neşenin dedikleri baya iyiydi neşede bazen iyi bakıyo bazen cok kötüye denk geliyo günü gününü tutmuyo

bunu yazmışsın 1 saat sonra da

bunu yazmışsın. Ben şimdi ne yapayım ? Birde 3. üyeliğin var onunla özel bir konu paylaştığın için onu deşifre etmiyorum. Lakin yapmayın böyle üyeler salak değil siz leb demeden leblebiyi anlıyorlar....

Bir şeyle suçlanıyorsanız 2. üyelik ile gelip ortamı düzeltmeye çalışmayın bize bildirin biz hakkınızı savunuruz fakat şimdi elle tutulur tarafı kalmadı üyeliğinizin. Bu 2 hesapta sizin değil mi ? Evet,
olmadı işte ....

isterseniz direk silebilirsiniz üyeliği hiç sorun değil. üyeler salak değil dediğinize göre zaten reklam adresi olmam gerekiyor. diğer adresi bizzat kendi telefonumdan yakın arkadasıma açtık daha dün gece kendisini kendim gel seni kadınlar klübüne üye yapalım dedim kendim kendi ellerimle doldurdum bunlarımı anlatayım size şaka gibi bir daha girmeyi düşünmüyorum herkese öyle gözle bakar olmussunuz ki direk silebilirsiniz konuyla alakalı bir daha foruma girip üyelik dahi almayacagım

ben kendi sıkıntımla alakalı dün gece size mail attım zaten. başka bir profil açmaktan ziyade tam aksi yeni bi arkadasımı forumla tanıstırdım cünki yanımdaydı ve kendiside tamamen spontane üyelik aldık ki mail dahi ben kendi ellerimle doldurdum. başka bir açıklaması yok kayıt olurken siz zaten ip adresine kadar görüyosunuzdur yani bunun akla gelir bir yanı varmı burda bir üyenin cümlesiyle toplamam gerwkem ne durum olabilirki fal kutusuyla alakam varsa zaten dönüp bama açıklama yapmadan siler dondurursunuz. en iyisi silin kendi isteğim böyle bir durumda daha fazla yazmak istemiyorum ayda yılda bir giriyorumve hasbel kader gelişmiş bir olayda dahi direk yargılanmak istemiyorum

1- aynı cihazdan üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz, e-postanızı henüz göremedim.
2- reklam amaçlı üyelik olduğunuzu düşünsem size cevap hakkı dahi tanımazdım

e posta değil direk üyeyi şikayet et bölümünden şikayet ettim ikinciside aktif bir kullanıcı olmadığımdan dolayı forumla alakalı detaylı bilgi sahibi değilim. yoksa bilinçli bir şekilde bunuda size iletirdim.siz yöneticiler olarak benim şahsi fikrim herkesin gördüğü bir yerde direk yargılamak yerine bu konuda tecrübeli olan ve işin ehli siz olduğunuz için böyle bir durumda soru yöneltmeniz gerektiği düşüncesindeyim. siteyi sizin kadar iyi bilmem zaten mümkün değil çünkü. asla yanlıs anlamayın senelerdir bu işi yapan sizlersiniz ve sayenizde sahte hesapları ayırt edebiliyoruz, hesabımı incelerseniz diğer arkadasın bana attıgı mesajları okuyabilirsiniz. durumla alakalı arkadasıma actıgımız hesaptan önce sikayetimi detaylıca yazdım. üstüne zaten forumda geziniyodum o vesileyle hesap açtık kendi doğrultusunda da forum icinde gezindi. her iki üyeliğide silebiliriz size bırakıyorum

çünkü bu noktadan sonra herhangi bi önerim veya yorumum insanlar için kayda değer ciddiye alınır olmayacaktır oluşan görüntüden dolayı. böyle bir durumda bende üyeliğimi kullanmak istemiyorum. zaten her zaman dışarıdan takip etmeye devam edeceğim.ilginiz için teşekkür ederim iyi çalışmalar

Fal kutusu deneyimlerim;
Medyum Nalan ( Kahve Falı ): Aile ilgili durumları bilmiş. Esas konuya ise yakın zaman demiş.
Deniz İmralı ( Kahve Falı ): Kişiliklerimizle ilgili güzel nokta atışları olmuş. Özellikle iş durumlarımızla ilgili. Nisan ayı demiş zaman olarak bakalım yine.
Isabella ( Katina ): O da kopma nedenimizi ve yine karakterlerimizi iyi analiz etmiş. 14 - 21 mart demiş tarih olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…