Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

50 tl ama değdi karşılıklı birebir sohbet düşün tarotu gözlerine baka baka söylüyo...
zaten son aradığımı buldum canım bi ablam oldu....hümaya da şüphede kalınca dayanamadım doğrusu...bu da canlı canlı yüzyüze bakıyo yazıyodu hakikatende denersen anlarsın...canım

binnaz abla fal kutusu ucuz diye diye yedik kazığı...yok geysu 25 yok bilmem kim 20 tl derken...hiç gerek yok 1 kerede 50 lira ve yüzyüze...

Fal kutusundakiler çıkarsa yazıcam burayı boş bırakmam....Ama tek adresim fincanlı canlı canlı karşılıklı NERMİN ABLA oldu artık:)))

Hüma ile tutarlı mıydı peki?
Hüma ile tutarlı mıydı peki?
evet canım tutarlıydı ama burda okuduklarım akşam canımı sıktı tarih patladı pembeci diye...ve yaklaşık 10 günde 400 tl harcadım ve gerçekten herkesten bi ses çıktığı içinde okumayı bıraktım forumu..bır bır bır...Nermin Ablayı gözüme kestirmiştim....Ve bu sabah baktırdım...ve canlı canlı tarot olması kartlara bakmadan bile içini okuyor...insanın gelmiş geçmiş...ben şookkkk....

çok şaşırdım inan ki ilk kez videolu fal duydum inşallah güzel şeyler demiştir.. peki videolu nasıl oluyor sorunu yazıp mı yolluyorsun karşılıklı konuşma mı oluyor oda bizi görüyor yani öyle mi?
Ya fal işi enerji gerçekten birde ani yaptığımız şeyler gidişatı değiştiriyor. Herkeste tutmaz tabiki ama onca baktırdığımız falları ölççüp tartıp kendimiz çıkarım yapabiliriz ağırlıklı olarak ne deniyor ne olabilir.

Ay dur patlamasın o kadar fal patliyorsa benimde 2haftaya kadar bi sürü fal patlayacak demektir

Fal kutusu artık benim için sadece eğlence amaçlı ucuza kahve falı atmak için var beril çok iyi sadece hakkını yiyemem...çoğu kahvede iyi zaten...

kızlar bari birimizinki patlamasa da şu 4 gün içinde barışsa :)

Kızlar nacizane tavsiyem oturup gün saymayın. Geri sayım yapmadığınızda daha kolay çıkıyor fallar bi bakıyosun "aaaa bu demişti"diyorsun.

Kızlar nacizane tavsiyem oturup gün saymayın. Geri sayım yapmadığınızda daha kolay çıkıyor fallar bi bakıyosun "aaaa bu demişti"diyorsun.
ya keşke öyle yapabilsem. ama tarihlerin hepsi aklımda valla
hani tek tek diyebiliyorum bugün damlanın günü bitti artık hümaya girdik burcu bikaç gün önce patladı uniquese daha var vs vs vs

ya keşke öyle yapabilsem. ama tarihlerin hepsi aklımda valla
hani tek tek diyebiliyorum bugün damlanın günü bitti artık hümaya girdik burcu bikaç gün önce patladı uniquese daha var vs vs vs
tarihler patlar ama analizlerde bişey çıkar bak demişti dersin...akışına bırak derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…