- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 39
50 tl ama değdi karşılıklı birebir sohbet düşün tarotu gözlerine baka baka söylüyo...kaç tl verdin?
ama artık bu son olsun
zaten son aradığımı buldum canım bi ablam oldu....hümaya da şüphede kalınca dayanamadım doğrusu...bu da canlı canlı yüzyüze bakıyo yazıyodu hakikatende denersen anlarsın...canım50 tl ama değdi karşılıklı birebir sohbet düşün tarotu gözlerine baka baka söylüyo...
Hüma ile tutarlı mıydı peki?Fal kutusundakiler çıkarsa yazıcam burayı boş bırakmam....Ama tek adresim fincanlı canlı canlı karşılıklı NERMİN ABLA oldu artık:)))
Hüma ile tutarlı mıydı peki?
evet canım tutarlıydı ama burda okuduklarım akşam canımı sıktı tarih patladı pembeci diye...ve yaklaşık 10 günde 400 tl harcadım ve gerçekten herkesten bi ses çıktığı içinde okumayı bıraktım forumu..bır bır bır...Nermin Ablayı gözüme kestirmiştim....Ve bu sabah baktırdım...ve canlı canlı tarot olması kartlara bakmadan bile içini okuyor...insanın gelmiş geçmiş...ben şookkkk....Hüma ile tutarlı mıydı peki?
çok şaşırdım inan ki ilk kez videolu fal duydum inşallah güzel şeyler demiştir.. peki videolu nasıl oluyor sorunu yazıp mı yolluyorsun karşılıklı konuşma mı oluyor oda bizi görüyor yani öyle mi?evet canım tutarlıydı ama burda okuduklarım akşam canımı sıktı tarih patladı pembeci diye...ve yaklaşık 10 günde 400 tl harcadım ve gerçekten herkesten bi ses çıktığı içinde okumayı bıraktım forumu..bır bır bır...Nermin Ablayı gözüme kestirmiştim....Ve bu sabah baktırdım...ve canlı canlı tarot olması kartlara bakmadan bile içini okuyor...insanın gelmiş geçmiş...ben şookkkk....
valla ya çocuk 10 gün içinde benimle konuşmak istemeli ya da herkes tekeeer tekeeeer patlayacakAy dur patlamasın o kadar fal patliyorsa benimde 2haftaya kadar bi sürü fal patlayacak demektir
patlayacağı kesin....ekimin son 5 gunu. patlamalara hazır olun
ya keşke öyle yapabilsem. ama tarihlerin hepsi aklımda vallaKızlar nacizane tavsiyem oturup gün saymayın. Geri sayım yapmadığınızda daha kolay çıkıyor fallar bi bakıyosun "aaaa bu demişti"diyorsun.
tarihler patlar ama analizlerde bişey çıkar bak demişti dersin...akışına bırak derim...ya keşke öyle yapabilsem. ama tarihlerin hepsi aklımda valla
hani tek tek diyebiliyorum bugün damlanın günü bitti artık hümaya girdik burcu bikaç gün önce patladı uniquese daha var vs vs vs